Şimdi Ara

##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
12.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam moddan kasaya 2 fan takıp 2 uv ışık takıp mod yaptım diyenlere ders olabilecek bir çalışma olmuş gerçekten emeğinize ve ellerinize sağlık. Yeni çalışmalar bekliyoruz. Nede olsa bu kasa satılıkmış . (Çaktırma bu işlerde iyi para var sanırım mod işine mi girsek naapsak )
  • otomatik kapak mekanizması bitti mesaj'a video eklemesini bilmediğim için link koydum kapak üzerindeyken çekilmiş videolar var onlarıda ekleyeceğim

##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi)

##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 11 Mayıs 2008; 16:33:47 >

• sanırım videolar çıkmadı nasıl video upload edeceğim
  • quote:

sanırım videolar çıkmadı nasıl video upload edeceğim

bu kodu kullanarak ekleyebilirsin...az kaldı zaten askere gideceksin iyi Ankara ya gideceksin yakın...

[DHTUBE=VideoADRESİ]
  • Hocam lınke bır el atsan acamadım bı turlu hangı sıte bu cozemedım de
  • video izlesene . com da ben izledim güzel olmuş...
  • http://www.izlesene . com/video/amator-kayar-kapak/324804

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaliselim -- 10 Mayıs 2008; 22:05:49 >
  • Video ekleme kaldırılmış sanırım. Ben de halledemedim. Ama videoyu izledim, güzel olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 10 Mayıs 2008; 22:14:50 >
  • izlesene . com videosu hiç bir türlü eklenmiyor bunun için yönetici bence bir şey yapması lazım... ancak izlesene . com a girip izleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaliselim -- 10 Mayıs 2008; 22:21:21 >
  • bende baktımda kapak yok yalnız
  • kardeşim helal diyorum başka birşey demiyorum
  • http://www.i.........lesene.com/video/amator-kayar-kapak/324804

aradaki noktaları silip z koyarsanız video açılır sanırım

bu da kapağın monteli hali
    http://www.i............lesene.com/video/amator-kayar-kapak2/326004

videolar burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 11 Mayıs 2008; 16:36:47 >

• süpeer
  • saolun arkadaşlar

kapak 22 saniyede kalkıyor 17 saniyede iniyor motor çok zorlanıyor ama askere gitmeden önce bunuda yaptım gözüm arkada kalmaz

bu arada atölyede boş zamanlarımda tamamen masif ahşap kullanrak cmstacker benzeri bir kasa yaptım sadece rötüş ve verniği kaldı büyük ihtimal bitiremeyeceğim ama ressimlerini sizinle paylaşıp görüşlerinizi almaya çalışacağım
  • walla süper olmuş garaj kapısı gibi
  • quote:

walla süper olmuş garaj kapısı gibi

Düğme ile değilde uzaktan kumanda ile çalışsa işte o zaman tam garaj kapısı olurdu....
    güzel olmuşta yavaş açılıyo kapak sanki...

• Süper tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.