teşeşkkür ederiz. yaz sonuna doğru yeni bir modd ile tekrar eleştrilere açık bir şekilde burada olacağız. :p
Muhte$em
abii o Feel miydii yoq sa ben mı ole okudum...Allaım o ne bıcım sey ole agzımının suları akdı resmen yaa
EMEGINE SAGLIK USTAD GERCEKDEN MUHTESEM OLMUS
Süper olmuş elinize saglık benimde Fell Hurricane II var.Ama böle birşeyler yapcagımı sanmıyorum.Yapabilceğimi
taşakkür ederiz arkadaşlar. eminim ki denerseniz daha da güzellerini yapabilirsiniz. sadece biraz üretken olmak gerekiyor. biz burada fazla bişey yapmadık. sadece elimizdeki malzemeleri farklı yerlerde farklı şekillerde kullandık. bütün olan biten bu. bneim başka fikirlerim vardı ama arkadaş kabul etmedi. aslında küçük iki tane uçak kanadı güzel olurdu bu kasaya.
herkeze selam arkadaşlar... taşınmam ve işlerimin yoğunluğu nedeniyle biraz uzak kaldım ama sonunda burdaym...yorumlardan anlaşılıyor ki herkez bu
mood,u çok tutmuş buna sevindim umarım birçok arkadaşa ilham kaynağı olmuşuzdur.herkeze teşşekkürler...(ata saol kardeş;)
kasa kasa deil gece lambası sanki harika olmuş
herkeze slm arkadaşlar bu topiği kaçıran resimleri görmeyen arkadaşlar için tekrar yazıyorum.aslında mood için çok şey yapıcaktık ama zaman $ olmadığı için yapamadık. 1. sayfada olduğu gibi resimler harika hem izleyin hem okuduğunuz yazılardan ilham alın yine ve yeniden burdayız...
Şimdiden yeni yorumlar için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: Savage
aynı rengi daha önce bende denemiştim
Birader sende olayı bitirmişsin bence...Müthiş olmuş.Bende aynı bu model gibi yapmak istiyorum.Yakında yaptıgımda koyarım kısmetse...
Ama senin ksaya bittim gerçekten.Gördügüm en iyi modifiye 2.kasa bence.Bravo valla.Bide o kullandıgın renklerin marka ve modellerini yazarsan iyi olur.
saol kardeş senin kasanın resimlerini daha önce bu linke atmıştın 1. sayfada var eğer oklursan kullanılan malzemelerin marka ve modelleri zazıyor zati.
guzel olmus elıne saglık ozellıkle o onfandakı grıll cok hosuma gıttı onun mavınısı bulabılırsem bende almayı dusunuyorum.
güle güle kullan
GÜZEL YAPMIŞIN KARDEŞŞ
Bende bole yapıcammmm Ya cok guzel olmus bende o kadar cok ozenıyorumkı sıze ama bı turlu wakıt bulupta baslayamadım en kısa zamanda gelıcem modlu halımle
Çok uğraşmışsın ama DEYMİŞ.Eline sağlık GÜLE GÜLE KULLAN.