Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.653
Cevap
64
Favori
1.500.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

Orijinalden alıntı: Görükmez Adam

Agüero'yu Pedro yerine alsak nasıl olur sizce?

Takım patlama yapar, coşar, uçar gol atamama şansları herhangi bir maçta %20 falansa %5 e düşer...

aguero kaç gol attı bu sezon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Görükmez Adam

Agüero'yu Pedro yerine alsak nasıl olur sizce?

Takım patlama yapar, coşar, uçar gol atamama şansları herhangi bir maçta %20 falansa %5 e düşer...

aguero kaç gol attı bu sezon?

sporx'te 20 yazıyor
  • quote:

Takımımız bu akşam yola çıktı şu kül bulutları mevzusu yüzüne erken çıkmak zorunda kaldılar inş hava sahası kapanmazda taraftarımızda rahatça gider londraya

Yine mi kül bulutları yav.Bu bulutlar yüzünden Intere elendik geçen sene kurtulamadık gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Takımımız bu akşam yola çıktı şu kül bulutları mevzusu yüzüne erken çıkmak zorunda kaldılar inş hava sahası kapanmazda taraftarımızda rahatça gider londraya

Yine mi kül bulutları yav.Bu bulutlar yüzünden Intere elendik geçen sene kurtulamadık gitti.

takım gittide taraftar kaldı onların gitme vakti gelince uçuşlar iptal olursa çok kötü olur

• Hay bişey yapıcam şu kül bulutlarına ha....Geçen sene de takım Barcelona'dan Milano'ya 14 saat otobüsle gidip 5-6 saat sonra maç yapmıştı.
  • quote:

Hay bişey yapıcam şu kül bulutlarına ha....Geçen sene de takım Barcelona'dan Milano'ya 14 saat otobüsle gidip 5-6 saat sonra maç yapmıştı.

Bak bunu bilmiyordum tanrı bile istemiyor o zaman arkadaş bizim takımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 25 Mayıs 2011; 0:30:36 >
  • Takım Londra'da beyler...Arsenal antrenman sahası ayarlamış orada çalışılıyormuş.
  • agüero çok iyi ve faydalı olur... ve takımın kesinlikle kaliteli yedeklere ihtiyacı var, bazı isimler sakatlanınca hatırlayın çok zorlanmıştı maçlarda barça...
  • quote:

Takım Londra'da beyler...Arsenal antrenman sahası ayarlamış orada çalışılıyormuş.

hazır oraya gitmişken fabregasıda alsak bomba olucak
  • Arsenal niye ayarlamış onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Arsenal niye ayarlamış onu anlamadım

manchester ı sevmedikleri için olabilir belki
  • Benide ekleyin lütfen... Dünyanın en iyi takımının taraftarı olmak bana gurur verir...

Bu arada anlayan arkadaşlardan ricam, avatarda kullanmak için BARCELONA ambleminin arkasındaki beyaz kısmı kaldırabilirmisiniz? Tam anlatamadım ama siz anladınız demek istediğimi :) Barcelonayla ilgili daha farklı (avatar için) resimlerde varsa lütfen paylaşın, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 27 Mayıs 2011; 13:05:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdsbobo

Benide ekleyin lütfen... Dünyanın en iyi takımının taraftarı olmak bana gurur verir...

Bu arada anlayan arkadaşlardan ricam, avatarda kullanmak için BARCELONA ambleminin arkasındaki beyaz kısmı kaldırabilirmisiniz? Tam anlatamadım ama siz anladınız demek istediğimi :) Barcelonayla ilgili daha farklı (avatar için) resimlerde varsa lütfen paylaşın, teşekkürler...

png avatar istiyorsun dur yapayım hemen 1 tane

• ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA
  • Çok teşekkürler :)
  • Bu sefer manu kolay bırakmaz maçı.
  • Taraftarımızda sağ salim gitti herşey hazır artık

• Son 3 saat 45 dakika.
  • Olası Maç kadromuz...
    Valdes
    Alves Pique Mascherano Puyol
    Xavi Busquets Iniesta
    Pedro Messi Villa
  • Keşke Abidal hazır olsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.