Şimdi Ara

Fem simetri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematik ve geometri icin fem simetri hakkinda dusunceler neler? Cok mu kolaydir? İlk 3k hedefine basit mi kaçar? Kitabi cozenler yorumlarsa daha iyi olur. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geometrisi çok güzel ama matematiği biraz kolay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah hocam. Sagolasin.

• frknctnts F kullanıcısına yanıt
    Fem simetri her konuda iyidir.Çözmeden girme derim

• GoblinSatack kullanıcısına yanıt
    Eyvalah hocam. Ygs' ye kadar max 5 kitap biter mat1 için. Birini buna harcamaya değer mi? Emin misiniz?

• bana görede ygs geometri kitabı çok boş bir konuyu 2-3 örnekle geçmesi çok kötü TeknoFem kanalıyla ayrı kaynaktan gitmeside cabası. Ama matematik seti çok güzel
  • Hocalar naptiniz? Uplayayim da biraz daha fikir gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgi sarmal geometri denemeleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çatır çutur çözüyorsan bitir geç faydası dokunur. Ama benim başka bir önerim var. Bilmiyorsan matematik kulübü'ne bak. YGS zor mat. soru bankası. Endemik zorluğunda bir şey bekleme. Karekök ayarında ama farklı bir tarzı var.
  • Eyvallah hocam. Çok sağol.

• Günlük up.

• Ben 11 de matematiğini çözmüştüm.Problemlerini çöz bence temeli sağlam oturtuyo.Benim ygs mat netim kötü ama problemlerde pek sıkıntı çekmedim (herkes ekstra kitaplar çözerken ben çözmedim gerek de olmadı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematiği güzel kitap tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skipper..

Ben 11 de matematiğini çözmüştüm.Problemlerini çöz bence temeli sağlam oturtuyo.Benim ygs mat netim kötü ama problemlerde pek sıkıntı çekmedim (herkes ekstra kitaplar çözerken ben çözmedim gerek de olmadı)

Problemleri ilk oradan çalışayım hocam iyi oldu söylediğiniz.
  • Eyvallah sağolun. Sonuç belli oldu: Çözeceğiz. Hadi hayırlısı..

• frknctnts F kullanıcısına yanıt
    3 kitapdan oluşuyor eğer temel sağlamsa bunla vakit kaybetme tabikide(sağlamdan kastım şuanda 30 net civarı yapıyorsan

• GoblinSatack kullanıcısına yanıt
    4 kitap hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: The Lesser Faith

Çatır çutur çözüyorsan bitir geç faydası dokunur. Ama benim başka bir önerim var. Bilmiyorsan matematik kulübü'ne bak. YGS zor mat. soru bankası. Endemik zorluğunda bir şey bekleme. Karekök ayarında ama farklı bir tarzı var.

hocam bence endemik piyasadaki en zor ygs mat kitabı

tabi daha apotemi çıkmadı ama...
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Hocam ben apoteminin o kadar zor olacağını düşünmüyorum. Şu an piyasadaki kitaplarının geneli zor. Herkese hitap etmek ve biraz da gelir elde etmek için orta düzey bir şey hazırlamış olabilirler. Sonlara da maraton tarzında zor test koymuşlardır. Veya cidden haşşaşlı bir kitap hazırladılar son rötuşları attıkları için bu kadar gecikti. Umarım ikincisidir de alır biraz ter dökeriz çözerken.
  • Gollume kullanıcısına yanıt
    Bendeki eski basım ygs 3 kitapdan oluşuyordu ozamanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: The Lesser Faith

Hocam ben apoteminin o kadar zor olacağını düşünmüyorum. Şu an piyasadaki kitaplarının geneli zor. Herkese hitap etmek ve biraz da gelir elde etmek için orta düzey bir şey hazırlamış olabilirler. Sonlara da maraton tarzında zor test koymuşlardır. Veya cidden haşşaşlı bir kitap hazırladılar son rötuşları attıkları için bu kadar gecikti. Umarım ikincisidir de alır biraz ter dökeriz çözerken.

hocam endemiğe ygs den uzak diyorlar ama çözmesi keyif verici.sorular filan farklı zorlayıcı bence

çöp dense bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.