Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44.653
Cevap
64
Favori
1.497.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ****

Bu arada alves kalacak mı ?

Gitmesi bence imkansız gibi bişey. Boşuna 5 yıllık sözleşme yapmadılar Alves ile. Dünyanın en iyi sağ bekiyle daha önümüzde çok yıllar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Bende gördüm bir şeyler ama anlayamadım olayları.Birisi anlatabilir mi ?

Kupayı aldıktan sonra Katalunya'da şampiyonluğu kutlayan Katalan dostlarımız ile polis arasında olay çıkmış, polisin sert tutumu sonucunda 90 renktaşımız yaralanmış ve gözaltına alınmış.

quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

quote:

Büyük başkan transferleri merakla bekliyoruz. Bence Pedro'nun yerine kesinlikle daha iyi, sırıtmayacak bi adam almalıyız. David Villa konusunda kararsızım. Dünyanın en iyi kadrosunun gücüne güç katmalıyız. Ve iyi bir yedek kulübemiz olmalı.

pedromu şakamı yapıyorsun barcalonanın en önemli oyuncularından biri bazı maclarda olmayınca takım nasıl aksaı görmedinmi barcanın pres yüünü ceken oyuncu ve ayak içi gol vuruşlaru çok iyi olan bir oyuncu

Pedro başlarda dediğin gibi çok iyiydi ama sonlara doğru takımda çok sırıttı. Ligde Pedro yüzünden kaç defa saç baş yoldum ben bile hatırlamıyorum. Pedro'nun gitmesinden, en azından yerine bi adam alınıp yedek çıkmasından yanayım. Tabi eski formunu yakalarsa bu söylediklerim geçerli değil...

Bu arada ben Falcao'nun gelmesini istiyorum, o olmazsa Aguero

Herşey BARCELONA'yı sevmekle başlar.

falcao ve aguero bu takımda oynayamaz barcada oynicak futbolcu hızlı olmak zorunda eğer ağır bir forvet olursa cabuk hareket edemez ve barcada bu tür forvetleri transver etmicekdir ama fabregas iyi bir transver olur

• quote:

quote:

quote:

Kupayı aldıktan sonra Katalunya'da şampiyonluğu kutlayan Katalan dostlarımız ile polis arasında olay çıkmış, polisin sert tutumu sonucunda 90 renktaşımız yaralanmış ve gözaltına alınmış.

quote:

quote:

Büyük başkan transferleri merakla bekliyoruz. Bence Pedro'nun yerine kesinlikle daha iyi, sırıtmayacak bi adam almalıyız. David Villa konusunda kararsızım. Dünyanın en iyi kadrosunun gücüne güç katmalıyız. Ve iyi bir yedek kulübemiz olmalı.

pedromu şakamı yapıyorsun barcalonanın en önemli oyuncularından biri bazı maclarda olmayınca takım nasıl aksaı görmedinmi barcanın pres yüünü ceken oyuncu ve ayak içi gol vuruşlaru çok iyi olan bir oyuncu

Pedro başlarda dediğin gibi çok iyiydi ama sonlara doğru takımda çok sırıttı. Ligde Pedro yüzünden kaç defa saç baş yoldum ben bile hatırlamıyorum. Pedro'nun gitmesinden, en azından yerine bi adam alınıp yedek çıkmasından yanayım. Tabi eski formunu yakalarsa bu söylediklerim geçerli değil...

falcao ve aguero bu takımda oynayamaz barcada oynicak futbolcu hızlı olmak zorunda eğer ağır bir forvet olursa cabuk hareket edemez ve barcada bu tür forvetleri transver etmicekdir ama fabregas iyi bir transver olur

aguero yavas bir futbolcu mu demek istedin anlamadim.

• SOL BEKTE LAZIM santos gelsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ****

Bu arada alves kalacak mı ?

Gitmesi bence imkansız gibi bişey. Boşuna 5 yıllık sözleşme yapmadılar Alves ile. Dünyanın en iyi sağ bekiyle daha önümüzde çok yıllar var.

