Şimdi Ara

Feghouli maci satti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray tarihindeki en kotu topu oynayip maci satti. Belhanda'yi falan elestireceginize bu adami elestirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda çöp, feghouli ultra çöptü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yaptı izlemedim maçı?

• Hepsi çöp sadece Tudor iyi.

• Çok değişik şeyler oldu bugün tek mantıklı açıklaması futbolcular Tudor u istemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

ne yaptı izlemedim maçı?

Mahalle maçındaki gibi üç tane topu gelişine uzaya vurdu. İleride kendisine gelen bütün topları ezdi. Yaptığı pas hataları da cabası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Galatasarayli kafasi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaa defans kötü feghuli napsın

• b*lhanda kendi standardında oynadığı için sırıtmadı feg kötüydü evet

⤵️ Bu akşamın en kötü istatistikleri:

❌ En fazla isabetsiz şut çeken: Feghouli - 3
    ❌ En fazla pas hatası yapan: Belhanda - 19
    ❌ En kötü pas yüzdesi: Feghouli - %73
    ❌ En fazla top kaybı yapan: Belhanda - 3
    ❌ En fazla isabetsiz orta yapan: Belhanda - 7
  • Futbolcular Tudor'u istemiyor.
  • Yahu adam ortasahada ne yapsın.Paslaşma yeteneği sınırlı.Koyacaksın kanada yardıracak.Ortasahada oynayınca hem belhanda ya az top geliyor hemde aldığı topları iyi kullanamıyor.Maçı satan tudor

• Kimsenin nerde oynadigi belli degil bu ortamda ben de olsam hocanin başını yerdim acik soyleyeyim

• Takım Tudor'u istemiyor, Tudor takımı istemiyor, Dursun hepsini istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 18 Aralık 2017; 7:41:23 >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Bunu yazma :) defalarca yazdım anlamadıkları gibide suçlu çıktık ama durum ortada çöpoğluçöp bunlar.

• 2 kişi sol taç çizgisinde boş. Top Belhanda'nın ayağında ve bu iki kişi yaklaşık 5 6 metre uzağında. Belhanda bu boş iki kişiye topu atmaktansa aralarından topu taca atmayı başardı. Ozan Tufan'ın oyuna girecek yedek oyuncuya pas atması kadar malca bir durumdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bunu yazma :) defalarca yazdım anlamadıkları gibide suçlu çıktık ama durum ortada çöpoğluçöp bunlar.

Bu adam doymuş oynamak istemiyor yani heyecanı yok. Ya da gerçekten yeteneksiz başka açıklaması yok bunun. Koca 16 hafta geçti tek faydası son dakika golü oldu.

Edit: Belhandanın olayı da kapasite meselesi ile alakalı. Takım hep coşkulu oldu olumsuz bir durum da olmadı hoca kesmedi bunu ama biz hep daha fazlasını bekledik. Adamın kapasitesi bu yapacak bir şey yok. Sneijderi savunmak istemem ama şutları bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 18 Aralık 2017; 14:28:2 >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Feguli neye doymuş pardon? Kariyerinde başarı yok adamın.

Size gelmeden önce ben burada o adamın adı bizle anıldığında " bu adam bize kafayı yedirir. bırakın güzel oynadığı bir maçı ilk yarısını güzel oynadığı maç çok nadir. İstikrarsız ve ayakları iyi değil. Çok bencil" demiştim. Dediğim gibi de çıktı. Feguli ile Atıf arasında tek fark forma renkleri.
  • Bu Cezayirli Faslı oyuncuların hepsi karakter yoksunu , profesyonellikten uzak adamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.