Şimdi Ara

##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
12.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarab

bitsin bakarız

Sen zaten olayı bitirmişsin be abi helal olsun benimki mod değilmiş bunu anladım senin modu gördükten sonra
  • abi helal olsun vallahada billahada ellerine saglık. ne mutluki turkiyeden boyle modcular cıkıyo. canı gönülden alkışlıyorum. devam..
  • Cok manyak olmuş eline saglık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmurat07 -- 16 Mart 2008; 8:15:58 >

• saolun arkadaşlar
  • Gerçekten gördüğüm en güzel modlardan biri olmuş, işçilikte çok iyi görüntü de çok iyi.. herşey çok iyi... Ellerine sağlık, sipariş almaya başla hemen :)
  • scarab dostum ynei fotolar koyarmisin özellikle hdd nin olduğ kısımlari merak ediyorum . lütfen
  • hocam şuan yan kapağın otomatik kalkma mekanizması üzerinde çalışıyorum sistem çalıştığnda yeni ressimler ekleyeceğim tam olarak nereye kafantakıldı hdd 5.25'yuvaya takılı olan bir hdd çekmecesinin içinde
  • güzel iş we işcilik,sağlam mod olmuş,son çalışmanız içinde tebrikler
  • ya bende ayni moddan yapiyoprumda :D hdd için extra bişeyler yaptinmi diye merak ettim birde radyotorun üstene kasayi senmi yaptin yoksa yaptirtinmi.? çift powermi kullanıyorsun ? cpu uzerindeki bloğun nedir :D bunlari merak ediyorum
  • evet radyatörün üzerindeki kasayı ben yaptım iki adet power kullanıyorum 2.psu fanları ve neonları besliyor block tehermaltake üzerindeki plexi çatlayında değiştirdim
  • Gece pc yi açtınmı ışığa gerk yok gerçekten süper olmuş.sana bazı sorularım olacak kaç w lik güç kaynağı kullanıyorsun.ve sesiz çalışıyormu.Dez avantajı çok yer kaplaması
  • coolermaster 380w psu kullanıyorum fanlar ve neonları beslemek için ikinci bir psu kullanıyorum

kasanın tek avantajı kasayı görenlerin şaşkınlıkla bu bilgisayarmı? demesi bunun dışında hiç bir avantajı yok yane tamamen görsel bir çalışma ağırlığı 40kg cıvarında yane tek başına kaldırmak bel açışından salıklı değil ses açısından düşünücek olursak üzerinde 11 adet fan var pek sessiz diyemen ama beni rahatsız etmiyor
  • Hocam bıde buna muzıkle hareket eden ledlerden yada neonlardan koy yanıp sonsun gercekten super olmus takdır ettım senı
  • zaten üzerindeki neonlar sese duyarlı ama ressimlerde sese duyarlı olduğu belli olmuyor tabi
  • Usta Kasana Hasta Olmuş durumdayım - Mükemmel bir kasa olmuş. Ödül filan alırsın sen bu kasayla
  • hacı bravo kasa cok güzel olmuş
  • güzel fikir süper olmuş tebrik ederim
  • Hocam tek kelımeyle harıka olmus.Eline emegıne saglık...
  • sanat eseri
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.