Ne kadar para veriyoruz adama belli mi ? resmen isyan ediyordu bir aralar bu paraya sözleşme yapmam diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 30 Mayıs 2011; 0:58:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayır ama aguero barcanın oyununa ayak uyduramaz kötü bir transver olmaz ama çok şey katamaz barcaya kaldıki messiyimi kesecek çokda hızlı sayılmaz ben hiç etkili bir deparını görmedim hız başka birşey birde dengeli top sürmek başka dünyada hızı kesilmeden top sürebilen gercek ronaldo kaka ronaldinho ve messi vardı aguero veya c.ronaldo bu futbolcuların arasına giremez ama aguero c ronaldodan daha iyi bir futbolcudur tabi ikisi bir jerard etmez o başka bence barca jerard ı almalı cünkü gercekden futbolu bilen bir futbolcu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayır ama aguero barcanın oyununa ayak uyduramaz kötü bir transver olmaz ama çok şey katamaz barcaya kaldıki messiyimi kesecek çokda hızlı sayılmaz ben hiç etkili bir deparını görmedim hız başka birşey birde dengeli top sürmek başka dünyada hızı kesilmeden top sürebilen gercek ronaldo kaka ronaldinho ve messi vardı aguero veya c.ronaldo bu futbolcuların arasına giremez ama aguero c ronaldodan daha iyi bir futbolcudur tabi ikisi bir jerard etmez o başka bence barca jerard ı almalı cünkü gercekden futbolu bilen bir futbolcu

jerard kim?
    gerrard diyorsan hücuma aguero yerine o mu alınmalı?
    aguero ronaldo dan hangi açıdan daha iyi_

bu üçüne cevap istiyorum?

• evet gerard demek istedim ikinci bir olayda gerard barcada oynayablecek tek oyuncu şu an avrupadaki oyuncuların içinde ayrıca ewet aguero c.ronaldodan daha iyi bir oyuncu maalesef hız bir işe yaramıyor eğer yıldız futbolcu olmak için erman güracar c.ronaldodan daha hızlı şimdi ermen güracar ondan daha iyi sence öyle deilmi c.ronaldo yıldız statüsünün en son halkasıdır af edersiniz ama inek gibi adam akıldan uzak oynuyor her topu kaleye şut çekiyor ben hiç bir verkacını messinin yaptığı gibi dar alanda üst üste adam eksilterek bir golünü görmedim güya brezilyalı ronaldo ronaldinho nun vicut açlımlarını taklit etmeye çalışıyor ama adama hiç yakışmıyor zaten yediremiyorda bazen şansa bir adam geciyor hiç unutmam birkeresinde asly cole mac boyunca 100 defa çalım atmayı denemişti bir kere gecememişti mal gibi kalmıştı sahada bir çok büyük macta nasıl sahadan silndigini hatırlıyorum hiç bir büyük macta takımını katkısı olmadı olmicakda çünkü erinde sonunda messili barcaya toslicak muhtemelen birdahaki yılda gol kralı olicak la ligada ama gene şampiyon barca olicak gene messi büyük maclarda ortaya cıkicak c.ronaldo yüzyılın kazıgıdır şişirilmiş bir balon birde burdaki bazı arkadaşlar yakışıklılığını kıskanıyormuşuz ha kaka olsa tamam adam hakikatten yakışıklı ama c.ronaldo gibi bir sürü adam var ayazağa iett duragında messiyi cıkart c.ronaldoyu barcaya koy adam mal gibi kala kalır iki mac sonrada hertopu kalaye cekdiği için sebetlenir zaten barcelona bedava verseler almaz c.ronaldoyu bence c.ronaldonun edeceği bir cuval ankara makarnası başka bir şey deil sonra gidip küme düşmüs takıma 5 gol birden atar ama ne zaman büyük bir maca geir işte o zaman sahada mal gibi kalır

• andromeda adlı arkadaş anlamadığım bişey var transver nedir yahu

Ayrıca Aguero'nun Ronaldo'dan iyi olduğunu düşünmüyorum.Ronaldo'nun bitiriciliği,yer tutması ve hızı çok üst seviyelerde.Aktif futbolcular arasında Messi'den sonra en iyi performans gösteren oyuncu Ronaldo'dur.Her ne kadar kişiliğini sevmesemde hakkını yememek lazım.

