Şimdi Ara

-----FEEL II HURİCANE------ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 120 ytl ye alacağın iyi bir kasadır psu su berbat tabi yandaki pencered fan kısmı hariç temiz plexi içi net görünüyo
  • yahu ilginç adamsınız vesselam..tutturmuşsunuz bi rc 690 da 690 diye gidiyosunuz tutturduğunuz kasanın 360 watlısının bile fiyatı 190 kaymee...az paramı
  • Ben 2 senedir hurricane 2 kullanıyorum. Memnunum. 460 W
  • Thermaltake Matrix e de bir bakmanızı öneririm...

o kadar geniş değil fakat çok serin bir kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoden541 -- 14 Mayıs 2008; 19:47:40 >
  • @Haplo

sen 2 senedir 460 watt psu kullandığını zannediyorsun arkadaşım
  • bendede feel 2 var ama psu başka geçen arkadaşımda da feel kasa sına feel psu su ile 1 oc yapalım dedik ekran kartına ve işlemciye oc yaptık ekran kartı vanını (ati 3870)
    tam devire ayarladık 1 baktık fanın 1 i durdu 1 baktı bu sefer başka 2 fanın ledleri sönmeye başladı ledler gitti ışıklı fan ışıksız fan oldu döneen fanda silent fan oldu sonra pc reset attı güçkaybı war die işyerine ikende çok yanık feel psu deiştirdim allahtan beni psu yu geldiği gün deiştirmişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

@Haplo

sen 2 senedir 460 watt psu kullandığını zannediyorsun arkadaşım

Kadıköy Merkez GOLD'un böyle bir yanlış yapacağını zannetmiyorum. A'dan Z'ye herkes bu Power Supply'leri çalıyor, yerine kötüsünü koyuyorsa, güzel olanlar nereye gidiyor? Herkesin sahtekârlık yaptığını söylüyorsunuz. Peki ben adama hakikisini ver diyip parayı bastırdığımda hakikisini alacağımı nerden bilicem? Onu yapan adam, bir daha yapar, bir daha yapar. Sonra hakikileri sahte olanlarla değiştirdikçe elinde büyümeye başlar hakiki olanlar. Bir zaman sonrada eskimeye başlar. Çok acayip adamsınız.

• Feel kasaların psu'su kötüdür.Yeni bir psu alman gerekir.O yüzden feel yerine cm rc690 öneririm.
  • işte 3 adet psu 1. si fsp 350w alalı 2 ay oldu
    2.si skyhawk 250w 99 yılında almıştım
    3.sü quake 400w(en azından iddia ediyor) 2007 yazında aldım(yanlış anlamayın kasayı aldım içinden çıktı)
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    şimdi en kalabalık görünen skyhawk
    en ağır olan fsp
    en hafif ve en boş olan quake
    en yüksek güce sahip olduğunu iddia edende quake
    düzeltme: iddia ve resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin -- 16 Mayıs 2008; 12:11:07 >

• iddiaaa

sadece iddia feel de 400 w yazmış ama gel görki değil imanım gevredi psu yüzünden
  • kardeşim kaç fan kaç led ini yedi feel in psu su anlatsana
  • @Haplo

arkadaşım sen hakikaten ya piyasayı falan bilmiyorsun ya da ne bileyim yani yok yerine başka psu koymalar falan diyorsunfeel psular zaten öyle yani 460 watt hikaye kimsenin iyi psu çıkarıp kötü psu koyduğu falan yok...adam 460 watt yazıyor 250-300 watt ancak veriyor,verim desen zaten öyle birşeyden haberi yok o psu ların yani anlayacağın işler senin düşündüğün gibi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

yahu ilginç adamsınız vesselam..tutturmuşsunuz bi rc 690 da 690 diye gidiyosunuz tutturduğunuz kasanın 360 watlısının bile fiyatı 190 kaymee...az paramı

Dostum 2sini de kullandım. Hatta eski Feel2 kasam hala evimde. Objektif olarak yazıyorum Feel2 690'ın kalite açısından yarısı bile yapmaz.

Bu arada ben zamanında feel 2 kullanırken 460 wattlık psu'sunu 350 watt bluestorm ile değiştirmiştim o/c de yetmiyor diye.

CM 360 watt >> Feel 460 watt

• ya ben dünya kadar ledli fan soğuk katot falan yaktım feel PSU yüzünden bahsettiğiğmiz feelin çok iyi oluşu değil illaki daha kaliteli modeller de var ama bu gün insanların para açısından sınırı var yani şöyle diyelim Feel ile R690 arasında nerden baksan 70-90 YTL fark var bu adam bu farkı ekran kartına yada işlemciye eklese sistemi daha hızlı olur feel de dandik değil ki kalkıp yok gitmez diyelim
  • Bende feel II kullanıyorum. Benden sonra kardeşim everestin buna benzer yeni çıkan modelini aldı (EVEREST 703B). Everest daha sessiz. Everestin içini açıp incelemedim ama kardeşime gittiğimde sessizliği ve görüntüsü beni etkiliyor. Feel malzeme kalitesizliği yanında ses seviyesiylede hayal kırıklığı. Ben şimdi olsa everesti alırdım kafamı dinlerdim. 50 ytl de cebimde kalırdı. Feel görüntü olarak biraz daha şık tabiykide ama parasını kesinlikle haketmiyor. Everesttinde aşağı kalır yanı yok, incelemeside vardı nette bakarsınız.
  • hocam bence everest tam bi hayal kırıklığı o ne öyle ya kasaya bile benzemiyo bildiğin teneke
  • @AnseLmo82

feel + 400-450 watt psu = RC690(400 watt sürekli psu ile birlikte) yanlışmıyım aynı fiyata tekabül eder bence
  • Feel, boyası ve plastiği kalitesiz bir kasa ama görünümü güzeldir. İyi kullanırsanız uzun süre gider, tabi psu kullanılmadan çöpe atılmak kaydıyla.
    Sağlam 500 watt civarı psu su olan bir kasa veya kasa ve psu ayrı olarak alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 18 Mayıs 2008; 14:59:11 >
  • @AnseLmo82 Everest hayal kırıklığını yaşamışsın anlaşılan. Aynı duyguları Feeli aldığımda yaşamıştım. İçini açınca hayal kırıklığım dahada artmıştı. Ön tarafta ikili pervane sistemini hiç tutmadım.(bilmiyordum) Havanın direkt olarak içeri girdiğini zannediyordum. Önünde bu kadar engelle rahat hava alamadığını düşünüyorum. Ayrıca ses felaket. Tabiyki everest görüntü olarak genişlik olarak feel gibi değil ama malzeme kalitesi olarak birine 100 üzerinde 80 verirsem diğerine 70 veririm. Görüntü olarak everest feelin aldığı puanın yarısını alamaz. Birazda zevk meselesi. Herşeye rağmen beklentilerini fazla yukarda tutmayanlar için feel güzel kasa.
  • bir kac eklemek istedigim nokta, 5.25baylarındaki iscilik inanilmaz kotu. fanları degistirirseniz sorun yok gurultu acısından
    alırken onde 2 fan oldugunu yazıyordu. birtanesi molexten guc alan fan. digeri ise fana benzer engel teskil eden pervane gibi birsey. evet fanlar sesli, arka platformda, psu vidalanan yer cok ince. bir kac kere psu degistirdigimden vida deliginin birisi nerdeyse yırtılmak uzere.
    gorunus olarak gayet iyi ama alcaksanız xclio alın derim bir feelII kullanıcısı olarak. icinden cıkan poweri prize dahi takmadim. arkadasin birine hayrına verdim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.