evet değmezdi ama gaza gelmiştik bi kere. artık dönüşü yoktu. daha harcama yaptık aslında ama o parçalar olmadı. o nedenle geri verdik bazılarını da aynı fiyata başkasına sattık. mesela ben kendi kasama sadece 100 ytl kadar bir harcama ile bence güzel hale getirdim. gerçi benim topic bayaa gerilerde kaldı artık da. güzel foto yok elimde yeniden düzenlediğimde yeni fotolarla tekrar ekleyecem siteye.
Tek kelimeyle mükemmel olmuş.Gözüm kaldı
zekle okudum, güldüm
gerçekten çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın
şimdi konuyu en baştan tek tek okudum ve çok hoşuma gitti. Özellkile öndeki. yeşil ışık çok hoş olmuş.birde psu nun arka ızgarasından sızan yeşil ışık olsa çok iyi olur. ayrıca maviyle yeşil birbirine çok yakışmış. bende bu feel den 2.el alacam bulursam.tebrik ediyorum emeği geçen arkadaşları.
yorumlar için tekrar tekrar teşekkür ederiz arkadaşlar. ama ben yine de uzun metin olduğu için kaçırmış olabilecek arkadaşlara duyurayım;
kasa "ee iyi ozaman" nick li arkadaşımıza aittir. ancak taşındıkları için henüz interneti bağlı değil, ayrıca benim de yardımlarımla yaptık ve o nedenle cevapları ben veriyorum şimdilik. açıkçası bazen ben bile kıskanıyorum bu kasayı. yine de şeffaf kasa bence en güzeli. gaza geldim bi foto ekleyim bari. şeffaf kasa 1 şeffaf kasa 2 şeffaf kasa 3 şeffaf kasa 4 şeffaf kasa 5 şeffaf kasa 6 şeffaf kasa 7 şeffaf kasa 8
guzel olumus kasa ıcı fılan can alıcı bay ter dokulmus emegıne sagı duyarım
bende haziranın sonuna doğru feel kasa alcam bende neon ışık alcam 2 tane..
RESİMLERİ BURADA YAYINLARIM...
feel Kasa Sayende Yakısıklı Olmus
harika olmuş
o kasanın önündeki fandaki parlak yeşil ışığı sen ekledin dimi işte oçok güzel olmuş aynısını hemen yapmayı düşünüyorum aynı kasadan malzemelerden alıp yapıcam
Çok güzel hayırlısı olsun
teşekkür ederiz arkadaşlar. nedense farklı fikirler gelmiyor ama. sadece güzel demişsiniz. eklenebilecek veya değiştirilebilecek birşeyler olmalı bu kasada. gerçi kasa benim değil ama arkadaşı gaza getirmem yeterli. hemen yaparız valla. :D mesela bir su soğutma fena olmaz di mi?