Acikcasi sinav basitti gibi Mat olsun Fen olsun.... ama cevap anahtarim yok rica etsem olanlar atabilirmi?pm den tabi girmeyenler olabilir.
quote:Orijinalden alıntı: emreololsiz girmedinizmi yavw tum turkiyede olduk sandim benbiz olali 1 ay oldu ÖBür dersaneler daha erken oldu sanırım
quote:Orijinalden alıntı: keiraknightley biz olali 1 ay oldu ÖBür dersaneler daha erken oldu sanırım varsa pm atar mısın anahtarı ?
quote:Orijinalden alıntı: Bfc1928 quote:Orijinalden alıntı: keiraknightley biz olali 1 ay oldu ÖBür dersaneler daha erken oldu sanırım varsa pm atar mısın anahtarı ? Kitapçık nerede bilmiyorum ki.
quote:Orijinalden alıntı: keiraknightley quote:Orijinalden alıntı: Bfc1928 quote:Orijinalden alıntı: keiraknightley biz olali 1 ay oldu ÖBür dersaneler daha erken oldu sanırım varsa pm atar mısın anahtarı ? Kitapçık nerede bilmiyorum ki. bulursun 2 dakikada kardeş Kolay gelsin
quote:Orijinalden alıntı: Bfc1928 quote:Orijinalden alıntı: keiraknightley quote:Orijinalden alıntı: Bfc1928 quote:Orijinalden alıntı: keiraknightley biz olali 1 ay oldu ÖBür dersaneler daha erken oldu sanırım varsa pm atar mısın anahtarı ? Kitapçık nerede bilmiyorum ki. bulursun 2 dakikada kardeş Kolay gelsin Kitapçık türü varmıydı ?
quote:Orijinalden alıntı: keiraknightley quote:Orijinalden alıntı: Bfc1928 quote:Orijinalden alıntı: keiraknightley quote:Orijinalden alıntı: Bfc1928 quote:Orijinalden alıntı: keiraknightley biz olali 1 ay oldu ÖBür dersaneler daha erken oldu sanırım varsa pm atar mısın anahtarı ? Kitapçık nerede bilmiyorum ki. bulursun 2 dakikada kardeş Kolay gelsin Kitapçık türü varmıydı ? a kitapçığıyım
quote:Orijinalden alıntı: IIVega Fen Extra Moral YGS(1) var mı sende cevap anahtarı yokse teknofemden bak bilgilendirme sisteminden
quote:Orijinalden alıntı: Bfc1928 quote:Orijinalden alıntı: IIVega Fen Extra Moral YGS(1) var mı sende cevap anahtarı yokse teknofemden bak bilgilendirme sisteminden Yok hocam ben geçen sene giriyordum oldukça kolay oluyordu moral yükseltiyordu onu şey ettim
bisey yapamoyorum gozum denemeye kayip duruyor biliyorum kolaydida dusuk cikarirsam kotu olur ondan korkuyom yollayinda bitsin cile