Şimdi Ara

##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
12.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi mika alsan ucuz...

Sonra da s,yah istiyosan cam filmi kaplarsın
  • mikada plexi gibi renklileri var eminin onunda siyah renk olanı vardır
  • valla bana 1metre kare cıvarı lazım şöyle ucuza nerden bulurum
  • uzun bir aradan sonra yeni ressimleri ekliyim dedim
    ön paneli yeniden yapmak zorunda kaldım plastik,sunta ve polyester macun kullandığım için hava değişimi yaramadı çatlamalar odu bende sadece sunta kullanarak yeni birtane yaptım manhattan marka iki adet uvneon aldım ama bunlarda çok dandik çıktı
     ##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi)

bu arada ön paneli soba boyası ile boyadım rengi biraz açayip alacalı oldu ama hoş duruyor

bu arada bizde core2duo'cular kervanına katıldık yanlız maddi yetersizlikler nedeni ile hdd ve cd sürücülerini alamadık

• vay vay vay bir an yabancı bir mod sitesinemi girdim diye düşünüyo insan çok güzel olmuş kutu gibi yavaş yavaş çıkıyor böle modlar az çıkması kötü tabi ama olsun az ve öz
  • ayakta alkışlıyorum...
    Helal olsun.
    Süper kasa walla...

ama ben haala 25cm lik fan diyorum...

TT nin war armorun yan kapağıyla beraber satıyolar.
    38 YTL vegada.
    Bi bak istersen oraya...
  • Gerçekten hoş bir çalışma,elinize sağlık.Daha önceki ön panel sanki biraz daha hoş ve sanki fabrikasyon çıkışı kalitesinde duruyordu.Bence ön paneli ilk yaptığınız şekle sokmanız daha doğru olur.Ama bu yaptığınız iş ve harcadığınız emek gerçekten takdire değer,tebrikler.
  • Bişey sormak istiyorum bende moda başlıcam fakat bilgi topluyorum daha o su uvlimi nnasıl parlıyor birde nceki sayfada hortumun yanında yada içnde led mi var hava açık ama uç kısmı parlıyor Birde bu sayfadaki ilk resminde kasanın kernarları kırmızı parlıyor ya kenarına led mi takınca oluyor öle parlıyor çok güzel olmuş ellerine sağlık
  • uv sprey boya ile boyayınca uv ışık altında boya böyle parlıyor
  • fikir güzel, proje güzel, nediyimki ülkeye yeni bir yıldız kazandırdın
  • ellerine sağlık süper olmuş
  • Hocam mükemmel olmuş ilk defa bu bölüme baktım şu ana kadar en iyi kasa mod u bana göre seninki ben dediklerinizden hiç birşey anlamıyorum
    Bilgisayarı kullanmaktan başka hiç bir işe yaramıyom dedikleriniz acayip geliyo
  • saolun radatörün üzerin deki fanları mavi ledli fan ile değiştirdim ve cooldrive4 aldım yakında yeni ressimleri eklerim
  • dehşetülvahşet olmuş. tebrikler
  • evet buda son ressimler
    yorumları alaım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 24 Temmuz 2007; 22:08:35 >

• buyuk harflerle yasıyorum AMAN TANRIIIM BU NE BOYLE YAW dehset bisey. Kasa kasa deil artık multi-kasa falan olmus ben de arabanın altına dosemeyi dusunuyyodum senin sogutucu hortumları da sanki neon gibi olmus tebrikler tebrikler buyuk basarı.
    maaliyeti ne kadara cıktı bu meletin
  • forumda bir toyotacı görmek ne kadar güzel bende fanatik toyotacıyım ama araca kıyamıyoruz bu yüzden kasaları parçalıyoruz maliyet konusunu sen de 300 ben diyim 500 o aralarda birşey olması lazım kesinlikle ucuza olmuyor bu işler
  • ama yapıldıktan sonra emeginin karsılıgınıda goruyorsan veya gosteriyorsa o paraya değer
  • walla yukarıda yazmıssın para yok fln plexı ıcın dunyayı harcamıssın , birde kasanın sağ on kapagı ılk halı cok daha guselmıs bence, o duz duz ınen serıt seklı
  • Bu adam yapıyor kardeşim Kasanın ağırlığı ortalam 20 25 kg vardır sanırım Kasayı yere indirmen zorolmuş olmalı güzel olmuş ama bu yaptıklarının en iyisi ve en masraflısı bence nerden biliyorum arkadaş kuzenimdir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.