Şimdi Ara

FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
1
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun düşüncelerden sonra hurricane 2 kasamı modlamaya karar vermiş bulunuyorum.öğrenci olduğumdan dolayı maddi sıkıntılar cektim ama malzemeler neredeyse tamam gibi yavaş yavaş başlıcam kasama.
    Proje Adı:İNSPİRATİON 020110
    Şu ana kadar yapılanları liste halinde sölemek gerekirse;

yan kapaktaki plexi içeri alındı
    ön paneldeki motorsuz fan kesildi
    ön taraftaki fanın önündeki sac grill kesildi
    220v fana gelecek olan elektrik için arka panele power soket yeri kesildi
    power soket takıldı
    Ön paneldeki 5.25" kapağa 220v fan kontrol devresi ve 4 adet anahtar monte edildi
     FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D

Devamı gelicek arkadaşlar ama önerilerinizide bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 5 Ağustos 2010; 18:26:10 >

• o fan kontrolü nasl yaptınız.yani o joistik gibi hoşuma gitti hangi kontrolcünün parçası onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

o fan kontrolü nasl yaptınız.yani o joistik gibi hoşuma gitti hangi kontrolcünün parçası onlar

kardeşim ben şöyle açikliyim sana fan kontrol için ortada olan dimmer i gidip karaköydeki elektrikçilerden aldım küçük bişi 5 lira verdim o 4 adet düğmeyede tanesi 1 tlden aldım zaten geri kalan da tablaya delip acıp düğmeleri yerleştirmek o kadar yane böle bişiyi toplam 9-10 liraya yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: mrlaz

quote:

o fan kontrolü nasl yaptınız.yani o joistik gibi hoşuma gitti hangi kontrolcünün parçası onlar

kardeşim ben şöyle açikliyim sana fan kontrol için ortada olan dimmer i gidip karaköydeki elektrikçilerden aldım küçük bişi 5 lira verdim o 4 adet düğmeyede tanesi 1 tlden aldım zaten geri kalan da tablaya delip acıp düğmeleri yerleştirmek o kadar yane böle bişiyi toplam 9-10 liraya yaptım

Alıntıları Göster
    Benımde Feel Hurrıcane 2 model ksam var ve mod etmek ıstyıroum lakın oradakı swıtcler mesela ben onlar bulsamda nasıl devrelerı ayarlıcam gıdım bılgı yok devreler hakkında benım

• quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

Benımde Feel Hurrıcane 2 model ksam var ve mod etmek ıstyıroum lakın oradakı swıtcler mesela ben onlar bulsamda nasıl devrelerı ayarlıcam gıdım bılgı yok devreler hakkında benım

dostum istersen hepsini öğrenirsin benim tavsiyem git sor biz anamızın karnından bilerek cıkmadık yane ben gittim karaköyde eminönünde elektronikçiler carsısında sordum ettim orda herkez öğretmek için hevesli zaten öğrenirsin no problem netide kullan biraz

• quote:

quote:

dimmer fan kontrol için de diper düğmeler ne işe yarıyor .benim kasanın sürücü yuvası mesh komple ön panel öyle fanlara buna benzer düğmelerden bi kontrolcü iyi olur yani yapmak isterim

• quote:

dimmer fan kontrol için de diper düğmeler ne işe yarıyor .benim kasanın sürücü yuvası mesh komple ön panel öyle fanlara buna benzer düğmelerden bi kontrolcü iyi olur yani yapmak isterim

dostum dediğim gibi yane bunu ben kendim yaptım sen daha farklı bi panel yapabilirsin düğmelere gelince dediğim gibi mod işi uzun bi zaman zarfı içersinde oluo ,o düğmelerle bişileri kontrol edicem elbet ama suan boştalar
  • quote:

quote:

dostum dediğim gibi yane bunu ben kendim yaptım sen daha farklı bi panel yapabilirsin düğmelere gelince dediğim gibi mod işi uzun bi zaman zarfı içersinde oluo ,o düğmelerle bişileri kontrol edicem elbet ama suan boştalar

yani o düğmeler fan kontrol olarak kullanılabilirmi onu merak ettim.

• quote:

quote:

quote:

yani o düğmeler fan kontrol olarak kullanılabilirmi onu merak ettim.

Alıntıları Göster
    Fanı açma kapama olarak kullanılabilir:)

• quote:

olsun oda bi iştir :D ışık açıp kapama olarak kullanmak daha iyi olur onu fana bulaştırmamamk lazım:D
  • quote:

quote:

olsun oda bi iştir :D ışık açıp kapama olarak kullanmak daha iyi olur onu fana bulaştırmamamk lazım:D

Alıntıları Göster
    Mod bu dostum belli kurallar yok hiç bi zaman aklına nasıl esiosa öle yap istiosan ritmik olarak elektrik ver fana sen bilirsin yanekonumun dısına cıkıoruz amaayrı bi topicde sana yardımcı olmak isterim

• quote:

Mod bu dostum belli kurallar yok hiç bi zaman aklına nasıl esiosa öle yap istiosan ritmik olarak elektrik ver fana sen bilirsin yanekonumun dısına cıkıoruz amaayrı bi topicde sana yardımcı olmak isterim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yan kapaktaki plexiyi kestim pek güzel olmadı çünkü plexi keserken ısıdan dolayı eridifeel e saygılar ama moral bozmadım pek sonuc olrak 220v fan için delik yerinide acıp fanı vidaladım.

