Bildirim
Fedora'yı usb'den çalıştıramıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Usb diskihttp://www.linuxliveusb.com/ adresinden linux loader programını indirerek yazdırmayı deneyin bir de ... Ben öyle çalıştırıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysEdit -- 13 Eylül 2014; 22:30:46 > -
Nasıl bir hata veriyor ya da hata mı veriyor? Nasıl bir şey ile karşılaşıyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bl00dyHell
Nasıl bir hata veriyor ya da hata mı veriyor? Nasıl bir şey ile karşılaşıyorsunuz?
bios'a girdiğim zaman boot seceneklerinde onu işaretlediğim de kırmızı küçük bir ekran çıkartıp bios'a geri dönüyor.Vmware ile çalıştırdım fakat dual boot sistemi ile olmadı.Açıkcası ben windows 8 önyüklü gelen bilgisayarıma farklı bir işletim sistemi daha kurmak istiyorum bü yüzden de fedora,ubuntu,linux mint,mac os gibilerini deniyorum fakat daha sonuca ulaşamadım seçmek ile ilgili. -
quote:
Orijinalden alıntı: mertasa
quote:
Nasıl bir hata veriyor ya da hata mı veriyor? Nasıl bir şey ile karşılaşıyorsunuz?
bios'a girdiğim zaman boot seceneklerinde onu işaretlediğim de kırmızı küçük bir ekran çıkartıp bios'a geri dönüyor.Vmware ile çalıştırdım fakat dual boot sistemi ile olmadı.Açıkcası ben windows 8 önyüklü gelen bilgisayarıma farklı bir işletim sistemi daha kurmak istiyorum bü yüzden de fedora,ubuntu,linux mint,mac os gibilerini deniyorum fakat daha sonuca ulaşamadım seçmek ile ilgili.
Windows 8 önyüklü geldiyse sorununuz USB'ye disk imajını atamamak değil de secure boot olabilir.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mertasa
quote:
bios'a girdiğim zaman boot seceneklerinde onu işaretlediğim de kırmızı küçük bir ekran çıkartıp bios'a geri dönüyor.Vmware ile çalıştırdım fakat dual boot sistemi ile olmadı.Açıkcası ben windows 8 önyüklü gelen bilgisayarıma farklı bir işletim sistemi daha kurmak istiyorum bü yüzden de fedora,ubuntu,linux mint,mac os gibilerini deniyorum fakat daha sonuca ulaşamadım seçmek ile ilgili.
Windows 8 önyüklü geldiyse sorununuz USB'ye disk imajını atamamak değil de secure boot olabilir.
ne yapmam gerekiyor sizce ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X