olmo'yla beraber takımdaki eksik bölge sayısı 4ten 4e düştü |
▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (2228. sayfa)
-
-
2/2 Yamal güzel bir gol attı. Dani olmo ise ilkayın gitmesine rağmen hala kaydedilemedi
Eksiklere ve bu kadroya rağmen oyun fena değil daha iyi olur umarım.
-
3/3 İlk yarı alt yapıdan gelen ön liberomuz ve sol bekimiz (neden balde ile başlamadı anlamadım) çok sırıttı, gerçi yamal hariç ilk yarıyı hiç beğenmedim. Vallecano özellikle ilk yarı çok iyi savunma yaptı hele ki Mumin adlı oyuncuları.
İkinci yarı oyuna giren Olmo'yu acayip beğendim oyuna girer girmez etki etmeye başladı golünü de attı inşallah böyle devam eder.
Son dakikalarda neredeyse gol yiyorduk ucuz atlattık.
Ön libero ve defans hattı bu sene de çok canımızı yakacak gibi duruyor. Bu kadar genç oyuncularla 3/3 başlamak gerçekten çok iyi.
-
şu lewa her pozisyonu zorlaştırmasa çok rahat kazanıcaz da hayırlısı, vur geç abicim
-
her maç kaçırdıkları ile kanser ediyor.
-
-
Bizim transfer sayısı şaka mı
-
Yamalın gelişi raphinhaya yaradı ilk hat trick de geldi, psg maçlarında sinyaller verilmişti de böyle ilerlerse coşar
flick'e de ayrı parantez lazım
-
Flick bambaşka bir etki yarattı gerçekten, kısıtlı imkanlara rağmen beklentilerin çok üstünde bir oyun izliyoruz. Bir geçen seneki takıma bak birde bu senekine, sağ tarafta beğenmediğimiz raphinha sol ve içe yakın bölgede mucizeler yaratıyor ve bizi ferran torres izlemekten kurtarıyor. Dani olmo gelmeden önce çekincelerim vardı ama gerçekten çok iyi uyum sağladı takıma ve yine golünü attı 2 de direği var.
Güle oynaya direklerle beraber bol gollü bir galibiyet ile 4/4 yola devam.
-
daha fazla sakatlık olmaz umarım tek korkum o rotasyon 0 zaten çoğu önemli bölgede
-
aman hocam ağzını hayra aç. Zaten bir sürü genç kullanıyoruz bir de sakatlıkla uğraşamayız. Bana çok keyif veriyor bu sene takım.
7 atmış ciddiyete bakar mısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeQuiet! -- 31 Ağustos 2024; 20:4:3 > -
Xavim olsa kart cezasından tribünde olur göremezdik bir şey, özlemişiz şöyle cidddi adamları valla
-
Hahaha Bu adam bize resmen biz ne izliyormuşuz dedirtiyor şu kadroya rağmen hocam benim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Barcelona'nın başına 10 yıl aradan sonra ilk kez bir teknik direktör geldi.
-
Barça genç takimla oynasa yine La Ligada ilk 4e girer, Flickin ne kadar iyi hoca olduğunu ŞLde göreceğiz.
Barça yönetimi ne yaptiğini bilmiyor. Önce ilkayi Cityde kazandiğinin 2.5 kati maaşla aliyor, 1 sene sonra da sözleşmesini fesih ediyorlar. De Jongun 37 milyon avro aldiğini okudum geçenlerde. De Jongu da gönderemediler, United isterken, United 80 mi veriyor, 80i al, 50sini De Jonga ver, 30 da sana kalsin ve De Jongtan kurtul.
Barça maddi olarak iflas etmiş takim, bir tane bile oyuncu satmadilar iyi paralara. Hype olduğunda Pedriyi satmadilar, şimdi elde patladi. Firsat varken De Jongtan kurtulmadilar. Yetiştirip büyük paralara oyuncu satmadan bu mali durumdan da kurtulamazlar. Böyle 4-5 senede düzlüğe çikacakken, Barçanin ne yaptiğini bilmeyen hali sayesinde 15-20 senede de durum düzelmez.
-
De Jongun 37m avrosu pandemi doneminde odenmeyen ucretin ileriki yillara ertelenmesiyle ortaya cikan sonuc
-
Barça gerçekten iyi ne oynadığı belli takımın. Üstelik yamal gibi birini buldular valla o yaşta o sekilde oyun pes.
Barça kolay kolay yenilmez hiç kimseye hic sanmıyorum. Barcayi izlemek her zaman zevk messi varken hele
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
La Ligada yenilmeyebilirler ama ŞL için kadro çok yetersiz. Lamine Yamal dişinda takimda bir şey yok. Biraz da Olmo. Olmo de istikrarsiz adam.
Devasa borçla Yamali takimda ne kadar tutacaklari da muamma. Prime Messi varken, Barçada Yaya Toure ve Fabregas gibi adamlar ilk11e giremiyorlardi. Şimdi kaç tane üst düzey adamlari var. ŞLde Leipzig bile 1.torbada Barçanin üstünde yer aliyor, Barçadan fazla puan toplamişlar.
-
Fb devre arasıyken 2dk bakayım dedim Yamal ne güzel vurdu bee, ilk golü de o atmış özetten bakarız artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X