Şimdi Ara

FEM 5 hamlede ygs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
9.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birisi içindekiler kısmını caps atabilir mi acaba? ben de o kaynağı almadan elimdeki soru bankalarından 5 e bölerek bitirmek istiyorum da.

• kardeşim bede o kitap var konuları aylık gibi bölmüşler yani tüm dersleri bir ayada nekadarı işeleniyorsa okadara bölmüşler sanki 5 ayda ygs gibi olmuş çok güzel bir kitap tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvan1993

kardeşim bede o kitap var konuları aylık gibi bölmüşler yani tüm dersleri bir ayada nekadarı işeleniyorsa okadara bölmüşler sanki 5 ayda ygs gibi olmuş çok güzel bir kitap tavsiye ederim
    bencede almanı tavsiye ederim bende
  • sağolun ama bende kaynak baya birikti kitabı almaktansa elimdeki soru bankalarından oradaki gibi 5 hamlede çözmek ve toparlamak istiyorum yok mu içindekilerin resmini atacak biri?
  • tamam ya canınız sağolsın. gidip nt de telden çekeyim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilenciii

tamam ya canınız sağolsın. gidip nt de telden çekeyim bari.
    az önce kitabı inceledim ve ppek mantıklı gelmedi. hem pahalı hemde her konudan 1 veya 2 test var gördüğüm kadarıyla tabiki. onun yerine deneme aldım.
  • arkadaşlar ben anlatamadım galiba herkes kitap tavsiyesi sanıyor başlığı görür görmez:) kitabı almayı düşünmüyorum elimde yeterince kaynak var. ben sadece oradaki programı uygulamak ona göre bölmek istemiştim:)
  • quote:

arkadaşlar ben anlatamadım galiba herkes kitap tavsiyesi sanıyor başlığı görür görmez:) kitabı almayı düşünmüyorum elimde yeterince kaynak var. ben sadece oradaki programı uygulamak ona göre bölmek istemiştim:)
    1.HAMLE

Türkçe = Sözcük anlamı, Cümle anlamı, Anlatım teknikleri.
    Matematik = Temel kavramlar, Sayı basamakları, Taban aritmetiği, Bölme-Bölünebilme, Bölen sayıları Ebob-Ekok, Rasyonel Sayılar.
    Geometri = Doğruda açı, Üçgende açı, Özel üçgenler, Üçgende alan.
    Fizik = Fiziğin doğası, Vektörler, Kuvvetler, Tork ve Denge, Ağırlık merkezi, Basit makineler.
    Kimya = Madde ve özellikleri, Maddelerin ayrıştırılması.
    Biyoloji = Canlıların ortak özellikleri ve temel bileşenleri, Enzimler, Hücre, Hücre zarından madde geçişleri.
    Tarih = Tarih Bilimine Giriş ve İlk çağ uygarlıkları, İslamiyet'ten önceki Türk tarihi, İslam Tarihi.
    Coğrafya = Harita Bilgisi, Haritada Yeryüzü şekillerinin gösterilmesi, Paralel ve Meridyenler-Yerel Saat.
    Felsefe= Felsefenin alanı, Bilgi Felsefesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dignity

1.HAMLE

Matematik = Temel kavramlar, Sayı basamakları, Taban aritmetiği, Bölme-Bölünebilme, Bölen sayıları Ebob-Ekok, Rasyonel Sayılar.
    Fizik = Fiziğin doğası, Vektörler, Kuvvetler, Tork ve Denge, Ağırlık merkezi, Basit makineler.
    Biyoloji = Canlıların ortak özellikleri ve temel bileşenleri, Enzimler, Hücre, Hücre zarından madde geçişleri.
    Tarih = Tarih Bilimine Giriş ve İlk çağ uygarlıkları, İslamiyet'ten önceki Türk tarihi, İslam Tarihi.
    Coğrafya = Harita Bilgisi, Haritada Yeryüzü şekillerinin gösterilmesi, Paralel ve Meridyenler-Yerel Saat.

ne yani bu kadar mı konu var icinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

quote:

1.HAMLE

5 hamle var hocam, hepsinde farklı konular var.

• quote:

Orijinalden alıntı: akula2005

quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

quote:

1.HAMLE

5 hamle var hocam, hepsinde farklı konular var.

Şimdi anladım '5 hamle'yi o zaman,eyvallah.

• Bu kitabin fiyati ne kadar arkadaslar yarin nt ye ugrayip alicamda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.bracewell

Bu kitabin fiyati ne kadar arkadaslar yarin nt ye ugrayip alicamda?
    16 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhitEagleCarsi

16 lira

Eyvallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.bracewell

quote:

Orijinalden alıntı: WhitEagleCarsi

16 lira

Eyvallah...

Alıntıları Göster
    hay allah razı olsun dignity:) yalnız yazmak yerine caps atman mümkün mü acaba 5hamleyi de? zahmet verdin sağolasın tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilenciii -- 17 Ocak 2012; 9:10:44 >
  • quote:

hay allah razı olsun dignity:) yalnız yazmak yerine caps atman mümkün mü acaba 5hamleyi de? zahmet verdin sağolasın tekrar.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLG# -- 17 Ocak 2012; 10:10:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

Alıntıları Göster
    aa çok teşekkür ederim ben umudu kesmiştim bakmıyordum hemen yazdırıcam sağolasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

Alıntıları Göster
    hocam resimleri tekrar yükler misin görüntülenemiyor da

• quote:

Orijinalden alıntı: atasoy398

hocam resimleri tekrar yükler misin görüntülenemiyor da

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu diğer hamlelerinin içindekiler kısmını atacak bir vatandaş yokmu? Acill...!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rtiz

Arkadaşlar şu diğer hamlelerinin içindekiler kısmını atacak bir vatandaş yokmu? Acill...!!

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yarıdmız gerekiyor:)kitapta 2 3 test kadldı diye kitabı kesip parcaldım cozcğim testleri sakladım cozumediğim soruları tekno femden izlicem ama arkasında barkod numarısı istiyor bende dusunmeden attığım ıcın :S bırı yazabılırmı o barcod numarasını benım girmem onu onun ıcın bısey fark ettırmez teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.