Şimdi Ara

female soul hound

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu char hakkinda bildikleriniz nelerdir.yeni actm ve cahrin hic biseyini bilmiorm dye dir certtir bufflardr vs..yardim eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• açtığın char %70 mage %30 savaşcı bir chardır. 3. class transfere kadar savaşçı olarak kasabilirsin. Ondan sonra daha çok mage olarak kasabilirsin.

Dye olarak mage e yapilan dye lardan yap. Çunku ilerde tamamen mage olacaksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwarrior

açtığın char %70 mage %30 savaşcı bir chardır. 3. class transfere kadar savaşçı olarak kasabilirsin. Ondan sonra daha çok mage olarak kasabilirsin.

Dye olarak mage e yapilan dye lardan yap. Çunku ilerde tamamen mage olacaksin.

Oynadigim server 5000x full lvlm daha once mage oynamadim dyeler nelerdr certte neler alincak skllere atak skillerine enchant olarak ne basilcak bunlari bilmiorm
  • sen hangi clienti oynuyorsun?

eğer h5 se eline genelde two handed emp. li mage silahi veriyorlar.

tam dye larini ben de bilmiyorum. Çok cins bir klass ama casting için wit +4 yap kesin. casting i biraz azdir.

Elbise olarak light al.

Certifacation olarak defans skillerini al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwarrior

sen hangi clienti oynuyorsun?

eğer h5 se eline genelde two handed emp. li mage silahi veriyorlar.

tam dye larini ben de bilmiyorum. Çok cins bir klass ama casting için wit +4 yap kesin. casting i biraz azdir.

Elbise olarak light al.

Certifacation olarak defans skillerini al.

Freyada oynuorm solmeyi unutmusm.elimde blunt var cift elli.certlerde dier klaslar gibi deilki berkserker i secebiliosn warior ablty soul hound warior ablty traper archar ablty bide inspirition mi ne die bi clas cikio oda dancerlarin oldugu ablty bunlrdan ne secilirki..bi tanesnden barier aldk hadi dierlerinden ne alincak hadi bitaneside main classdan aldk casting yada def fierleri ne olabilir.kisacasi bu char nasil adam gibi bise olur cozemedm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temple of elemental evil
    20 yıl önce açıldı
    Devil Spirit
    16 yıl önce açıldı
    Vampire Hunter D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.