Şimdi Ara

fb'yi kıskanıyorum maalesef (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Fenerbahçeliyim senin gibi yalancı değilim shawshank.

Bunu gururla herzaman her yerde söylerim.
    I Love You Fenerbahçe

ama burada dediklerimin hala arkasında duruyorum.
    Gerçek Fenerbahçeli ne ister ?http://forum.donanimhaber.com/m_2050841/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterflyT -- 25 Şubat 2005, 1:02:57 >
  • ulan yarım saatır okudugum konu bu mudur yanııı.. BIR FENERLI OLARAK KINIYORUMM ,,BU SEKILDEKI BIR FB ILE GURUR DUYAMAM ... BIRAZ BUYUYUN ARTIK ..
  • ahhahahahahhahhahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: jumper

JEREMY lütfen şu zavallıya yazdığım diğer cevapları da okursan olayın nasıl bi halde olduğunu iyice anlarsın..
    GS sevginin azalamsını istemem benim gibi GS liler yüzünden
    bu aradalafı neden döndürüp GS nin az puan topladığına getirdin anlamadım. asıl maksadın ne..yani GS nin puan larını topşayıp bilmem kaça bölüp bilmem kaçla çarpıp kare kökünü almanla FB nin başarıları artmaz.
    bu bi FB li hastalığı olsa gerek. bi şekilde GS yi alt ediyosuunz ya helal valla

Galatasaray için bir topic de Avrupa karnesinin istatistiklerinin kaleme alındıgını görmedim...Ben senin sadece burada açtıgın topiğe yorum yazmadım...Daha önce açtıklarınıda buna dahil ederek eleştirimi yaptım..Fener'in istatistiğinin kaleme alan arkadaş sendin..Eminim bu görevi layıkıyla yaparsın..Ancak sayıları ifade ederken temennilerini de dahil edersen bu işe ben senin tarafsızlığından şaşarım zaten sen de tarafsızım demiyorsun..Ancak bazı şeyleri masaya yatırcaksın her takımı eşit şekilde masaya yatırıp konuşmak lazım...Beşiktaş Leeds'den 6 yemiş olabilir , ancak şampiyonmlar ligine ilk katıldıgı sene 7 puan almasını takdir etmek lazım..Eğer Leeds maçıyla eğlenene bir GS'lıya , BKL'lı arkadaşım şampiyonlar liginde 7 puanı kaçıncı yılınızda gördünüz diye sorarsa , asıl gülüncek tarafın kim oldugu aşikardır..

FB , GS , BJK dost falan değillerdir..Ama bu takımın taraftarları dosttur..Dost olmak zorundadır..Benim en iyi arkadaşlarım hep Galatasaraylıydı...şimdi GS için ben onların arkadaşlıklarından mı vazgeceyim..GS'ın veya BJK'ın başarısını alkışlar , başarısızlığından üzülürüm...

Bİr de galatasary'dan benim yüzümdne nefret etme demişsin..ORtak düşünmesek bile eleştirilerini okuyorum...Okunamayacak şekilde yorum yapanLAr var , dikkate alacak olsam BOLD ve morbişd yüzünden nefret ederim galatsaray'dan..onların da gençliğine verip 10 sene sonra nasıl olsa böyle konuşmayacaklar diyorum..

Ama yaptıgın şu yorum

quote:

orjinalden alıntı :jumper
    "asla GS FB kadar düşmedi düşmeyecek "

komikden başka birşey değil..Çünkü GS FB'den daha da aşağılara düştüğü noktalar var..GS 15 sneelik takım değil..100 senelik mazisine baktıgın zaman , çok acınacak , ağlanacak tablolar GS içinde çıkmıştır , çıkacaktır da..malum sizde de bir mekteb-i sultaniye sorunu var...Dışarıdan yöneticileri kabullenmiyor liseliler..
    şuan her takımın bir sorunu var...
    Fener siyasi yönetiliyor.
    Beşiktaş yönetilemiyor..
    Galatasaray'ı kompleksli insanlar yönetiyor..

3 ü ne zaman adam gibi yönetilecek o zaman başarılar gelecek..Sen ne dediğimi anladın..Avrupa'da birbirimizi desteklemek zorunda değiliz..Ama burada iğneyi kendimize batırmadan çuvaldızla milleti kovalamayacağız..Bir de kaale alınacak adam var , alınmayacak adam var..Sen de kendini bilmez Fenerlilere cevap vermek zorunda değilsin..Benim boldla morbid'le işim olmaz..İstediklerini yazsınlar..Sıfatlarına puan nasıl olsa vermişimdir..

Sen de kendine değer ver azıcık ...değmez adamlar için yorma kendini...

• Sen de kendine değer ver azıcık ...değmez adamlar için yorma kendini...

