Şimdi Ara

Felsefe - Din Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ; bu sene ygs-lys'ye girdim, istediğim puanı yapamayınca mezuna kaldım.Sınava girdim çıktım ama aklımda şu soru hala cevaplanmadı.Ben lisede haftada 1 ders'te olsa din dersi gördüm.Bu yüzdende ygs ve lys'de din sorusu çözdüm.Hiç bir şey bilmediğim içinde 1 net yaptım.Felsefe'de ise full çıkarmıştım.Fakat sınavdan sonra sadece imam hatiplilerin din çözmek zorunda olduklarına dair bir kaç şey duydum.Eğer böyleyse kafadan 4 net'im boşa gitmiş demektir, çünkü felsefem baya iyi.Hala emin değilim seneye ygs'ye girerken felsefe'mi yoksa din'mi çözücem ? Bunun seçimini neye göre yapıyoruz , sınavda ki moron hocolarda sorduğum halde birşey bilmiyoruz demişlerdi ...

• Din dersi gördüysen din çözeceksin bu kadar net.
  • Din dersi konu anlatımı satılmıyor yada ben bulamadım , nasıl çalışıcaz ki
  • Din sorusu çözmek zorundamıyım arkadaşlar , kimse din dersinin adını etmiyor o yüzden merak ediyorum ?
  • Eğer okulda din dersi görmüş isen din çözmen lazım, yani ben böyle biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin ama büyük ihtimal dediğim şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gallagher Brothers

Merhaba arkadaşlar ; bu sene ygs-lys'ye girdim, istediğim puanı yapamayınca mezuna kaldım.Sınava girdim çıktım ama aklımda şu soru hala cevaplanmadı.Ben lisede haftada 1 ders'te olsa din dersi gördüm.Bu yüzdende ygs ve lys'de din sorusu çözdüm.Hiç bir şey bilmediğim içinde 1 net yaptım.Felsefe'de ise full çıkarmıştım.Fakat sınavdan sonra sadece imam hatiplilerin din çözmek zorunda olduklarına dair bir kaç şey duydum.Eğer böyleyse kafadan 4 net'im boşa gitmiş demektir, çünkü felsefem baya iyi.Hala emin değilim seneye ygs'ye girerken felsefe'mi yoksa din'mi çözücem ? Bunun seçimini neye göre yapıyoruz , sınavda ki moron hocolarda sorduğum halde birşey bilmiyoruz demişlerdi ...

kesinlikle okulda 1 saat din kültürü dersi görsen bile çözeceksin

• hem din hem felsefe görenler ikisini de çözecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim eğer felsefe sorunlarında daha fazla net yaparım diyosan felsefe çöz.
    ama bence din soruları kolaydı.yine sana kalmış bişey.din dersi görenler isterse direk felsefe sorularına atlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

kardeşim eğer felsefe sorunlarında daha fazla net yaparım diyosan felsefe çöz.
    ama bence din soruları kolaydı.yine sana kalmış bişey.din dersi görenler isterse direk felsefe sorularına atlayabilir.

İşte aradığım cevap, felsefem en iyi dersim diyebilirim :D YGS'de haberdar olmadığım için ek olarak din çözdüm ve 4 yanlış yaptım :( Neyse teşekkür ederim seneye aynı hatayı yapmam heralde.Yalnız herkes farklı biliyor sanırım yukarda ki arkadaşlar senin aksini iddaa etmişler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gallagher Brothers -- 1 Ağustos 2013; 18:04:15 >
  • lisede din dersi gördüysen din sorularını çözmek zorundasın felsefeleri yapsanda sayılmıyo zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.