Şimdi Ara

FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muse00

pkı tşkler hocam sızede başarılar bende 1-2 bıse yaparsam ıns yayınlıcam :)

tamam dostum ben burdayım bana her zaman pm ile ulaşabilirsin yardım etmek hoşuma gider şahsen
  • o fan feeli sallamasın :D
  • Dostum suan kasa boş ve evet bi titreşme söz konusu ama zannedersem doldukça falan durur bu olay
  • Evet arkadaşlar teknik bi arızadan dolayı gec kalmıstım kasanın devamına fakat halloldu.
    Sıra geldi vu metre bağlantımıza vu metremizi aldık kabloları bulduk doğru bi şekilde lehimledik ön paneldeki kapakların birine uygun şekilde delikleri açtıkve monteledik buyrun resimler;

FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D
     FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D

DEVAMI GELİCEK ARKADAŞLAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 5 Ağustos 2010; 18:14:47 >

• Maşşalahın var devrelerle aran ıyı
    bu arada çalışma ıyı gıdıyor su pmyo sınavı bıtınde baslıscam bnde
  • saol dostum senin calışmanıda bekliyorum
  • Güzel gidiyo
  • Çalışma güzel gidiyor. Mesajım bulunsun. Takipteyim.
  • arkadaşlar sağolun mesaj bırakanlar sayesinde moralim düzeliyor valla calısma devam ediyor resimleri ekliyeceim fakat sabah 8 aksam 9 calısıorum o yüzden biraz gecikme oluyor.
  • güzel proje devamını bekliyoruz o 220 v fan kaç rpm hızda dönüyor ve kaç cfm üflüyor bilginiz varmı?
  • dostum 2800-3100 rpm arası bişi cfm de 200 ama şöle diyim yane sistemde 10 derece farkediyor en az
  • banada böyle bişi lazım nereden buluruzki? bu arada kaç watt enerji çekiyor?
  • watt olarak bilemiyorum hocam ama karaköyde elektronikçilerde bulursun ben ordan aldım yane:
  • değişik ve güzel olacak bitince devam
  • Evet arkadaşlar uzun bi aradan sonra yine beraberiz konuya devam
    reklamcı bir abimizden bıohazard şekli cıkarttırdık neden bu şekil diye sormayın bende bilmiyorum hosuma gitti sadece

kasa önündeki delikli grill e şerit led takıldı güzel oldu be?sizce_
    vatan computer dan işlemci fanı XIGMATEK APACHE ve XİLENCE HDD FANI ALINDI,işlemci fanını denemedim ama hdd fanı süper soğutuyor :D 12 derece farketti şahsen denedimikisine 40 lira verdim
    220v luk fanım ve diğer 2 fan boyandı (BOYA:AKÇALI FLORASAN KIRMIZI)9 lira

şuanlık bu kadar devamı gelecek ama nasıl gelecek bilmiyorum öneri ve yorumlar lütfennn?!
    fiyatları ve kullandığım ürün isimlerini veriorum bakan arkadaş merak edebilirler diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 5 Ağustos 2010; 18:15:34 >

• arkadaşlar hiç mi yorum yok ya
  • 2 adet sata kablomu boyadım sıkıntıdan lcd nin arkasına led döşedim buyrun resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 5 Ağustos 2010; 18:16:01 >

• Boş kalan cd-r kapağıma eski dergilerimden kestiğim sembolleri yapıstırdım :D bence güzel oldu
    sırasıyla sağdan sola
    1.ABB NUTRİTİON
    2.WEIDER
    3.OPTIMUM NUTRITION
    simgeleri,resim bknz.

Sonradan değiştirdim bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 5 Ağustos 2010; 18:16:35 >

• 8 cm fan ın 2 tane mavi ledi yetersiz buldum,şerit led sayesinde bi düzeltme yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 5 Ağustos 2010; 18:16:51 >

• dostum 8 cmlik fana mavi şerit led çok iyi olmuş stiker larıda çok süper kesmissin :D güzel uymuş :D takipdeyim devammmmm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.