Şimdi Ara

FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN EVDEKİ İNTERNETTE BİR PROBLEM OLDUUNDAN RESİMLERİ UPLOAD EDEMİYROUM FAKAT EN YAKIN ZAMANDA SON RESİMLERİ GÖRECEKSİNİZ.SAYGILAR:
  • EVET arkadaşlar kasa bitmiştir yane mod bitmez ama bidaha dokunurmuyum bilemiorum
    YAPILAN İŞLEMLER:
    ÜST KAPAK PLEXİ İŞLEMEŞİ
    ÜST KAPAK KESİMİ TEKRAR BOYAMA
    KABLO TOPLAMA
    DEĞİŞİK Bİ SİSTEMİN EKLENMESİ VİDEODA GÖRÜCEKSİNİZ
    KART OKUYUCU EKLENMESİ
    USB BLOĞUNUN DÜZENLENMESİ
    İÇ IŞIKLANDIRMADA DEĞİŞİKLİK
    PASTA-CİLA
    SES DUYARLI KATOTLARIN ANA ÜNİTESİ ÖN KAPAĞA TASINDI(NORMAL YERİ PCI idi
    ELİMDEKİ KÜÇÜK FANLARDAN SAPPHIRE OLAN MAVİ LEDLİ FAN ÖN TARAFTAKİ DVD-R CIKISINA UYARLANDI
    NERDEYSE TÜM SİSTEME(IŞIKLANDIRMA-FAN) ANAHTAR TAKILDI
    POWER VE HDD LEDLERİ DEĞİŞTİRİLDİ(KIRMIZI BEYAZ)
    220V FAN YERİNE OTURMADIKESME BİÇME İŞLEMLERİ YAPILDI
    ELDE KALAN ŞERİT LED KLAVYE ÜSTÜNE YERLEŞTRİLDİ GÜÇ KASADAN ALINIYOR.

RESİMLER VE VİDEO:
     FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D
     FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D
    şimdi siz diceksiniz dostum bu ne:D bunun cevabınıda videoda alıcaksınız:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 13 Ağustos 2010; 10:41:18 >

• Buyrun arkadaşlar buda video
    http://video.yahoo.com/watch/7990886/21180045

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 1 Ağustos 2010; 21:29:27 >
  • allah herkese böyle bi kasa nasip etsin
  • bu güzel demek heralde çok saol dostum
  •  FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D

BENCE GÜZEL OLDU SİZCE??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlaz -- 5 Ağustos 2010; 18:19:36 >

• kank cidden süper olmuş beklediğimden de daha iyisi ama ordaki 220 lik fanı ışıklandırmamız şart birazcık yoksa olmassa olmaz :D ama cidden
  • onu nasıl yapcaz bi bilsem:D
  • bu kasayı takip eden arkadaşlar şimdi nerde acaba??
  • YA ARKADAŞLAR SÜREKLİ SÖYLENİYOR BU NEDEN UYMUYORSUNUZ HALA BU KURALA, ŞU FOTOĞRAFLARIN ÇÖZÜNÜRLÜKLERİNİ UFALTIN, BOYUTLARI 200KB BİLE OLSA ÇÖZÜNÜRLÜK YÜKSEK OLDUĞUNDAN AÇMADA SIKINTI YARATIYO, 800X600 YAPMAK ÇOKMU ZOR???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlaz

bu kasayı takip eden arkadaşlar şimdi nerde acaba??

Dostum insanları zorla bişeyi takip ettiremessin, kendi isteğiyle gelen insan bakar yorumunuda yazar zaten, kasan güzelse sayısız yorum alırsın takip edilir kasan sürekli, demek ki insanlar beğenmedi kasanı yapıcak bişey yok, yeni projeyle karşılarına çıkman gerekiyo

• kasa süper olmus iyi günlerde kullan sadece 220v luk fan ne kadar? bide bi v kac vatt acaba?
  • gerçekten güzel çalışmışsın ellerine sağlık

Kasadaki becerilerini forumdada kullansan ve arkadaşların uyarılarını dikkate alıp resim ebatlarını küçültsen çok hoş olacak zira resimlerin birçoğu ya açılmıyor yahutda yarım açılıyor videoda olmasa kasanın neye benzediğini yarım yamalak hayal meyal anlayacağız
  • Çok güzel olmuş
  • ARKADAŞLAR YORUMLARI DAHA YENİ OKUDUM VE HEMEN RESİMLERİ KÜÇÜLTTÜM ÖNERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

kasa süper olmus iyi günlerde kullan sadece 220v luk fan ne kadar? bide bi v kac vatt acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: mrlaz

dostum 2800-3100 rpm arası bişi cfm de 200 ama şöle diyim yane sistemde 10 derece farkediyor en az

ve 35 dedi 20 liraya almıstık galiba yada 25
    karaköyden almıstık
    watt olarak ise yardım edemicem dostum

• o isi ben hallettim saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

o isi ben hallettim saol

dostum kusura bakma mesajını yeni gördüm de yane,cevap ondan gec geldi
  • öenmli diil bende sans eseri vantilatörün üzerinde gördüm orda volt ve watt olarak ayziodu oranindan hesapladim
  • Bayağı uğraşmışsın ama 220'lik fanın sesi çok yüksek, 10dk kullanamazsın başın ağrır direk.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.