Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.653
Cevap
64
Favori
1.497.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 5yıl Boyunca Hergün

bir forma ancak bu kadar kötü hale getirilebilirdi.

nike bu işten anlamıyor arkadaş, tasarım denen kelimenin kıyısından köşesinden geçmemiş adamlar. düz kumaşa nike logosu koyup bakın size retro forma yaptık diyip milleti enayi yerine koyuyorlar.

işin kötüsü seneye gs'de bu formalardan giyecek

yok yok tekrar baktım da çubuklu forma rezalet olmuş, bank asya'da olmaz böyle forma

• o forme ne öyle ya real madridin altın rengi yeni sezon forması 1000 basar buna iğrenç olmuş resmen.
  • Formalar berbat harbiden ya.Birde şu katar faso fisosu da daha kötü yapmış.
  • ne b.ktan bir forma olmuş arkadaş
  • Nike forma yapmayı bilmiyor ona katılıyorum, ManU home forması ve Barcelona away forması dışında beğendiğim hiç bir tasarımları yok. Nike bu tasarımı aylar öncesi Barcelona'ya önermişti, onlar da kabul etmiş demek ki. Bana kalırsa Barcelona'nın bu sezonki forması da oldukça kroydu, zaten Barcelona'nın renkleri bence öyle parçalıya giden renkler değil, bir de fanila tarzı sapsarı yaka falan oldukça kötüydü yani. Bence bu da güzel değil ama bu sezonkinden de kötü değil.

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA

Bu da away forması önümüzdeki sezonun, bu şekilde olacağı söyleniyordu doğruymuş demek ki, matem forması gibi

• Yalnız çubukluya dikkatli baktım dümdüz çubuklu değilmiş.Maviler azalıyor gittikçe .Daha doğrusu azalmıyorda ..Açıklayamadım işte anlayın

Siyah forma kötü değil aslında ama ne bileyim.Pek de hoşuma gitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Yalnız çubukluya dikkatli baktım dümdüz çubuklu değilmiş.Maviler azalıyor gittikçe .Daha doğrusu azalmıyorda ..Açıklayamadım işte anlayın

siyah forma kötü değil dediğin düz siyah kumaşa nike logosu koymuşlar işte bu adamlar mahsus mu böyle forma üretiyor yoksa hakkaten tasarım zekaları mı yok anlamak mümkün değil.

mesela yeni fransa formaları bana göre hiç hoş değil, retro yaptık bak diye hiçbir şey yapılmayan bir forma.

fransa'nın 10 yıl 15 yıl önce giydiği formalar bile şahaneyken günümüzde durumun böyle olması garip. amerikalıların zevklerinden şüphe etmeye başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

Yalnız çubukluya dikkatli baktım dümdüz çubuklu değilmiş.Maviler azalıyor gittikçe .Daha doğrusu azalmıyorda ..Açıklayamadım işte anlayın

siyah forma kötü değil dediğin düz siyah kumaşa nike logosu koymuşlar işte bu adamlar mahsus mu böyle forma üretiyor yoksa hakkaten tasarım zekaları mı yok anlamak mümkün değil.

mesela yeni fransa formaları bana göre hiç hoş değil, retro yaptık bak diye hiçbir şey yapılmayan bir forma.

fransa'nın 10 yıl 15 yıl önce giydiği formalar bile şahaneyken günümüzde durumun böyle olması garip. amerikalıların zevklerinden şüphe etmeye başladım

Haklısın bomboş.

Bu sene forma almayı planlıyordum ama bu kadar kötü forma gelince vazgeçtim.1 sene daha formasız takılacaz artık.

• Bir İspanyol radyosuna göre Barcelona Giuseppe Rossi ile 4 yıllığına anlaştı deniyor. Ancak daha kulüple bir anlaşma yokmuş, Villarreal onu 30 milyon euro'dan aşağı bir rakama bırakmak istemiyormuş. Henüz anlaşma olmasa bile Rossi ve Barcelona'nın adının defalarca birlikte anıldığı, kulübün Rossi'ye ilgisinin olduğu bilinen bir şey zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Bir İspanyol radyosuna göre Barcelona Giuseppe Rossi ile 4 yıllığına anlaştı deniyor. Ancak daha kulüple bir anlaşma yokmuş, Villarreal onu 30 milyon euro'dan aşağı bir rakama bırakmak istemiyormuş. Henüz anlaşma olmasa bile Rossi ve Barcelona'nın adının defalarca birlikte anıldığı, kulübün Rossi'ye ilgisinin olduğu bilinen bir şey zaten.

rossi barcayı kaldıramaz bence.
  • Çok iyi oyuncu ama Barcelona ayarında mı işte önemli olan bu.

Gerçi Pedroyu düşününce.
  • Umarım Rossi ile anlaşırlar. Mükemmel bir futbolcu
  • Gençler Barcelona Transfer dedikodularını ve yapılmış-yapılacak transferleri bir başlıkta mı toplasak???? Buradan mı devam etseK???
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Gençler Barcelona Transfer dedikodularını ve yapılmış-yapılacak transferleri bir başlıkta mı toplasak???? Buradan mı devam etseK???

burdan devam edelim
  • quote:

Çok iyi oyuncu ama Barcelona ayarında mı işte önemli olan bu.

Gerçi Pedroyu düşününce.

Busquets,Pedro,Adriano oynuyorsa Rossi hayli hayli oynar. Süper adam umarım gelir
  • Finale az kaldı.Alalım şu kupayı da bu sezonuda millet çatlayarak bitirsin
  • Takımımız bu akşam yola çıktı şu kül bulutları mevzusu yüzüne erken çıkmak zorunda kaldılar inş hava sahası kapanmazda taraftarımızda rahatça gider londraya
  • Agüero'yu Pedro yerine alsak nasıl olur sizce?
  • Barca adam gibi bir defans birde şu orta sahasının arkasında güven veren bir oyuncu olmalı o mevkiye ne deniyor bilmiyorum.Son olarak alabileceği en iyi forveti almalı.Bunları yaparsa maçlarını çok daha rahat kazanır.Geçen yıl yapılan transferler resmen ellerinde patladı.Villa,afelay vs vs

Bu sene neye mal olur bilmem ama şu adamı kesinlike ve kesinlike almalılar. Villa gibi adama 50 milyon euro verdin bunada 60 ver gideri var

Cesc Fàbregas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 24 Mayıs 2011; 22:54:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Görükmez Adam

Agüero'yu Pedro yerine alsak nasıl olur sizce?

Takım patlama yapar, coşar, uçar gol atamama şansları herhangi bir maçta %20 falansa %5 e düşer...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.