türkiyenin en iyilerini kadrosuna katmaya devam ediyor
pek olumlu bakmıorm ama umarım faydası olur
adam kendisi söyle "en kıral fenerliden daha iyi oynayacam,kimsenin şüphesi olmasın"
ben ençok ilk bjk-FENERBAHÇE maçını merak ediyorum.tümer kaç gol atacak acaba
quote:
Orjinalden alıntı: S a y r a c u s e
adam kendisi söyle "en kıral fenerliden daha iyi oynayacam,kimsenin şüphesi olmasın"
ben ençok ilk bjk-FENERBAHÇE maçını merak ediyorum.tümer kaç gol atacak acaba
inş. nobreden çok atar
mıllet faydasını falan bırakalım ya adam koparıcak bızı artık orta sahamız granıtten duvar oldu bence senenın transferı arkadaslar bıze faydası cok olucak bence...
Hocam iyi para vermişler, Tümer'in de ihtiyacı varmış boşver
Bunlar futbolun içinde olacak seyler. Futbolcu bir takımdan gittikten sonra o takımı kötülemeyecekse bence rakip takıma gitmesınde bir sakınca yok. Nobre BJK'ye gitti diye biraz kırıldım dogrusu ama sonucta onu istemeyen FB ve satın alan BJK. Her iki transfer de hayırlı olsun; her ne kadar Tümer transferi GEREKLİLİK acısından kafama yatmasa da.
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
Bunlar futbolun içinde olacak seyler. Futbolcu bir takımdan gittikten sonra o takımı kötülemeyecekse bence rakip takıma gitmesınde bir sakınca yok. Nobre BJK'ye gitti diye biraz kırıldım dogrusu ama sonucta onu istemeyen FB ve satın alan BJK. Her iki transfer de hayırlı olsun; her ne kadar Tümer transferi GEREKLİLİK acısından kafama yatmasa da.
sen nobreye 6 milyon dolar ver tümeri bedelsiz kaçır elinden olcak iş değil yahu
gerçekten herşey para..
Bu işler hep böyle işler arkadaşlar. Ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma diye. Türk futbolcularının rakipleri hakkında konuşmadan önce bir kez daha düşünmeleri gerekir. Zira o takıma gidebiliyorlar. Herkesin düşündüğü gibi herşey önce para ....
quote:
Güzel yorum
bana katılırmısınız bilmem ama bana sırf nobre transferinden dolayı misilleme gibi geliyo yanılıyoda olabilirim.sadece bir düşünce.bu arada hayırlı olsun fener camiasına.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
bana katılırmısınız bilmem ama bana sırf nobre transferinden dolayı misilleme gibi geliyo yanılıyoda olabilirim.sadece bir düşünce.bu arada hayırlı olsun fener camiasına.
bir Fenerli olarak ben de öyle düşünüyorum. çünkü onun yerine transfer yapılması gereken mevkiiler var
quote:
+1bencede nobrenin gelmesine sevindim ama tümerin gitmesine biraz bozuldum formayı giymış bide yazıya bakkafayı yicem mağdem gittin söze bak yaa ayıp etmiş orda
acaba şimdi fenerin oyun düzeni nolacak alexile tümer yanyana oynayacakmı.oynarsa kim yedek oturacak.tuncay aurelio appiah tan hangisi yedek oturacak.
Fener maçında gol atınca formadaki BEŞİKTAŞ amblemini öpen, yakın zamana kadar BEŞİKTAŞ' tan başka takımda oynamam söz konusu değil diyen adam şimdi fb de. fenerliler dikkat etsin de onlara da kelek yapmasın. Yaramaz adammış....