Şimdi Ara

Feel Typhoon Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kasayı almaya karar verdim beyaz rengi çok hoşuma gitti mod olmaya da yatkın görünüyor.Yalnız kasanın boyutlarını baya araştırdım ama bi türlü bulamadım eğer sizbiliyorsanız yada bana feel in resmi sitesinin adresini verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxoverxxx -- 24 Nisan 2006; 0:57:41 >

• bu da resmi
     Feel Typhoon Kasa
  • ya bence çok sade bi kasa bende feel hurricane var uçak gibi çok hoşuma gidiyor
  • feel kasaları kont bilişim getiriyor
    http://www.kont.com.tr/
  • bendede feel hurricane var cok güzel kasa
  •  Feel Typhoon Kasa

thermaltake v7000d
    ben diorum herzmn bu kasayı alın raat edin..icine bide gercek 420w psu tamamdır galiba 80$ flndı kasa.sogutmasıda baya iyi

80x80x25 mm fan, 2050rpm, 21dBA (exhaust)
    Front
    80x80x25 mm fan, 2050rpm, 21dBA
    (intake)
    Side Up
    90x90x25mm,
    speed adjustable fan, 1300rpm~3000rpm (intake)
    Side Down
    Blue LED Fan
    90x90x25 mm
    1800rpm, 21dBA.
    (intake)
    Rear
    Blue LED Fan
    90x90x25 mm, speed adjustable fan, 1300rpm~3000rpm (exhaust)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi è£èSSâr -- 24 Nisan 2006; 13:57:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: è£èSSâr

Feel Typhoon Kasa

thermaltake v7000d
    ben diorum herzmn bu kasayı alın raat edin..icine bide gercek 420w psu tamamdır galiba 80$ flndı kasa.sogutmasıda baya iyi

80x80x25 mm fan, 2050rpm, 21dBA (exhaust)
    Front
    80x80x25 mm fan, 2050rpm, 21dBA
    (intake)
    Side Up
    90x90x25mm,
    speed adjustable fan, 1300rpm~3000rpm (intake)
    Side Down
    Blue LED Fan
    90x90x25 mm
    1800rpm, 21dBA.
    (intake)
    Rear
    Blue LED Fan
    90x90x25 mm, speed adjustable fan, 1300rpm~3000rpm (exhaust)

anaa benim kasam

evet gerçekten soğutma ve iç ferahlık açısından mükemmel bir kasa ancak boş ağırlığı 14 kilo ve rengi uyumsuz ne cdrom ne cdrw uydurabiliyorsunuz buna :(

bence üstte resmi verilen kasa feelın en mantıklı görünüş kazandırılmış kasası

yada coolermaster centuriondan şaşmayın bence powera da ekstra para ödememiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür deniz -- 24 Nisan 2006; 14:25:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • V7000D güzel ama ön tarafın kapaklı olmasını istemiyorum fan controler felan açısından moda pek gitmiyor typhoon mod yapmaya daha uygun
  • Hala boyutlarını öğrenemedim
  • bence çok sade bir mod bende thermaltake kandalf var süper bir şey herkese öneririm
  • bu thermaltake v7000d yi nerden bulabiliriz? hiçbiyerde stokta yok, deli oldum.
  • Ammo

Bu kasa görüntü olarak çok hoş ayrıca çok ağırda değil 10 kg ve taşıma sapına sahip. Özellikleride sitede yazıyor zaten.

Bence modding e de çok yatkın; üsteki hava deliğine 4 er delik atıp 9 luk bir fan rahatlıkla takılabilir, yan taraftaki ızgaralar vidaları sökülüp yerine pilexi takılabilir veya dahada ileri gidilip su soğutma için ince bir radyatör ve fanlar eklenebilir, vs vs yaratıcılığı olan bir insan çok şey yapabilir bu kasayla!

Görüntüsü sitede çok görünmesede yakından bakıldığında gerçekten çok hoş! Görüpte sanırım çok çirkin diyenler birde showroomda incelesinler. Pişman olmazsınız.

• Merhaba,
    Bizde bi tane Hurricane var tam bir canavar.
    Kendime daha sonra CM centurion aldım. Aldıktan sonra Feel Typhoon çıkmış bilsem almazdım.
    Ama CM Centurion da alışkanlık yaptı.
    İkiside güzel.Feel kasaların hepsindeki performans çok iyi.Yalnız tüm modeller çekici olduğu için seçmek zor.
    Sana kolay gelsin.
  • super kasalar var burda
  • Hiç uğraşmak istemeyen varsa Feel2 Hurricane 550 watt alırsa soğutma derdi vs. kalmaz.Ama OC için daha iyi bir PSU gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 21 Mayıs 2006; 2:25:50 >
  • feel derseniz hurricane derim gerisini pek beğenmiyorum ama thermaltake alabilirseniz hngi modeli olursa olsun bnce thermaltake tercih edilmeli..bu arada kapaklı kasalar bnce daha güzel mesela kandalf armorun aynısı ama kapağı war aynı şekilde kndi kullandığım kasa tsunami orta boyların iskeletiyle aynı iskelete sahip ama kapaklı olması bence çok güzel yapıyo kasayı..ewt ön panel önemli ama kapalı olursa bide kandalf gibi çok harika ledli fln olursa ön panel moduna para harcamak zorunda kalmıyorsunuz..
  • @losthell@
    Hocam tsunami siparişi verdim-verecem.
    Nasıl memnunmusun?

Feel2 kasam var.
    Onu değiştiriyorum.
    Daha doğrusu yan kapakta problem olunca
    ithalatçı firma iade istedi.
    Madem iade alıyorlar
    bende daha iyi bişeyler alayım dedim.

Sence doğru bir karar mı?
    Maddi durumlarda bu aralar pek iyi sayılmaz ama....
    (Aklıma TSunami düştü.
    Geceleri uyuyamıyorum.)

bir hafta-on gündür siparişini verdiğim tt big typhoon geldi.
    kasa değişecek diye takmadım.

Acele cvp bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiRESTARTER -- 23 Mayıs 2006; 0:14:48 >
  • pm attım dostum..tsunami görünüş olarakta performans olarakta altta kalmayacak bi kasadır farklıdır emin ol..forumda çok kullanıcı war ztn.
  • @FiRESTARTER

Belki tsunami seçmende link yardımcı olur.Çok memnunum hem işlev hem görünüş.

http://forum.donanimhaber.com/m_6679369/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 23 Mayıs 2006; 2:00:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.