Şimdi Ara

Fdisk sonrası veri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , tanıdığım birinden bir mesaj aldım , mesajında hardisk ine format atarken yanlışlıkla önemli olan bölümüne fdisk(usb den takmış olduğu tek bölümlü hd i format atarken bölüm sil demiş öylece bırakmış) atmış . Dolayısıyla o bölüm şu an şekillenmemiş durumda bilgiler içinde kalakaldı ...
    Sonunumuzbu bu bölümden bilgileri nasıl kurtarabiliriz. Recover My Files ve Windows File Recovery Software gibi programlar bize yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederiz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilwarin -- 21 Mart 2008; 0:40:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Wilwarin

Arkadaşlar , tanıdığım birinden bir mesaj aldım , mesajında hardisk ine format atarken yanlışlıkla önemli olan bölümüne fdisk(usb den takmış olduğu tek bölümlü hd i format atarken bölüm sil demiş öylece bırakmış) atmış . Dolayısıyla o bölüm şu an şekillenmemiş durumda bilgiler içinde kalakaldı ...
    Sonunumuzbu bu bölümden bilgileri nasıl kurtarabiliriz. Recover My Files ve Windows File Recovery Software gibi programlar bize yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederiz ..

Bence ilk yapmanız gereken diskte herani bir işlem yapmadan partition recovery programlarıyla
    partitionun geri getirmek. Windows üzerinden Active Partition Recovery programını kullanabilrsiniz.
    En sağlıklısı bunu dos ortamında yapmak. Diski pc ye direk takıp aşağıdaki konuyu okuyunuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_21829277/mpage_1/key_Kaza%2CEseri%2CSilinen%2CDisk%2CBolumlerini%2CGeri//tm.htm#21832917

Bunlar işe yaramazsa son çare o saydığınız recovery programlarını kullanmak olacaktır.
    Saygılar.

• kardeş aynı hatayı bende yapmıştım. 80 gb hdd yi fdisk attım. Ben bütün bilgileri kurtarmıştım. Nasıl kurtardığımı anlatayım. F disk attığım diski biçimlendirdim. Ama üstüne bişey yazmadım yanlız ca biçmlendirdim. Sonrasında FinalData programıyla tarattım ve bütün dosyaları geri aldım. Final Data bu işi çok iyi yapıyor. Parttion kurtarmayı bende denemiştim fakat olmadı veya yapamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.