Şimdi Ara

-----FEEL II HURİCANE------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar feel 2 huricane kasası hakkında yorumlarınızı yazarmısnız forumu arastırdım bi çok sey war ama son kez konu altında bi yorumlarınızı alıp kasayı alıp almama konusunda karar wericem..
    kasanın çok ses yaptığı hakkında duyumlar aldım ... kasayı inceleyen veya kullanan arkadaslardan yardım bekliyorum

• bu kasanın power supply'i çok kötüdür. Kesinlikle değiştirmenizi tavsiye ederim. Bunun dışında idare eder bi kasa kullanıyorum sorunum yok. ses seviyesi normal.
  • kasadan ne beklediğine bağlı arkadaşım,eğer malzeme kalitesi dersen sıfır(metalide plastiğide),ön kapak herhalde her arkadaşta biryeri kırık falan devam ediyordur,psu berbat,fanlar iyi değil(bu benim fikrim),yandaki deliklere fan takarsan acaip uğultu oluyor ama bu çoğu kasa için geçerli ve o fiyata çok ama çok daha iyi kasalar var
  • bendede aynı kasa var denilen gibi on kapak veya baska bir aksamı kırık degil yanlız psu degistirirsin ayrıca cok iyi sogutması var
  • ayrı psu alman gerekecek ve çok çizilio(malzeme kalitesi 0) ayrı bide tahta kalemi alsan ii olur alırsan tabi
  • Malzeme 0
    İşçilik 0
    Fiyat 0 .
  • ben kullanıyorum

yani yapacağım yorum kulaktan dolma değil kullanan birinden

hocam işçilik olarak çokta kötü değil ama Psu dersen cidden çok berbat fiyat olarakta o kadar pahalı değil soğutma yani havalandırma iyi ben kasanın yan kapağını açınca üşüyorum resmen ama bende extradan 3 tt 12 cm fan var onlarında etkisi yok değil var
  • feel 2 huricane derken bunu kastediyorsan
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18105
    bende bunu kullanıyorum.108 liraya almıştım.400watt psu su var içinde.
    p35c-ds3r+e8400 + palit9600gt+2gb ram +tv kartı + vs. bunları sorunsuz çalıştırıyor.forumda kesin yanacak diyorlar yazın ortasını bekliyorum.günde 10 saat kullanıyorum tık yok ısınmıyor bile psu.ses olarak çok rahatsız etmiyor.ama sessiz değil.önde 14 arkada 12 yanda 8 lik fanı var.
    ekstrem performans bekleme ama aynı paraya alacağın aopen H600 den daha iyi bence.en azından soğutma olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 8 Mayıs 2008; 17:43:10 >
  • ya bu paraya RC690 var psu suz,bu alınırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

ya bu paraya RC690 var psu suz,bu alınırmı

psu suz deyince bu paraya olmuyor.+70-100 lira demek oluyor.
  • worm feel e karsı bi çok konu altında yorumun war sana göre berbat bir kasa haklı olabilirsin kullanmadım bilmiyorum ama xclio a380 alacaktım ama oda psu suz satılıyor ayrıca psu almak extra bi maliyet 150 200 ytl arası kapatmam lazım bu işi herkes feel yerine kalkıp thermaltake armor flan tavsiye etmiş aralarında 2 kat fiyat fark ı var...

benim sistem asus formula rampage x48 Q6600 işlemci zotac 9600gt ekran kartı

sistemim iyi bu sisteme çok iyi bi kasa almak lazım belki ama suanda o kadar maliyete giremeyeceğim ne yazıkki ne yapacağımı sasırdım :(
  • ya arkadaşlar feel psu söylediği gücü vermeyi bırakın testleri tamamlamıyor,yani siz şimdi o psu ile kullanacaksanız gayet ucuz ama inan EN PAHALISI olmuş olur...tabi sistemin yanınca anlarsın bunune isterseniz alın arkadaşlar ama sisteme o kadar para verip 50-100 lira için o sistemi tehlikeye atmayın diye söylüyorum ben burda

ayrıca kasanın malzeme kalitesinin kötü olduğunu çocuk bile anlar yani niye sadece görünüş iyi diye (göreceli) para sokağa atılırmı yahu...

millete yardım edelim bilgi verelim sonra yok psu dan dumanlar çıkıyor yok şöle oldu yok ön kapak kırıldı diye konu açmasın yanmasın verdiği paraya ama işte iyilik yap denize at arkadaş...madem herkes karalı bu kasalara para vermeye niye soruyorsunuz,kötü diyor millet yıllardır daha ne desinler

• @mr_manhiak

arkadaşım al RC690 bende var diye söylüyorum evet çünkü kasa süper,tabi psu olmadan al yanınada bluestorm 2 psu al toplam 220-230 lira hem sistemin güvende olsun hem soğutman iyi olsun...
  • Feel kasalar Aerocool firmasının kasalarının taklididir. Ona bi bak istersen .
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

@mr_manhiak

arkadaşım al RC690 bende var diye söylüyorum evet çünkü kasa süper,tabi psu olmadan al yanınada bluestorm 2 psu al toplam 220-230 lira hem sistemin güvende olsun hem soğutman iyi olsun...

Kasadaşıma katılıyorum

Feel2 Hurricane kullanmış + modlamış ve RC690 kullanmakta olan biri olarak eğer biraz parayı arttırabiliyorsan tabii ki RC690 tavsiyemdir. Ama işe yeni başlıyorsan (mod için vs) ve para konusunda da sıkışıksan düşünülebilir. Eğer RC690'dan başlarsan 2 gömlek üstün bir kasadan başlarsın

• feel in kasaları gercekten güzel eger degistirirsem ve parayı düşünürsem feel alırım bu kasalar fiyatlarına gore baya ii bence
  • @janer798

demekki sen hiçbirşey okumamışsın bu kasalar hakkında ve hatta bu konuda yazılanlarıda okumadan sadece cevap vermişsin
  • psu nun resmi

• arkadaşlar hem feel II hurricane serisini hem de rc690 kullanmış biri olarak söyleyebileceğim tek şey, aklı olanın rc690 dururken bu kasayı almayacağıdır. uzatmayada gerek yok zaten. farkları buraya yazamayacak kadar çok ki üşeniyorum anlayın demek istediğimi
  • o kasaya vereceğin paraya In-Win EA011 400 watt.....53 usd+ kdv ( sadece kasa fanı seslidir psu fanı sessiz )
    bak bunun psu daha kaliteli
    feelinki de birşey yok boş teneke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Mayıs 2008; 21:04:25 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.