Araujonun topla alakası yok, çekmesi var, Barcolanin sağ bacağına darbesi var, kırmızı kartın babası bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (2227. sayfa)
-
-
Dün hakem kusursuza yakın maç yönetti.Barça tarafı niye çıldırdı anlamadım.Nerdeyse tüm kararları doğru hakemin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6-7 topçu hariç sil baştan kadro kurulmalı. Boşa maaş alan bir dünya isim var.
real tokatladı geçti..
-
Lewandowski, seneye 32 milyon avro maaş alacakmiş Barçada. Vergiyle 64 milyon yapiyor.
Bunlarin yerinde olsam, birkaç tecrübeli oyuncuyu tutup, tüm altyapiyi oynatirim, dehşet altyapi var, 3-4 sene sonra ŞLde bile iddiali olacak kadroyu kurarlar.
-
MaTs, Pedri, Gavi, Yamal, Cubarsi, Fermin, Balde hariç herkesi at çöpe gitsin.
Hansi Flick iddiaları kuvvetlendi...
Xavi kovulmuş.
28 Ocak - Xavi, sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını açıkladı.
25 Nisan - Xavi: "Fikrimi değiştirdim çünkü başkandan, yönetim kurulundan ve oyunculardan gerçekten tam bir güven hissettim. Bu proje henüz bitmedi."
24 Mayıs - Barcelona, Xavi'nin yeni sezonda görevine devam etmeyeceğini açıkladı.
flick'i de sevmeyiz de Xavi'den iyidir
-
Bakalım yönetim yine nasıl saçma transferler yapacak merakla bekliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hansi Flick gelmiş
-
-
başkan birazcık aklın varsa nicoyu ne yapar ne eder alırsın
-
Barçalilarin PSG Nico için devreye girerse diye ödleri kopuyor, bizi tercih etmez diye düşünüyorlar.
PSGde Desire Doue hala 1.tercih.
Bu arada, Lamine Yamali kiz arkadaşi aldatmiş. Fransa’da Yamali sadece ismi için sevmeyecek, kizlar var. Eninde sonunda PSG formasi giyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dani olmo 55 m + bonuslar karşılığında transfer olmaya çok yakın...
Ulan deco nico yu ikna edemedin, ardayı ikna edemedin, bergvall ı elimizden kaptırdın sen neyi başarırsın?
-
Deco'nun Nico'dan komisyon yiyemeyeceği için transferden vazgeçtiğini yazıyor İspanyol basını, büyük tepki var.
-
Evet bana kalırsa bundan komisyoncu bile olmaz da eğer öyleyse allah belasını versin. Nico ve 6 numara transferi çok elzem başka ihtiyaçlarda var ama bu ikisi olmazsa olmaz.
-
Cikilacak adamlar da onemli, Frenkie hala 37m euro maas aliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gitmeye niyeti yok gibi o kadar para veren başka enayi bulamaz.
-
atleticonun da kadro baya iyi oldu bu sene de su yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X