Bn devrım fln goremedım ama yınede guzel gozukuyor
bu tip kasalarda öndeki motor fanını modlayan olmadı bu bir ilk olduğu için herkezin dikkatini çekmek istedik... daha değişik modlarla yine burada olacağız ilginize teşekkür ederiz
güzel olmuş
o maviler led dimi çok şık bide yanarken çekseydin.güzel olmuş
çok güzel kasa resimleri
quote:
Orjinalden alıntı: byanti
güzel çalışma tebrik ederim bir kaç sorum olcak öndeki 14 fanda yeşil bi cember var yanıyo o ne acaba? birde KAblo cok olmuş içinde Saklasaydınız daha bi güzel olurdu....
Ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Ama öndeki yeşil çemberin ne olduğunu bende merak ettim.
15 gün sonra bende Savage 'nin yaptığı gibi altın yaldıza boyayacam. Altın rengi çok hoş görünüyor.
Birkaç gün sonra Ankara'ya gideceğim. Orada UV lamba, kablo toplama kiti, UV boya ve yuvarlatılmış ide kablosu nerden bulabilirim.
o yeşil ışık bildiğiniz cold cathod led lerin yuvarlak olan bir modeli. bunu da aslında, fanla beraber gelmişti oradan söktükten sonra oraya koymayı düşündük. ve tuttu. çıkartmayı, iptal etmeyi düşündüğümüz ön fan peteğini çıkartmadan dekoratif olmasını sağladı. gayet te iyi oldu. 8 cm lik bir fan grildir kendisi aslında. ışıklı fan gril olarak tek de satılan bir ürün. ancak biz farklı bir şekilde elde ettik ve kullandık. yorumlarınız için teşekkürler. bu arada kasanın altında duran o sehpaya da bir kırmızı 30 cm lik led kullandık. ortam böylece güzel bir renk uyumuna büründü. tam kontras renkler bir arada. ve kesinlikle göz yormuyor, dikkat dağıtmıyor. hatta arasıra bilgisayarın ekranına bakmak yerine, kasanın görüntüsüne bakarak dinlenmeyi tercih ettik (bütün işler bittikten sonra) gerçekten de zevkli. şimdi ben de bir şömüne görüntülü kasa düşünüyorum. ara sıra karşısına geçip şarap falan içeriz die :D
@SAVAGE Kasayı boyadığın rengin adı nedir?Hangi marka ve numara renk kullandın?
güzel çalışma tbrkler ama bize zımpara kullansaydınız daha iyi olurdu
Tek kelimeyle mükemmel
arkadaşım bütün detaylar yazıyor orada. ancak tekrar yazayım, kasanın ana gövdesini marshall metalik altın boya ile, içindeki maviyi de a.c. ryan uv mavi boya ile boyadık. sonuç bu. tabiki ışıklandırma boyamadan daha önemli onu söylemeden geçemeyecem. kesinlikle ışıklandırma olaya farklı bir boyut katıyor. herkese kolay gelsin
yeniden merhaba mod ları görmeyenler için yine ve yeniden ilk beşte feel hurrikane hikayesii....
Usta hayırlısı olsun çok beyendim kasanı güle güle kullan
cok güzel olmuş eline saglık
gördüğüm en güzel feel modifiyesi
A.C. Ryan UV Boyayı nerden buldun ?
Kullanılan malzemeler kısmında Metalik altın sarısı ve metalik bronz yazıyor. Bronzu nerde kullandın altın sarısını nerde kullandın ?
Malzemeler bölümünde malzemeleri nerden aldığınıda yazabilirsen herkes için faydalı olacaktır.