Şimdi Ara

Feel 2 modifiye hikayesi (Feel 2'de devrim) Bakmadan geçmeyin pişman olursunuz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
27.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: myd

Herşey güzel hoş eline sağlık

AMAAA o güselim kasaya intelin iğrenç stock fanı hiç yakışmamışş

İşlemci fanını daha alengirli bişey al her bakımdan havalı bi kasan olur

İşlev olmadıktan sonra gösteriş önemli değil. İntelin fanı oc yapılmamış işlemcinin orjinal hali için gayet iyi. Boş yere performance azalsın ama gösteriş artsın diye fan alması saçma olur.

• arkadaşlar ev teşıma derdine düşen ee iyi ozaman cevap veremediği için devreye gireyim. öncelikle yorumlar için çok teşekkür ederiz.

malzemeler ile ilgili soruları sormadan önce yazıları okursak sanırım boşuna cevap beklemezsiniz. sadece fotoğraflara bakarak yorum yazmak pek de araştırmaya girmiyor maalesef. (özellikle mod için fikir arayanlara lafım) yine de 2. defa üşenmiyorum ve yazıyorum.

metalik boyalar marshall sprey boya. bronz rengi de kasanın arkasındaki pcı slot kapaklarına ve anakart zımbırtısına uyguladık. a.c. ryan mavi uv boyayı da fireball dan sipariş ile aldık.

işlemci fanı ile ilgili olarak da şunu söyleyelim, themaltake in ışıklı uv şeffaf cpu fanını aldık. ancak core2dou işlemcilerin metal soğutucu bloklarına vida yerleri uymuyormuş meğer. standartı yuvarlak olduğu için olmuyor. yeni bir işlemci soğutucu bloğu gerekiyordu. o dönemki ayrılan bütçeyi zaten aştığımız için, o sevdadan şimdilik vazgeçtik.

•  Feel 2 modifiye hikayesi (Feel 2'de devrim) Bakmadan geçmeyin pişman olursunuz.

Arkadaşım şu yeşil fanın markasını ve nereden alındığını yazarmısın Ayrıca bu UV fanlar genelde çok ses çıkarıolar bu da öyle mi
  • Kasa oldukça güzel ellerinize sağlık. Ancak gene takıldığım bir yer var maalesef. Kasa da renk uyumu yok gibi. Mod işinde kasanın konsepti çok önemlidir. Yaptığınız iş çok güzel ama o kadar ışıklı olacağına biraz daha şekilli olsa daha iyi olurdu bana kalırsa.
  • yeşil uv fanı freeball dan sipariş ettik. uv yeşil fan diye yazıyordu sanırım. ayrıca sas konusunda birşey söyleyemiyeceğim, çünkü fan kontrol kullandığımız için biz bir sorun yaşamadık. hatta fanların hepsi full çalışırken bile en çok sesi asus p5b deluxe anakartın bakır soğutucusunun üstündeki fan çok ses yapıyor.

dextreiyus@ yorum için teşekkürler ancak renk uyumu hakkındaki bilgilerini bilemeyeceğim ancak benim babam profesyonel fotoğrafçı. kendisinin deneyimlerine de dayanarak kontras renkler seçtik. ki bu şekilde pavyon gibi görünmeden, 3 renkte işi bitirdik. kasanın orjinal renginde (dışında) bir değişiklik yapmadık. sadece içeriden görünen gri yerleri ve arkadaki griliği yoketmek amacıyla metalik altın sarısına boyadık. ayrıca kasa bana kalırsa hala güzel değil zaten. çünkü gündüz o kadar da etkileyici görünmüyor. şimdi bir süre ara verdik. yeni araştırmalar bittiğinde gündüz ve gece güzel görünüm için başka bir çalışmaya daha girişeceğiz. önerileriniz varsa alabiliriz.

• abi yaw aynı kasa bndede war ama bn bir türlü o öndeki siyah peervane gibi olan seyi sökemedim vida falanda yok nasıl söktünn
    yardımcı olurmusn
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_yao

abi yaw aynı kasa bndede war ama bn bir türlü o öndeki siyah peervane gibi olan seyi sökemedim vida falanda yok nasıl söktünn
    yardımcı olurmusn

tmm dır söktüm eyw bu arada mod çok süper olmus
  • *Black Light (UV) CC Led (çift tüplü kit)
    Bu ürünü nereden sipariş ettiniz
  • kasa içi malzemeleri fireball dan sipariş ettik. sanırım 5. baskı falan oldu bu arada.
  • Çok Güzel Olmu$.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şeffaf Kasa

yeşil uv fanı freeball dan sipariş ettik. uv yeşil fan diye yazıyordu sanırım. ayrıca sas konusunda birşey söyleyemiyeceğim, çünkü fan kontrol kullandığımız için biz bir sorun yaşamadık. hatta fanların hepsi full çalışırken bile en çok sesi asus p5b deluxe anakartın bakır soğutucusunun üstündeki fan çok ses yapıyor.

