Aynen. Fb maçı olduğu için bu maçı izleyemediğimden deliriyorum harika bir maç olduğu belli, olmo yine yazmış 3 olmuş, özet bakacağız artık. |
▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (2229. sayfa)
-
-
maçın en önemli anı iptal edilen penaltı ona garanti bak
-
Bakıcam yamal dan hattrick gelir inş.
-
@Elric. Hocam sizce penaltının iptal kararı doğru mu? Ben şaşırdım lehimize bir karar çıkmasına, takım arkadaşından sekip ele gelen top penaltı sayılmaz diye biliyorum.
Goller çok güzel bu arada. Olmo monaco maçında yokmuş ciddi bir sakatlık olmaması iyi ama arkası gelmez umarım. Hoca gerçekten etkisini gösteriyor takıma, umarım yönetim devre arasında mallık yapmaz gereken desteği verir finansal olarak.
Şu ferran teröristini de izlemek istemiyorum artık geldiği günden beri zarar yazıp duruyor.
-
bence de verilmemesi lazım ama bir maçta veriyolar diğerinde vermiyolar, netleştiremediler bi. bir de ter stegen oyalamasa penaltı kullanılacaktı vara gidilmeden ilginç olan oydu
4. golde cassadonun pasını çok beğendim ya ben bol bol görürüz umarım, desteğin de ben geleceğini düşünmüyorum açıkcası ama umarım gelir tabi
kırmızı kart sağ olsun 1 2 maç rahatız hocam
-
ulan cl maçında stegene beddua ettik adam sezonu bile kapatmış olabilir takım revire döndü 2. kaleciye kaldık eşşek meşşek ama yinede 2. kaleciyle arasında dağlar kadar fark var.
-
yalçın ne maç oluyo beee, ofsaytlarla tutunuyoruz
yazdığım anda direk de imdada yetişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 22 Eylül 2024; 20:46:49 > -
Bugün epey bi ofsayt vardı hocam Bu yarı otomatik sistemden Allah razı olsun yoksa bunlar bizi doğrardı.
Eşşek stegen sezonu kapatmış Flick hocam dünyanın en zor 2. görevine geldi resmen (1. si Fenere hoca olmak) helal olsun çoluk çocukla futbol dersi veriyor dünyaya.
Pena ile devre bitmez ne yapacaz bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeQuiet! -- 22 Eylül 2024; 23:51:21 > -
valla ya şampiyonlar ligi zora girdi yine, chelseanin 30 kalecisinden birini çekme ihtimali falan yok mu ya zorunluluk transferi falan diyip 3 5 ay geçsin kaleye
-
7/7
Szczesny de takıma katılıyor stegen yokluğunda ilaç gibi bir transfer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@Elric. Hocam nazar mı değdirdik? Maça bu kadar rotasyonla başlamasını beklemezdim değişikliklerde geç yapıldı martin ve dominguez defansta çok sırıtıyor, cubarsi ve balde seviyesinde değiller. Bu gençlik aşısı elbet bir maçta patlayacaktı ama bu maçta olmayabilirdi sanırım şampiyonlar ligi maçı öncesi rotasyon yapmak istedi hoca ama bu kadara gerek yoktu bence. Sağlık olsun umarım madrid derbisinde kazanan atletico olur.
-
Xavi hocamı çok andık onun ruhu tezahür etti valla başka açıklaması yok. Young boys gibi dandik bir takıma 5 6 atıp morali toparlamak şart. Atleti anca bizi şampiyonluktan eder gidip saçma sapan golle yenilirlerse şaşırmam
-
Öyle bi dandik takım maçı için defansta ve orta sahada ekstra rotasyon yapmasaydık yenerdik bence. Bir beraberlik koparabilseler hiç fena olmaz bakalım.
-
kalbin temizmiş hocam son dakikada koparıldı beraberlik
-
Çok güzel oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir devrin sonu... Senin gibisini bir daha göremeyeceğiz
-
Hoca farkı gerçekten çok önemli bir detay, takım bambaşka oynuyor o kadar genç isme ve sakatlıklara rağmen. Özellikle Lewa ve Raphinha Flick ile bambaşka oynuyor.
Milli araya lider girmek önemliydi bu maç burdan dönmez daha
-
Lewa cok top kaybediyor, yavaslamis onu izlerken sanki slow motion video seyrediyorum. ama bitiriciligi hala yeterli seviyede
-
Hocam malumunuz 36 yaşına geldi artık bize zaten bitiriciliği olsun yeter şuan. Geçen sene ligde 19 gol atmıştı bu sezon şimdiden 10 gole ulaştı. Bu finansal zorlukta birde başımıza santrafor meselesi çıkmasın.
-
o yavaslikla Bayern ve Real savunmalari arasinda yok olup gidecek. arti Flicklin yaptigi press oyununda da bir kisi eksik birakiyor takimi. gelecek sene bu adamla olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X