Şimdi Ara

fb'yi kıskanıyorum maalesef (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

Orjinalden alıntı: jumper

sen böyle zavallı bi FB lisin .Bi Fb li bunu söyleyebilir ama GS li alsa....asla GS FB kadar düşmedi düşmeyecek
    Şu anda ligde 2 puan gerideyiz. sadece 1 defa avrupaya gidemedik.en son gittiğimiz de o halimizle en çok puanı biz aldık 15 yıldır olduğu gibi.

Bunları yazıp yazıp sonra Fenerlinin en büyük dostu GS'dir diyorsun...Kardeş şu maskeni çıkart artık..Dostluk maskesini takıp , belaltı çalışıyorsun...Bırak bu işleri varsa Fener'e bir nefretin aç bir topic kapı gibi arkasında dur...Fener gibi ezik değilmiş GS...Sen kimsin de bu kararı veriyorsun? Yok mu akraban , sevdiğin bir Fenerli..Onlarda mı ezik? Allah'tan herkes senin gibi GS'li değil...Yoksa GS'ye ne saygımız kalırdı ne de sevgimiz..

Avrupa'ya en çok siz gittiniz..eyvallah...Ama gidilen yıllara göre ortalama puanlara baksanız en az puan siz almış oluyorsunuz?

KArdeşim seneye çıkın aslanlar gibi temsil edin ülkemizi , biz de alkışlayalım..Daha önce alkışladıgımız gibi..Ama şuan bu arena da yoksunuz..
    Ya o arena da olanı destekleyin , başarılarını siz de alkışlayın.
    Ya da oturun parmaklarınızı emin

BAK GERÇEKTEN saygı duyarım SANA ama iyice okumadan böyle yorumlar yapma ben EZİK LAFINI ASLA kullanmam kullanmadım .. yorumu bunun üzerine yazmışsın ama ööle bi kelime yok. yani YALAN demek zorundayım.. artı ben DOSTLUK TOPIKİ FELAN AÇAMDIM .. İYİCE OKUR VE ANLARSAN DOSTLUK TOPİĞİ OLMADIĞINI ANLARSIN BUKADAR ACELECİ OLMA.. ben ince ve gayet tuttarlı bi çizgide taraftarlığımı yapıyorum... gerektiği kadar sertlik kullanırım, anlayana

üstelik benim ne Fenerle ne Diğer fenerlilerle deil o zavallı şahısa lafım . yani ne dostluk-belaltı hikayesi yazma sakın NEYSE O YAZARIM. İNŞALLAH BUNU DA İYİCE OKUMADAN YORUM YAPMAZSIN

• quote:

Orjinalden alıntı: shawshank

Gönderdilkeri toması alıp övünüyoruz

Sadece şu cümle bile herşeyi açıklıyor...

Yapmayın kardeşim, yapmayın arkadaşım. Bu forumdakiler bu tip numaraları yemez
  • Bu Topic i Açanı Kınıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeBKaRTaLi

uefa kupasının kazanan takımın taraftarı ,avrupada hiçbir basarısı olmayan ve ezeli rakibini olan takımı kıskanıyor
    Bjk Li olsan sana burdan söverdim

• quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Bu Topic i Açanı Kınıyorum

• ehhe guzel topic cok guldum
  • abi çok guzel olmuş yaaa...sabah sabah beni eğlendirdiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: ErTech

geçende cimbomlu gibi konuşan bir fenerli vardı şimdide fenerli gibi konuşan bir cimbomlu geldi...
    bu modeller böyle oluyo...

