Şimdi Ara

FD6 Civic OV ZAVOLİ LPG Kiti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, FD6 kasa Otomatik vites Civic'ime Z_a_vol_i'nin "akıllı sistem" olarak geçen LPG kitini Adana'da Göksel Otogaz'da taktırmayı düşünüyorum, tecrübesi olanların yorumlarını beklerim, teşekkürler şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tylol_Hot -- 17 Mart 2013; 13:14:41 >

• BRC daha uyumlu sanırım
    servislerinde bile brc takıyorlar... vardır bi hikmeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

BRC daha uyumlu sanırım
    servislerinde bile brc takıyorlar... vardır bi hikmeti

Başta ben de B.R.C düşünüyordum (MY11) ancak araştırdığım kadarıyla aslında pek bir fark yok, ECU, PİPO vs öne çıkarılmaya çalışılan özellikler var hemen her markada, kronik sorun olmadığı sürece iyi bir işçilikle verimin hemen hemen aynı olacağı bilgisine ulaşıyor insan, illa ki işçilik.. O yüzden de 2. sıraya fiyatı aldım en uygunu Z_avol_i şimdilik..
  • Covoli.... 5-6 sene önce hondaya en uygun kitlerdendi şimdi de eminim öyledir ama pipolu sistemde motor delme olayı yok sanırsam o yüzden tercih ediliyor...Eğerki fiyat farkı fazla değilse bence BERECE.. takılmalı..... Fiyat olarak ne aldınız.......???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last06 -- 18 Mart 2013; 21:17:08 >
  • kalite istiyorsanız prins taktırın.
    diğer lpg kitlerinde 10binde filtre değişiyor, prinste 30binde...
  • Honda uzun araştırmalar ve pazarlıklar sonucunda BRC ye karar verdi
    BRC takıp 6 yıl lık garantisini koruyabildiğine göre
    bence de BRC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 20 Mart 2013; 16:57:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBARU FORESTER LPG???
    17 yıl önce açıldı
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.