Şimdi Ara

FEMSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar femset 1 i bitirmek üzereyim mesela maç ve geoda bi kodun 4 test var ya ilk iki testinde kalem kullanmadan çözüyorum diger testlerin yarısınıda aynı sekilde size diyeceyim şu BOŞUNA ZAMAN MI KAYBEDİYORUM yardımcı olursanız sevinirim.veya sadece çıkmış sorularımı çözeyim.

• Ben şöyle ypaıyorum konu anlatım kitabından konuyu çalışıp bi en az 60 70 soru ilk gün çözüyorum. Ertesi gün femsetin normal testlerini bitiriyorum yarısını bende ypaıyorum ama farklı soru tipleride oluyor illaki. 1 hafta sonrada ösymleri hallettinmi o konu rafa + (son bi tekrar daha var 1 ay sonra onuda 2 3 test hatırlama niyetine)
  • Femset+fem dergi'yi hakkıyla çözen bir adamın başka bir kaynak çözmesi gerekmez.Yılların tecrüvesiylw söylüyorum fem kaynak konusunda 1 numara femset+fem dergi sakın ihmal gelmeyin arkadaşlar.Kalem oynatmadan çözüyorum demişsin ama zaten sınavdaki bir çok soruyu da o şekilde çözeceksin.
  • 0x888 0 kullanıcısına yanıt
    hocam iyi ama zaman denemesinide bu adamlar hazırlıyor mesela sen bölme bölünebilmeyi bitirdim femsette zaman 5 temi 6 damı ne bi bölme bölünebilme sorusu vardı 10 dakkada zor çözdüm femsette 4 5 tane test var o tipte bi soru yok.
  • gmt_one kullanıcısına yanıt
    öncelikle okuyan arkadaşlar artistlik yapıyor anlamasın ama yok öyle bi dünya hocam bak 2013 sorularına hangi konuya olursa olsun bide femsetein mat ve geosuna bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhüyeli -- 4 Ocak 2014; 23:56:51 >
  • Koçum fem dergi de dedik fem dergi...LYS'deki soruların aynısını bulabilirsin orada
    sakin ol şampiyon femset ve dergi dedin ben soruyu femset için sordum dergisi hakkında çok bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslan dersanen seni altın dolu hazinenin içine koymuş küreğini daldır aldığın senindir demiş sen küreği ters daldırmışsın.YAPRAK TEST-FEMSET-FEMDERGİ-FEM BEYAZ SORU BANKALARI baştan sonra bu şekilde gidersen yakar geçersin ortalığı..
    hocam sınava gidiyorum ben olmaya küregi bulmaya çalışıyorum öyle söyleyim bi şekilde buldum ve çözmeye başladım yani bu konuyu laf olsun diye açmadım saolun haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhüyeli -- 5 Ocak 2014; 0:18:28 >
  • eyvallah kardeşim ben senin iyiliğini istediğim için bu konuya cevap yazıp vakit veriyorum..Allah azmini artırsın..
  • dhüyeli D kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam femsetler seviye olarak orta derece bir kitap bilgiyi pekiştirmek için öğrenirsinde hatırlamıyorsam itü yü kazanmış bi abiyle konuşöuştum. Femseti çözsem yeterlimi diye sorduğumda 350 puan istiyorum ben bu puan için bence yeter dedi sadece femset çözüp daha iyi yapan tanıdıkları bile varmış yani anlayacayağın eğer hedefin yüksekse tabiki yetersiz gelebilir. Femderginin sanki biraz daha zor soruları var.. Eğer içine sinmiyorsa ve hedefin yüksekse bide karakök ü dene
    saolun hocam.
    yüksek hocam zaten sorularını geometrisini birey b ye göre kıyasladım mat1inide fem konu özetliye göre kıyasladım teşekkür ederim.
  • Kıyasladın peki ne kadar fark var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 5 Ocak 2014; 0:45:16 >
    dünya kadar fark var hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhüyeli

hocam iyi ama zaman denemesinide bu adamlar hazırlıyor mesela sen bölme bölünebilmeyi bitirdim femsette zaman 5 temi 6 damı ne bi bölme bölünebilme sorusu vardı 10 dakkada zor çözdüm femsette 4 5 tane test var o tipte bi soru yok.

Hangi bölme sorusunu diyosun 7li olan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmt_one

Femset+fem dergi'yi hakkıyla çözen bir adamın başka bir kaynak çözmesi gerekmez.Yılların tecrüvesiylw söylüyorum fem kaynak konusunda 1 numara femset+fem dergi sakın ihmal gelmeyin arkadaşlar.Kalem oynatmadan çözüyorum demişsin ama zaten sınavdaki bir çok soruyu da o şekilde çözeceksin.

hocam bende var kitaplıkta duruyodu hemen baslıyorum
  • bilmiyorum zaman 5 te veya 6 daydı.
  • Bizim hocalar femseti hakkıyla bitirenin başka bişey çözmesine gerek yok diyolar.Ben onların yalancısıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.