(no smoke)

Obenim kardeşimdi!!O koyu gsli ben ise koyu Fenerbahçeliyim!!!O kadar
    !!!FB
  • quote:

Orjinalden alıntı: butterflyT

jumper

30 defa yazmıcam ben kendini fenerli hisseden galatasaraylı değilim. kafamı bozuyorsunuz artık

Yaa senden rica ediyorum artık sus... Tamam en büyük FENERLİ sensin ama sus artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahocom

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Bu Topic i Açanı Kınıyorum

• beyler tmm ya tabi ki ben fenerliyim
    Bunu yapmamım sebebi butterfly denen şahsın yaptığının ne kadar aptalca bişiy olduğunu göstermekti Başka bi amacım yoktu O herif yüzünden 2 tane hesabım gitti

ŞİMDİ SİZE Bİ SORU
    BEN KİMİM?
    tahmin edin bakalım
    bilene helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shawshank -- 27 Şubat 2005, 2:27:15 >
  • quote:

beyler tmm ya tabi ki ben fenerliyim Brz taşak geçelim dedik gs'le
    Bunu yapmamım sebebi butterfly denen şahsın yaptığının ne kadar aptalca bişiy olduğunu göstermekti Başka bi amacım yoktu O herif yüzünden 2 tane hesabım gitti

ŞİMDİ SİZE Bİ SORU
    BEN KİMİM?
    tahmin edin bakalım
    bilene helal olsun

senin kim deil de ne olduğunu anladık
    yerinde olsam kim olduğumu söylemeden terkederdim forumu.. yaptığın çok şaçma bişey...ayrıca tahmine gerek yok

• SAHTE NİKİNLE AÇTIĞI FORUMA DİĞER NİKİ İLE CEVAP YAZAN, BÖYLE ÇOCUKÇA ve DENGESİZCE DAVRANAN, BUNU YAPABİLECEK KADAR SEVİYESİZ OLAN, BÖYLE ŞAÇMALAYABİLECEK ÇAPTA BİRİ denilince senin kim olduğun direkt ortaya çıkıyor zaten.özür dileyeceğina utanmadan bi de ...aşşak geçiom yazmış kıt akıllı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumper -- 24 Şubat 2005, 20:15:09 >
  • başka nickim yok arkadaşım Butterfly'a senin bana yazdığın yazılar gibi yazılar yazdım ve üyeliğimi sildiler
    yani senin bana gösterdiğin tepkiyi bende ona göstedim ve baktım olan bana oluo bende bu yolu seçtim
    Bu hakaretlerini geri alırsın artık sanırım
  • quote:

beyler kendimizi kandırmayalım Ben fanatik bi gsliym Geçen sene kombinem vardı Her maça gittim O dandik olimpiyat stadındaki tüm çileleri çektim Hatta o 153 kişinin izlediği maçta bile biri bendim Ama artık utanıyorum bu takımdan
    5 yıl önce bi uefa kupası süper kupa aldık Hala bizi onunla kandırıyolar Ben bu çileleri çekerken müzede duran kupadan bana ne Doğru dürüst maç seyredemiyorum O berbat stadta bizi bi sene süründürdüler Samiyeni çivi bile çakmadılar
    Bi de ezeli rakibimiz fb'ye bakıyorum Adamlar avrupa'nın en ii stadlarından birini yapmışlar Ben Kadıköyde oturuyorum O stadın her önünden geçişimde kendi takımımdan utanıyorum
    Adamlar anelkayı getirio Biz salak salak adamları alıoz Gönderdilkeri toması alıp övünüyoruz Kefen giyerim gs forması giymem diyen baliçi alıyoz Bu kadar çaresiz ve rezilmiyiz
    Bi de bu fb yenilgilerinden bıktım 33. haftada maç var ve ben korkmaya başladım bile Düşünsenze 6 falan yesek artık sokağa çıkıcak halimiz kalmaz
    inşallah galatasarayımız en kısa zamanda toparlanır ve en azından fb'ye yaklaşabilir yoksa halimiz harap haberiniz olsun

Bence sen GALATASARAY taraftarı filan değilsin,, Mesaj sayın bile sıfır... Kesin fenerlisindir....
    Gerçek bir GALATASARY taraftarı olsaydın her zaman takımının yanında olurdun. HEr takım geçmişinde sorunlar yaşamıştır. Biz parasal sorunlar yaşıyoruz, FB' de sportif başarı açısından sorunlar yaşıyor. O muhteşem stadda ANelka' lı, Alex ' li EFSANE 2 FB ne oldu gördük...
    Bunlar kulağına küpe olsun....

