Şimdi Ara

##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
12.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gördüğüm en güzel çalışmalardan biri tabi @moonwalker_arc 'nin modunun bitmesinide 4 gözle bekliyorum
  • tebrikler ama ön panelin ızgarası siyah olsun diyenlerdenim
  • zaten gizli gizli siyaha boyadım
    ama ne hikmetse siyaha boyayınca içindeki fanları kabloları filan kabak gibi göstermeye başladı
    tekerlek olarak altına tekerli bir araba yaptım üstüne koyup sağa sola götürebiliyorum ilerde altına waterbox veya Phase Change filan olabilir tabi askerden sonra
  • bu arada birşey diyeceğim ama utanıyorum bu kadar soğutma sistemi kasa filan yaptım ama o/c konusunda hiç bir bilgim yok diyebilirim 4300+ds3 ile 2790mhz üzerine çıkamıyorum voltaj vermeme rağmen birşey olmuyor işlemcimim kodu gerçekten iyi 3.0ghz üzeri vaoltajsız stabil çalıştığı söyleniyor bu kodun ama ben 2790'nın üzerine çıkamadım acaba fsb arttırmaktan başka birşey yapmamız gerekiyormu ramleri ayarlıyorum yü-ksek frekansa çkaramıyorum ama yine olmuyor
  • Benimde fazla tecrübem yok fakat sen fsb yi arttırdğında otomatik olarak ramlerin de frekansı yükseliyor.Dolayısıyla bir zaman sonra ramler işlemcinin önünü kesiyor.Bunun için ramlerin frekansını düşürmen lazım.Tam tersine sen arttırmışsın ama gene de sen bir oc bölümünde sor.
  • yok ramlerin frekansını düşürdüm işlemcinin önünü kesmesin diye 677'lik ramler 310x2=620mhz olarak çalışıyordu sisteme yeni bir hdd almadığım için vindows'u emanetten kurdum acaba ondan kaynaklana bilirmi
  • Üff ... helal olsun .. ne cevherler var sizde
  • Gerrçektende kutlarım arkadaşım cok guzel bir kasa olmuş. Güle güle kullan.
  • bencede süper bi kasa olmuş
  • bence üste de yeni kat çıkmanın zamanı gelmiş..
    ama çalışma gerçekten güzel ben üst üste eklemeyi düşünüyordum bi zamanlar server kasa gibi olsun diye..
  • Tek Kelimeyle Mükemmel Modun Çok Harika Olmuş Yanındaki Feel Kasa Ne Kadar Adi Durmuş
  • saolun arkadaşlar

birkaç eksiğini tamamlardım kasanın ama fotograf makinem gurbete gittiği için koyamıyorum fotoları artık bir ay sonra tamamen bitmiş halinin fotograflarını koyarım inşallah
  • fotğraf fotoğraf fotoğraf fotoğraf modunu yeni gördüm.müthiş ötesi.o alacalı görülen boya bence çok güzel duruyo.hala anlamadığım bişey var aynı kasadan farklı marka model ve renkte nasıl buldun. satmak istersen sadece kasayı alıcısıyım.içindekileri sen al dışındakini bana satarsın :D
  • kasaları forumda alişeker abimizden aldım zaten kasalar aldığımda kullanılacak şekilde değildi o yüzden ucuz oldu
    satmasına satarım ama bu kasa bana bayağı bir tuzluya maal oldu
  • tek kelime,helal
  • ellerine sağlık çok güzel bir mod wallagı çok beyendım hatta bu kasayo 2 kişi taşıdıgınızada şahıdım biraz kullanışşız we hatta bnn altına tkr takcagınada emınım
  • aslında teker takmak yerine sağa sola çekmek için tekerli bir araba yaptım
    kullanış konusuna gelirsek evet son derece kullanışsız hele benim gibi cift kasa kullnıyorsanız tam bir işkence haline geliyor zaten indirip kaldırmak zor geldiği için haftada ançak 5-6 saat çalışıyor kasa

yane çift kasa projesi sadece görsel açıdan avantaj sağlıyor kesinlikle big tower tarzı bir kasa daha kullanışlı
  • ön panelde biraz değişiklikler yaptım yeni rssimleri paylaşayım dedim
     ##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi)

yine fotograf makinası kurbanı olduk kendi makinama dandik diyordum emanat aldığım makina daha dandik çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 25 Ekim 2007; 0:25:20 >

• gercekten cok güzel oldu hocam bastan beri takip ediyorum ellerine saglık ön konsoluda doldurmuşsun olayın harika
  • ustam kullandığın 12cm fanlar ne marka çok ii ışık veriyor yaw
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.