Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44.653
Cevap
64
Favori
1.500.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Peki ya kiradan dönen Ibrahimoviç'te takıma dahil olursa düşündünüz mü hiç.

Villa - İbo - Messi

Off diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

Rossi ve Alexis Sanchez kim acaba umarım faydalı olurlar.Geçen yıl dünya kadar para harcadık hepsi çöpe gitti be.Transferlerden hiçbiri çekirdek kadroya giremedi.Villa 50 milyon euromıza yazık değil mi ağa bu yıl paranın hakkını ver bari.Şu forvet hattında bir tane makina gibi işleyen forvete sahip olamadık ben ona yanarım

Xavi-Messi-İniesta nereye kadar arkadaş.3 oyuncu ile silip süpürüyoruz resmen bu 3'lüden biri giderse ne b.k yiyeceğiz merak ediyorum.Ömür boyu oynayamazlarki xavi ve iniesta yaşlanıyor artık.Hele o xavinin yeri nasıl dolacak,nasıl onun gibi bir oyuncu bulacak barca çok merak ediyorum.Takımın adam beyni resmen.Beyin ölürse ne b.k yiyeceğiz

Sen kimsin milli piyangodan mı çıktın arkadaşım?

Bahsettiğin oyuncular dünya çapında bilinen çok iyi oyuncular bu bir,2.si Xavi nin yerine Thiago,Iniesta nın yerine 4 farklı alternatif yetişiyor hangi beyin ölümünden bahsediyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Rossi ve Alexis Sanchez kim acaba umarım faydalı olurlar.Geçen yıl dünya kadar para harcadık hepsi çöpe gitti be.Transferlerden hiçbiri çekirdek kadroya giremedi.Villa 50 milyon euromıza yazık değil mi ağa bu yıl paranın hakkını ver bari.Şu forvet hattında bir tane makina gibi işleyen forvete sahip olamadık ben ona yanarım

Xavi-Messi-İniesta nereye kadar arkadaş.3 oyuncu ile silip süpürüyoruz resmen bu 3'lüden biri giderse ne b.k yiyeceğiz merak ediyorum.Ömür boyu oynayamazlarki xavi ve iniesta yaşlanıyor artık.Hele o xavinin yeri nasıl dolacak,nasıl onun gibi bir oyuncu bulacak barca çok merak ediyorum.Takımın adam beyni resmen.Beyin ölürse ne b.k yiyeceğiz

Bahsettiğin oyuncular dünya çapında bilinen çok iyi oyuncular bu bir,2.si Xavi nin yerine Thiago,Iniesta nın yerine 4 farklı alternatif yetişiyor hangi beyin ölümünden bahsediyorsun?

Tanımak zorundamıyım ne adamsınız yahu.Alexis Sanchez hangi lig oynuyor ingiltere,ispanya olsa tanırdım pek ligleri takip etmiyorum çok iyi üst seviye oyuncu olsa kesin tanırdım şampiyonlar liginde felanda ismini duymadım.Başka kıtada oynuyor olmasın.Rossi ismide bana MotoGP'den rossi anımsatıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Tanımak zorundamıyım ne adamsınız yahu.Alexis Sanchez hangi lig oynuyor ingiltere,ispanya olsa tanırdım pek ligleri takip etmiyorum çok iyi üst seviye oyuncu olsa kesin tanırdım şampiyonlar liginde felanda ismini duymadım.Başka kıtada oynuyor olmasın.Rossi ismide bana MotoGP'den rossi anımsatıyor

Rossi Villareal
    Alexis Sanchez Udinese

Udinesede izlemedin diyelim , Dünya Kupasınıda mı izlemedin

• St.Rendroy

Yabancı gelmiyorlar ama çıkaramadım neyse barcaya gelince bol bol izleyeceğiz.Tanırız elbet
  • Udinesse başkanı açıklama yapmış, Alexis Sanchez'i almaya en yakın kulüp bizmişiz. Ayrıca Rossi ile de ciddi olarak ilgileniyormuşuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

Udinesse başkanı açıklama yapmış, Alexis Sanchez'i almaya en yakın kulüp bizmişiz. Ayrıca Rossi ile de ciddi olarak ilgileniyormuşuz.

Aynen bende dinledim demin.
  • Barcelona Sanchez ile yıllığı 3 milyon euro'dan anlaşmış. Udinese'ye de 30 milyon euro + Bojan (kiralık) önermişler. Bence müthiş bir oyuncu, eğer gelirse Messi'den sonra ikinci bel kıran adam geliyor demektir Barcelona'ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 7 Haziran 2011; 19:22:10 >
  • oooohhh

Messi-Villa-Sanchez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Barcelona Sanchez ile yıllığı 3 milyon euro'dan anlaşmış. Udinese'ye de 30 milyon euro + Bojan (kiralık) önermişler. Bence müthiş bir oyuncu, eğer gelirse Messi'den sonra ikinci bel kıran adam geliyor demektir Barcelona'ya.

Maşallah paraya bak.
  • İspanya transfer piyasası ne zaman açılıyor.Bizim türkiyede çok haraketli ispanyada ne zaman olacak hareketlenme.Barca oyuncu almayacakmı en az 3-4 tane isim almalı bu seneki transferler geçen yılki gibi patlamaz umarım
  • İbrahimoviç'i göndermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

İbrahimoviç'i göndermeyin

ibo bu sistemin oyuncusu değil.pep oynatmaz zaten onu
  • quote:

İspanya transfer piyasası ne zaman açılıyor.Bizim türkiyede çok haraketli ispanyada ne zaman olacak hareketlenme.Barca oyuncu almayacakmı en az 3-4 tane isim almalı bu seneki transferler geçen yılki gibi patlamaz umarım

kadro derinliği çok lazım peste yorulanın yerine adam almak çok kötü oluyor
  • Hala İbrahimovic diyenler var. İbo'nun gidip gitmemesi Barçaya değil Milana bağlı. %99 dönmeyecek Milandan zaten.
  • sporx de okudum takım krizdeymiş yeterli ölçüde transfer bütçesi ayrılamamış.Benım anlamadığım bu takım bu kadar başarılı yönetim napıyorda bu kadar borç yapıyorki?
  • 45 milyon bütçe + satılacak oyuncuların parası transfere gidecek..Hocam ilk 11 de oynayan oyuncuların maaşları çok fazla....
  • interdende büyük kazık yedik iboyu 70 mılyon euro ya aldık artı eto milanada 24 mılyon a sattık.aslında ben ıboyu sevıyordumda pep oynatmıyor hiç.
  • ne kadar gereksiz adam varsa satmak lazım aslında bojan filan sat bunları işte al cesc i sanchezi yeter onlar takıma
  • Hiç ilk 11 oyuncusu almasak, sadece sakatlıklara karşı bikaç iyi yedek oyuncu alsak bile, mevcut kadroyla seneye tekrar Şampiyonlar Ligi'ni alırız. Lig zaten garanti, rakibimiz yok. Tanrı takımııza zeval vermesin. Real Madrid medyasının gazına gelmeyelim, sıkıntıya strese gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.