• arkadaşım forumu okumdan cvp yazma istersen
    söledim ztn fb'li olduğumu

quote:

Bence sen GALATASARAY taraftarı filan değilsin,, Mesaj sayın bile sıfır... Kesin fenerlisindir....
    Gerçek bir GALATASARY taraftarı olsaydın her zaman takımının yanında olurdun. HEr takım geçmişinde sorunlar yaşamıştır. Biz parasal sorunlar yaşıyoruz, FB' de sportif başarı açısından sorunlar yaşıyor. O muhteşem stadda ANelka' lı, Alex ' li EFSANE 2 FB ne oldu gördük...
    Bunlar kulağına küpe olsun....
  • Zamanımızı niye harcıyorsun...
    Zaten böyle boş mesajları ancak böyle FB liler atar...
    Eğlendin mi bari, İEminim iyi zaman geçir mişşindir. Zaten yapacak bir şeyin de yoktur. Fener de yeniliyo ...İyice kafa olmuşsundur..
    Ama üzülmene gerek yok Alışkınsınız zatenn.
  • quote:

Zamanımızı niye harcıyorsun...
    Zaten böyle boş mesajları ancak böyle FB liler atar...
    Eğlendin mi bari, İEminim iyi zaman geçir mişşindir. Zaten yapacak bir şeyin de yoktur. Fener de yeniliyo ...İyice kafa olmuşsundur..
    Ama üzülmene gerek yok Alışkınsınız zatenn.

kusura bakma ama ağır konuşucam
    ya beyin özürlüsün ya forumu okumadan sallıosun
    adamın teki(butterfly) gs'li olduğu halde fb'li gibi forum açtı Ben de ona hakettiği hakaretleri saydım Ama bnm üyeliğimi sildiler Ben de onun yaptığının ne kadar aptalca bişiy olduğunu götermek için onun yaptığının aynısını yaptım
    HALA ANLAMADIYSAN ANLAMADIĞIN YERİ SOR SÖLİYİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

quote:

Orjinalden alıntı: butterflyT

jumper

30 defa yazmıcam ben kendini fenerli hisseden galatasaraylı değilim. kafamı bozuyorsunuz artık

Yaa senden rica ediyorum artık sus... Tamam en büyük FENERLİ sensin ama sus artık...

Sende kimsinki bana sus diyorsun. beni bu şekilde yargılamaktan seni menederim.
  • quote:

beyler tmm ya tabi ki ben fenerliyim

ŞİMDİ SİZE Bİ SORU
    BEN KİMİM?
    tahmin edin bakalım
    bilene helal olsun

senin nasıl bir insan olduğun belli oldu. Bıkmadan usanmadan söylicem Fenerbahçeli olmak takımını savunmak 6s yazmaksa ikidebir 6-0 6-0 yazmaksa koca karılar gibi sağa sola sataşmak ise ben öyle Fenerli değilim. Yeter artık susunda güzelim takımımı Fenerimi ve gerçek Fener taraftarını bu forumda rezil etmeyin.

takımıyla övünmek isteyen kişi benim açtığım konudaki gibi övünür.
    Fenerbahçe Müzesi http://forum.donanimhaber.com/m_2083494/tm.htm

cezaların alındığı konuda bu
    Gerçek Fenerbahçeli ne ister ?http://forum.donanimhaber.com/m_2050841/tm.htm

ama cezalar alındığı için konu yanlışlıkla silinmişti. ben konuyu tekrar oluşturdum ama oraya her mesajı koyamadım. merak edenler bakabilir. zaten önemli olan benim yazdığım ilk yazı orada. yorumu konuyu okuyanlara bırakıyorum.

o konuda ceza alan iki kişi zeze_1 ve mateng tır. bunlar benim bildiklerim başka varmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterflyT -- 27 Şubat 2005, 2:30:50 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.