Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.653
Cevap
64
Favori
1.497.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Villa ve Pedronun performansı eğer iyi olursa maçı rahat alacaktır Barça.Sadece gol anlamında demiyorum 2 side eskisi kadar pres yapmıyorlar eskisi kadar ayağında top tutamıyorlar.Golde atamıyorlar.Villa ve pedro eğer ileride topu kaybetmemeyi başarırsa Barça maçı çok daha rahat manunun kalesine yıkacaktır.Bİr diğer önemli noktada Pique ve busquets in atağa çıkarken top kaybetmemeleri gerekiyor.Bu dediklerim olursa maçı çok rahat barça alır.Yanız manunun bir avantajı var.Hızlı ve etkili hücum.Giggs mesafe tanımaksızın müthiş paslarla takımı ani hücuma çıkartabiliyor.

Demem o ki durum 65-35 barça lehine.Ben bugün Real maçındaki kadar kalemizin rahat edeceğini ve bizimde real maçındaki kadar az(baçra ortalamasına göre) pozisyon bulacağımızı zannetmiyorum.Daha çok pozisyon buluruz keza daha fazlada pozisyon yeriz.Real 11 kişi gol yememek için oynadı.Mounun amacı ilk maçı 0-0 bitirip 2. maçta 1 golle tur atlamak üzerineydi çünkü.Tutmadı tabi(MESSİ)

Bugün İniestadan gol bekliyorum. skor tahminim 3-1 (Messi-MEssi-İniesta-Valencia) Gerçi bu tahmin olayı saçma ama olsun maksat ortalık renklensin

• Aslında bugün Adriano sakat olmasaydı direk oynamalıydı.Manunun hızlı ataklarına karşı ilaç gibi olacaktır.Her ne kadar çok beğenmesemde adrianoyu çok hızlı ve mücadeleci olduğunu kabul etmek gerekir.Real maçında ronaldoyu sahadan silmişti.Ani dönüşlere ihtiyacımız olacak o yüzden Adrianonun oynamasını isterdim.Tabi puyolda ortada olacak
  • Manu 2-0 alıcaktır.maç sonu görüşürüz.70 milyon oynadım 0-2'ye
  • Beyler star macı veriyormu sifresiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Manu 2-0 alıcaktır.maç sonu görüşürüz.70 milyon oynadım 0-2'ye

Bende oynadım 1 misli.Rüyamda 2-0 yendiklerini görmüştüm.Hatta golleri Nani ile Rooney atıyordu.
  • uzatma yada penaltılara kalmasa gollu bir maç olsa bari
  • Konuyu manulular basmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLVR61

Villa ve Pedronun performansı eğer iyi olursa maçı rahat alacaktır Barça.Sadece gol anlamında demiyorum 2 side eskisi kadar pres yapmıyorlar eskisi kadar ayağında top tutamıyorlar.Golde atamıyorlar.Villa ve pedro eğer ileride topu kaybetmemeyi başarırsa Barça maçı çok daha rahat manunun kalesine yıkacaktır.Bİr diğer önemli noktada Pique ve busquets in atağa çıkarken top kaybetmemeleri gerekiyor.Bu dediklerim olursa maçı çok rahat barça alır.Yanız manunun bir avantajı var.Hızlı ve etkili hücum.Giggs mesafe tanımaksızın müthiş paslarla takımı ani hücuma çıkartabiliyor.

Demem o ki durum 65-35 barça lehine.Ben bugün Real maçındaki kadar kalemizin rahat edeceğini ve bizimde real maçındaki kadar az(baçra ortalamasına göre) pozisyon bulacağımızı zannetmiyorum.Daha çok pozisyon buluruz keza daha fazlada pozisyon yeriz.Real 11 kişi gol yememek için oynadı.Mounun amacı ilk maçı 0-0 bitirip 2. maçta 1 golle tur atlamak üzerineydi çünkü.Tutmadı tabi(MESSİ)

Bugün İniestadan gol bekliyorum. skor tahminim 3-1 (Messi-MEssi-İniesta-Valencia) Gerçi bu tahmin olayı saçma ama olsun maksat ortalık renklensin

Ben tam aksine iki tarafın da az pozisyon bulacağını düşünüyorum. İki taraf da iyi savunma yapıyor çünkü. Şansları 50-50 olarak görüyorum. Topla oynama da 55-45 seviyesinde olacaktır. Ayrıca iki taraf da birbirine 2 fark atamaz. Tabi bu dediklerimin tam tersi de olabilir hiç belli olmaz. Ancak tesadüfen 1 gol atıp 1-0 kazanacağımızı düşünüyorum.

Not: Manchester Unitedlıyım yanlış anlaşılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Keşke Abidal hazır olsaydı.

Ne mübarek adamım ben la
  • İlker Yasin ve Terim. İnanılmaz ikili... Umarım maç uzamaz.
  • man fena oynuyor barcelonalı futbolcuların işi hakeme kalmış sakatlanmadan 90 dakika dayanabilirlerse artık yoksa uzatmalarda barcelona dağılır
  • ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA

Var mı?
  • Hocam Star veriyor işte .

Pedro yazdı bu arada.
  • quote:

Hocam Star veriyor işte .

Pedro yazdı bu arada.

Star veriyor da evde tv si olmayanlar var

Pedro
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Pedro yazdı bu arada.

Pedro

Rooney attı.Çok saçma gol yedik yav.

• messi nefesleri kesti ... ilker yasin show
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Pedro yazdı bu arada.

Pedro

Rooney attı.Çok saçma gol yedik yav.

gol offside ama barcelona anca bu kadar güzel durdurulabilir ... helal olsun alex fergusona ... oyunu çirkinleştirmeden oyun oynayarak devreyi berabere bitirdi ... maçtan önce favori barça diyordum ama şuan maç iki takımada aynı mesafede ... morinho alex fergusondan özel ders almalı seneye la ligada uygular ...

• İlk yarı 0 ikinci yarı 1 oynayacaktım ama vazgeçip yemek yemeğe gitmiştim. Bakalım nolacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 28 Mayıs 2011; 22:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Manu 2-0 alıcaktır.maç sonu görüşürüz.70 milyon oynadım 0-2'ye

gitti 70 kaat...
    buna da oynanırmı yahu?

bide manu nasıl durdurduki barcayı? 3-4 tane gol kaöırdılar aptalca bir gol yediler ofsaytla beraber maç 1-1 oldu... umarım aramaz bunları barca maçın sonunda manu çok şanslı bir takım önceki tecrübelere göre konuşursak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 28 Mayıs 2011; 22:45:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.