Şimdi Ara

##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
12.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • renk çok güzel ya su soutmanın elemanı çok tatlı duruyor o martı kanat olayınıda iyi düşünmüşsün bence bu kasaya baya özen çok güzel olacağa benziyor tebrik ederim
  • sanki yan kapıları açılmış bir araba görüyorum gibi
  • güzel oluyor

bide kapakları kasaya nasıl monte ettiğini gösterebilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkin88 -- 27 Ocak 2007; 1:05:30 >
  • güzle güzel eline sağlık
    patron amca bi kıyak yapıp avans verse tam süper olucak
  • ya sorma piyasa berbat işler acayip kesat yoksaşimdiye bitmişti
  • eeee nerde kaldi resimler ?
  • hocam banada iyi bi fikir verdin. akvaryumu ısıtmak ve işlemcileri soğutmak için
  • ooo sen istersinde ben koymazmıyım
    tamamladığımda koyacaktım ama
     ##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi)

##^^scarab mod3^^##( 10/04/2008) otomatik kapak!!!(video eklendi)

quote:

Orjinalden alıntı: hirsiz

eeee nerde kaldi resimler ?

• güzel gidiyorsun
  • üstad sende bi cevher gördüm ben :d helal olsun güzel oluyor aynen devam :d
  • Su soğutma koymşsun gerçi ama keşke kasanın ön tarafına radyatörü koysaydın.Fan olarakda 3 tane ledli fan koyacaktın radyatöre yatar olarak ön tarafına koysaydın.Üst tarafınada Cd-Dvd sürücü ve fan kontrol felan süper olurdu.
  • Cok guzel oluyor gercek bır mod goruyoruz uzun zaman sonra
  • artık dh ciler donanım işini sallamaya başladılar sanırım boyle calısmalar nadir cıkmaya basladı
  • saolun elimden geldiğince ve imkanlarım çercevesinde birşeyler yapmaya çalışıyorum
  • topice tıklayıpta kasaları görünce bunlardan hayatta bişey olomaz dedim ama son resimlerden sonra dilimi ısırdım inan

şu sıra elimde eski ve kısa bir server kasa var ama içi hayli geniş duruyor 2 haftaya kadar ona başlayacağım sonrasında eğer seninkine benzer ikiz kasalar bulursam fikrini çalacağım

kasalardan birine su soğutma sistemini döşeyip altlarına özel tekerlek sistemleri dizip bi de çıkma bavul kulpu (hani sürgülülerden) takmak geldi aklıma
  • Öncelikle başarılar. Çok güzel yapmışsınız. ve devamını bekliyoruz.Birşey dikkatimi çekti: Dolabın arkasında bir kasa, dolabın içinde bir kasa, ve önünüzde iki kasa(artık bir kasa)... O kadar kasayı ne yapıyorsunuz???
    Tekrar Başarılar
  • masanın yanındaki kasa tüm aile bireyleri ile birlikte kullandığımız sistem artık o sistemin halini siz düşünün su an yazı yazmakta bile zorlanıyorum
    komidinin yanındaki kasa imzamdaki sistem şahsi bilgisayarım çok nadir kullanırım zaten 1.5aydır yerinin değişmemesinden'de belli arada bir tozunu alırım zatem bu kasa bittiğinde büyük ihtimal o kasa boşta kalacak kutuluyup bir kenera koyucam satmaya calışıyorum ama alan yok

• allah bizede bol bol kasa wersin

• adamın biri bir şeyi bol bulunca bir yerine sürermiş ama süper gidiyo baba bişi olcak
  • dehşet olmuş kardeş el emeğin mükemmel valla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.