dextreiyus@ yorum için teşekkürler ancak renk uyumu hakkındaki bilgilerini bilemeyeceğim ancak benim babam profesyonel fotoğrafçı. kendisinin deneyimlerine de dayanarak kontras renkler seçtik. ki bu şekilde pavyon gibi görünmeden, 3 renkte işi bitirdik. kasanın orjinal renginde (dışında) bir değişiklik yapmadık. sadece içeriden görünen gri yerleri ve arkadaki griliği yoketmek amacıyla metalik altın sarısına boyadık. ayrıca kasa bana kalırsa hala güzel değil zaten. çünkü gündüz o kadar da etkileyici görünmüyor. şimdi bir süre ara verdik. yeni araştırmalar bittiğinde gündüz ve gece güzel görünüm için başka bir çalışmaya daha girişeceğiz. önerileriniz varsa alabiliriz.

Ben sana şunu demek istedim;
    Renkler arasında geçiş sağlamak çok önemli. Bunun içinde ya birbirine uyan renkler yada zıt renkler kullanacaksın. Sende güzel ama bence 2 renk kullanmak daha güzel oluyor.

Bunun haricinde merek ettiğim bir olay var;
    Kasanın ön fanına kullandığınız o yuvarlak ışık nedir? Bir yerlerde yazmış olabilirsiniz kaçırdıysam kusura bakmayın.

• güselll çalışmaaa
  • vallaha süper olmuş nedimm ama parçaları biraz toplamalısın yani kasayı biraz daha düzenleee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dexteriyus

Ben sana şunu demek istedim;
    Renkler arasında geçiş sağlamak çok önemli. Bunun içinde ya birbirine uyan renkler yada zıt renkler kullanacaksın. Sende güzel ama bence 2 renk kullanmak daha güzel oluyor.

Bunun haricinde merek ettiğim bir olay var;
    Kasanın ön fanına kullandığınız o yuvarlak ışık nedir? Bir yerlerde yazmış olabilirsiniz kaçırdıysam kusura bakmayın.

öncelikle şunu söylemeliyim ki zevkler ve renkler tartışılmaz. zaten kırmızı ışık sürekli yanmıyor. sese göre yandığı için ana renkler sadece mavi ve yeşil üstüne oldu. öndeki yeşil ışık... evet daha önce açıkladık ama farkındayım ki artık hikaye okunamayacak kadar uzadı ve çok yorum var. üşenmeden tekrar yazıyorum bir fan grili. siperiş ettiğimiz bir fanın üstünden çıktı. fanı kullandık. gril i söktük ve oraya takma fikri aklıma geldi. "ee iyi ozaman" arkadaşımızın da hoşuna gitti yapalım dedik. ve sonuç ortada. zaten devrim sözünü bu kadar iddalı ve bastırarak söylememizin tek nedeni de bu. yoksa çok da mükemmel bir kasa değil.yine de standarttan iyidir. ve birçok birbirinin kopyası modd dan da farklı olduğu için seviyorum. Bunları okuyan arkadaşlara da bir açıklama da bulunayım. yazının tamamını okumaktan kaçanlar için, kasa benim değil. ben sadece yardım ettim. emeğim olduğu için tabiki seviyorum ama yine de kendi kasamdan daha çok beğeniyorum bazen. itiraf edebilirim. yine de daha iyisi yapılabilir diyorum ve kesiyorum sesimi.

yorumlar için tekrar tekrar teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: of dead

vallaha süper olmuş nedimm ama parçaları biraz toplamalısın yani kasayı biraz daha düzenleee

evet ama hikayenin içinde de belirttiğim ve daha sonra da benzer bir yoruma cevap olarak verdiğim gibi, kasanın içinde görünen kabloların en az 3 katı kadar daha arkada saklı zaten. o kadar kablo toplayıcıyı da almışken kullanalım dedik. ama ileride bir iki proje var kablolar için. vakit olursa değişik bişey yapacağız onlarada. gündüz görüntüsü pek hoş değil çünkü. yine de şu anda o gördüğünüz kabloları saklayacak yer yok desem inanmazsınız.
  • bu ne uğraş bu ne emek bu ne merak yahu.valla kendimi düşünüyorumda ben 15 dakika sonra yerden yere vurmaya başlamıştım parçaları.çok sabır lazım bu işte.kutlarım çalışmanız ve sabrınız için
  • Valla bende agzım açık bakakaldım sanki resimlere bakınca günlerce süren bir işmiş gibi gözüküyor, emek kokuyor burham burham özellikle şu altın rengi olan boya çok karizmatik durmuş ellerinize sağlık ödüllük valla
  • çok deli olmuşşş
  • gerçekten kasaya dibim düştü metalik altın sarısı çok güzel durmus

bende kasanın içini boyamayı düşünüyordum sagolasın ilham oldun bana
  • Çok güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.