Şimdi Ara

##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
12.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    görümüş itibari ile yeni bir mod olayına başlamış bulunuyorum Allahın izni ile bu seferde sonuca ulaşıcam

işte kasalarımız şimdi niye iki tane kasa var diye sormayın bakalım olayın gidiş hattına göre değişik şeyler yapabilirim

bunlarada ön panellerimiz renkleri farklı ama şekilleri aynı

kurbanımızı seçip parçalamaya başlıyoruz

işte perçinleri sökmek için kullandığım matkab ciğerei fakirliğin gözü kör olsun

işte kasanın gönyesi kaymış şekli bu şekilde hem anakart ters durucak hemde pencere diğer tarafta olcak

işte aralarındaki fark görüldüğü üzere alttarafta psu'nun arkasında büyük bir kullanım yeri oluştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 11 Mayıs 2008; 16:37:50 >

• anakart üstündeyken mi çalışıyosun
  • yok olurmu anakarta baksana fi devrinden kalma abit be6-2
  • bence iki kasayı yanyana kaynakla öyle birşeyler dene ama kararı vercek olsan sensin tabi
  • degişik bişiler düşünüyosun sanırım yap bakalım nasıl olacak
    iyi calışmalar
  • Kolay gelsin!
  • valla sonucun ne olacağını çok merak ediyorum bu arada onlarda fena kasa deyilmiş hani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam olarak bende öyle düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Bérk

bence iki kasayı yanyana kaynakla öyle birşeyler dene ama kararı vercek olsan sensin tabi

saolun arkadaşlar

kasaları birleştirme işlemini yaparken bayağı parça artacak hatta ikinci kasayı boşuna aldım diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 11 Aralık 2006; 19:37:40 >
  • v şeklinde araba motoru gibi birleştirebilirsin iki kasayı tabii zevkler tartışılmaz ama bayılıyorum o tip kasalara
  •  ##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi)

işte iki kasanın birden parçalanmış hali

işte şeklen böyle birşey olucak şimdilik profilleri civata ile tutturdum kasayı v şeklinde yapmak hiç aklıma gelmedi açıkçası ama dediğiniz gibi bir çalışma çok iddalı olur böyle iddalı bir çalışmanın altından çıkabileceğimi sanmıyorum şimdi kasanın tabanına sıra geldi alt kısım için kalınçata'lı alüminyum plaka aklımageldi ama 50x50 ebadında bir plakaya 35ytl fiyat alınca vaz geçtim sanırım 10mm mdf'den yapıcam yan kapaklar için gt40_ditroid arkadaşımzın çözümünü kullanıcam galiba de'lorean tarzı olucak

şimdilik bu kadar ressim koyabiliyorum servis sağlayıcısında bir sorun var galiba o yüzde upload çok zor oluyor

• Şimdilik fikirler iyi yavaş yavaşta fikirlerden ortaya bişey çıkmaya başlamış ne diyelim kolay gelsin.devamını beklioruz!!!
  • Resimleri göremiyorum ben
  • hey yavrum hey tenolojiye meydan okumak gibi bişey ya bu bizim türklerin yaptıkları teknoloji herşeyi küçültürken biz modcular tutup büyütüyoruz
  • valla bu kasa büyültme olayı bulaşıcı galiba nerden bulaştık bu işeelini veren kolunu alamıyor
    benim eski kasanın içinde orjinal fan olmasına rağmen boş yer yok birde su soğutma yaparsak hepten anakartı göremeyecem galiba
    bu çift kasa işi iyi olacak bir tarafı anakart diğer tarafı su soğuma
  • bence 2 kasayı v şeklinde yap ikisinin ortak önde 12 cm lik fan tak iyi çalışmalar
  • işte kasamızın son hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 26 Ocak 2007; 20:27:40 >

• tebrikler calışmalar gayet basarılı Olmuş su sogutmayı İçine koymak için Büyütmüşssün KAsayı Belli Tatlı duruyor
  • saolun
  • renk süper olmus yaa mumkunse boya kutusunun resmini çekermisin
  • casati hocam kırmızı almadım pembe aldım kırmızı oldu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.