KUSURA BAKMA AMA ama bu yoruma çok güldüm. Lütfen böle yorumlar yapma. hiç böle bişe beklemezdim. bu arada baştan beri....
    sen GS asla FB kadar Düşmedi düşmeyecek lafıma takılndın biliyorum. bu lafı kullanıldığım kişiye ve bağlama göre değrlendirmeni öneriyorum. zira bu da gerçektir. Lig tarihide 3 büyükler arasın da en geride kalmış takım FB ve bjk dir .. bu gerçektir arkadaşlar.. sanırım 13- ya da 14. lük tü. GSnin de bi 11. ciliği var
    ayrıca en çok birincilikte kalmış takımdır. bunları yazmaya hiç gerek yok ama bu lafın kaynağını berlirtmek gerekti..

son olarak, bu topiki açan adam adamla ilgili ne düşünüyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumper -- 26 Şubat 2005, 12:48:58 >

• Bence bu topici acan arkadaş doğruları söyleyen bir gsli..Bütün Türkiyenin bildiği gerçekleri söylemiş!Walla helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KimBuFenerlee

Bence bu topici acan arkadaş doğruları söyleyen bir gsli..Bütün Türkiyenin bildiği gerçekleri söylemiş!Walla helal olsun.

uyanınca hatırlatta balıga gidelim yada okumayı ogrenince
  • quote:

arkadaş senin beyninde bi örümceklenme falanmı war anlamıosun beni Bak türkçe konuşuyorum Hala anlamazsan bi de ingilizce yazıcam
    Bu forumu butterfly denen adamın yaptığı şeyin aynısnı yapmak için açtım Çünkü laftan anlamıodu ve üyeliğimin silinmesine neden oldu Beynin algılayabildimi bu sefer Hala algılamadıysa senin kişisel bi problemin war demektir Psikoloğa falan git Yoksa iflah olmazsın sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: shawshank

quote:

arkadaş senin beyninde bi örümceklenme falanmı war anlamıosun beni Bak türkçe konuşuyorum Hala anlamazsan bi de ingilizce yazıcam
    Bu forumu butterfly denen adamın yaptığı şeyin aynısnı yapmak için açtım Çünkü laftan anlamıodu ve üyeliğimin silinmesine neden oldu Beynin algılayabildimi bu sefer Hala algılamadıysa senin kişisel bi problemin war demektir Psikoloğa falan git Yoksa iflah olmazsın sen

UTANMADAN hala cevap mı veriyosun iki yüzlü adam .......pes.............pessssssssss...........pessssssssssss
    bi de psikolojiden bahsediyo.....ulan güliim mi ağliiim mı sinirleniiim mi senin haline. yazık..[

• quote:

UTANMADAN hala cevap mı veriyosun iki yüzlü adam .......pes.............pessssssssss...........pessssssssssss
    bi de psikolojiden bahsediyo.....ulan güliim mi ağliiim mı sinirleniiim mi senin haline. yazık..[

bu bana gösterdiğin tepkiyi bunu ilk yapan kişiye neden göstermiosun Holigan herif Çünkü o gs'li ve fb'yi kötülüo dimi Sana laf anlatmaya çalışanda kabahat ztn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shawshank -- 26 Şubat 2005, 17:52:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jumper

quote:

Orjinalden alıntı: shawshank

quote:

bunlar böyle utanmaz oluyor işte benim bunlara fener taraftarı demeye dilim varmıyor. yaptıklarının taraftarlıkla ilgisi yok sadece ortam gerilsin şenlik olsun. kişilik problemi var arkadaşın.

I Love You Fenerbahçe diyenler buraya 'ben fenerliyim diyen kişilik problemleri olanlar dışarı'

• JUMPER;
    14 yıl şampiyon olmayı bekleyen benim değil , senin takımının taraftarıydı."14 yıllık bu çile , bitsin artık bu sene "diye tempo tutulan dönemleri ben hatırlarım da sen hatırlar mısın bilmiyorum?
    Üstelik bu seneye bakacak olursak her branşda bizden daha acınacak durumdasınız..Durum itibariyle şuan GS her haliyle FB'den daha düşmüş , daha aciz durumda...Bu bir gerçektir..E Gerçekde acıdır..
  • quote:

JUMPER;
    14 yıl şampiyon olmayı bekleyen benim değil , senin takımının taraftarıydı."14 yıllık bu çile , bitsin artık bu sene "diye tempo tutulan dönemleri ben hatırlarım da sen hatırlar mısın bilmiyorum?
    Üstelik bu seneye bakacak olursak her branşda bizden daha acınacak durumdasınız..Durum itibariyle şuan GS her haliyle FB'den daha düşmüş , daha aciz durumda...Bu bir gerçektir..E Gerçekde acıdır..

hiç nefesini boşuna harcama arkadaşım Bu adama dünya yuvarlaktır desen sensin o yuvarlak dio
  • Bazı gerekli düzeltmeleri yaptım. Karşılıklı atışmaya dönüştüğü için kitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.