devamı gelicek öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 5 Ağustos 2010; 18:13:02 >

• quote:

Arkadaşlar yan kapaktaki plexiyi kestim pek güzel olmadı çünkü plexi keserken ısıdan dolayı eridifeel e saygılar ama moral bozmadım pek sonuc olrak 220v fan için delik yerinide acıp fanı vidaladım.

devamı gelicek öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Dostum çalışman çok güzel gidiyor yanlız fanı keşke ortalayıp koyabilseydin yani fanın yarısı dışarda yarısı içerde öyle daha olurdu hem şık ve güzel dururdu ayriyetten plexinin bi tarafında çok fazla ağırlık olmazdı ama iyi yane son gaz devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyrexia

Dostum çalışman çok güzel gidiyor yanlız fanı keşke ortalayıp koyabilseydin yani fanın yarısı dışarda yarısı içerde öyle daha olurdu hem şık ve güzel dururdu ayriyetten plexinin bi tarafında çok fazla ağırlık olmazdı ama iyi yane son gaz devam

dostum bunun için ayrı bi konu acmıstım ve tartısmıstık amac fanın direkt işlemcinin üstüne bakması ayrıca fan tam ortada olursa ekran karrtına değiyor

• quote:

quote:

dostum bunun için ayrı bi konu acmıstım ve tartısmıstık amac fanın direkt işlemcinin üstüne bakması ayrıca fan tam ortada olursa ekran karrtına değiyor

Alıntıları Göster
    wow senin için büyük sorun olmalı

• quote:

eaea aslında hayır cünkü orataya takınca genel görüntüyü kapardı bide kabloları cok kalın bosuna yoğunluk yane
  • quote:

quote:

eaea aslında hayır cünkü orataya takınca genel görüntüyü kapardı bide kabloları cok kalın bosuna yoğunluk yane

Alıntıları Göster
    Bu arada arkadaşlar bşka bişide yaptım :D daha önceleri görmüştüm ama yapılısını hiç görmedim dün başka bir forumda rastlantı eseri farkettim neon su diye birşey ilginc geldi hemen denedim ve oldu
    uv ışık ile birlikte böle duruo
    gün ışığında ise böyle
    nasıl yapılır diye soran arkadaşlara kısaca anlatiyim :)
    bildiğimiz sarı veya turuncu renkteki fosforlu kalemleri biliosunuz
    http://www.isilkirtasiye.com/urun/urun_273_1198.jpg
    bunlar oluyor bunların içinde bir sünger oluyor boyanın olduğu kısım bu, süngeri alın bi şişenin içine su doldurup süngeri içine atın calkalayın tamam :)
    uv ledlerle harika bi görüntü oluyor gördüğünüz gibi.
    kolay gelsin bu konu hakkında pm atalım bu konuyu doldurmak isttemiorum acıkcası,sadece kasa yorumları ve önerileri olsun bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 5 Ağustos 2010; 18:14:08 >

• quote:

Bu arada arkadaşlar bşka bişide yaptım :D daha önceleri görmüştüm ama yapılısını hiç görmedim dün başka bir forumda rastlantı eseri farkettim neon su diye birşey ilginc geldi hemen denedim ve oldu
    uv ışık ile birlikte böle duruo
    gün ışığında ise böyle
    nasıl yapılır diye soran arkadaşlara kısaca anlatiyim :)
    bildiğimiz sarı veya turuncu renkteki fosforlu kalemleri biliosunuz
    http://www.isilkirtasiye.com/urun/urun_273_1198.jpg
    bunlar oluyor bunların içinde bir sünger oluyor boyanın olduğu kısım bu, süngeri alın bi şişenin içine su doldurup süngeri içine atın calkalayın tamam :)
    uv ledlerle harika bi görüntü oluyor gördüğünüz gibi.
    kolay gelsin bu konu hakkında pm atalım bu konuyu doldurmak isttemiorum acıkcası,sadece kasa yorumları ve önerileri olsun bu konuda

Alıntıları Göster
    dostum kasayı bende boyucamda boyacıya gıdıp astar mı ıstıym ben buldum neon sprey boya bırde kac kutu alıym benım kasada feel 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

dostum kasayı bende boyucamda boyacıya gıdıp astar mı ıstıym ben buldum neon sprey boya bırde kac kutu alıym benım kasada feel 2

Alıntıları Göster
    dostum bende boyucaktım sonra soudum boyama işinden nedense forumdaki tüm kasalara bakmısımdır yane heralde ondan dolayı boyadan soğudum zannedersem bi tüp yeterli dostum bide astar zımparalarınıda iyi sec

• quote:

dostum bende boyucaktım sonra soudum boyama işinden nedense forumdaki tüm kasalara bakmısımdır yane heralde ondan dolayı boyadan soğudum zannedersem bi tüp yeterli dostum bide astar zımparalarınıda iyi sec

Alıntıları Göster
    pkı tşkler hocam sızede başarılar bende 1-2 bıse yaparsam ıns yayınlıcam :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.