Ancak Aguero'nun Barca'ya faydalı olacağı kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 30 Mayıs 2011; 4:57:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

andromeda adlı arkadaş anlamadığım bişey var transver nedir yahu

Ayrıca Aguero'nun Ronaldo'dan iyi olduğunu düşünmüyorum.Ronaldo'nun bitiriciliği,yer tutması ve hızı çok üst seviyelerde.Aktif futbolcular arasında Messi'den sonra en iyi performans gösteren oyuncu Ronaldo'dur.Her ne kadar kişiliğini sevmesemde hakkını yememek lazım.

hocam laga luga yapma sana laf anlatmaya kalksam imkansız bu ülkede sizingibiler yüzünden tek futbolcu cıkmıyor nerde ronaldonun bitiriciliği ben hiç görmedim olayı carpıtma milletin imla hatasını arayacağına git biraz futbol izle izlemiş olsaydın böyle mal bir cevap vermezdin yer tutmasıymış zuhahahaha tuttu küçük messi yi tuttu tutmayada devam edecek ayrıca aguero ronaldodan daha iy bir futbolcu burası kesin birde ronaldo messiden daha iyi diceksin ama span yemiyor işte böyle adamın içine sokarlar bagırta bağırta messi daha iyi dedirtilrler ahı gitmiş vahı kalmış takımlara 10 gol atmış atsaya cl finalinde aslında soru şu ronaldo barcada oynaya bilirmi messinin yerine ? oynar diyen herkesin futbol konuşmasını yasaklamak gerekiyor böylece belki lucescunun dediği gibi futboldan anlamayan insanlar susarsa bu ülkede futbol gelişir yer tutarmış adam ineğin teki neresi iyi aguerodan en azından agueroda futbol mantalitesi var bak xavide koşmuyor ama nasıl takıma katkı yapıyor koşuyosan git 100 metre yarışlarına katıl elin oğlu takır takır pas yaparken sen öyle koştugun gibi kalırsın g ter cıkar kaleye şut atamadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda9 -- 30 Mayıs 2011; 5:21:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

andromeda adlı arkadaş anlamadığım bişey var transver nedir yahu

hocam laga luga yapma sana laf anlatmaya kalksam imkansız bu ülkede sizingibiler yüzünden tek futbolcu cıkmıyor ulan nerde ronaldonun bitiriciliği ben hiç görmedim olayı carpıtma milletin imla hatasını arayacağına git biraz futbol izle izlemiş olsaydın böyle mal bir cevap vermezdin yer tutmasıymış zuhahahaha tuttu küçük messi yi tutttu tutmayada devam edecek ayrıca aguero ronaldodan daha iy bir futbolcu burası kesin birde ronaldo messiden daha iyi diceksin ama span yemiyor işte böyle adamın içine sokarlar bagırta bağırta messi daha iyi dedirtilrler

Sen kişiliksizmisin arkadaşım?Gir profilime yaptığım yorumlara bak.Benim Ronaldo'nun Messi'den daha üstün olduğunu söylediğim bir yorumumu bulursan ben adam değilim.Bulamazsan bana cevap verme.Transver söylemine şakasına takılıyorum şurada yaptığına bak.Ayıptır yahu.Muhattap olmayalım bir daha mümkünse.Tamam mı dostum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 30 Mayıs 2011; 5:31:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

O kırmızı şapkalı güneş gözlüğü olan dani alves mi la

• kupayı manu haketmişti barcelonanın gollerinin hepsi şans golüydü, hakedilmeyen bir kupa
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Helal olsun hepsi hak etti kupayi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

kupayı manu haketmişti barcelonanın gollerinin hepsi şans golüydü, hakedilmeyen bir kupa

En yakın hastaneye gidip genel bi kontrolden geçmeni tavsiye ederim azizim. Zira durumun çok vahim.
  • quote:

quote:

kupayı manu haketmişti barcelonanın gollerinin hepsi şans golüydü, hakedilmeyen bir kupa

En yakın hastaneye gidip genel bi kontrolden geçmeni tavsiye ederim azizim. Zira durumun çok vahim.

• quote:

gülün geçin arkadaşlar
  • quote:

Sende bu forumda yorum yazabiliyorsun ne güzel.Birde bu ülkede demokrasi yok derler.Bu ne o zaman.Seni bizimle aynı yetkilerle donatan bu sistem demokrasinin en kral aşamasıdır...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.