Şimdi Ara

Fen bilimlerinin hangi şubesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben TM öğrencisiyim ona göre dershane konusunda fikirlerinizi almak istiyorum.Bu sene mezun grubu olarak bir daha hazırlanacağım.Sizce hangisi nedenleriyle yazarsanız. Başka önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

FEN BİLİMLERİ-BEŞİKTAŞ
    FEN BİLİMLERİ-GOP
    FEN BİLİMLERİ-ETİLER de olabilir. Ama fiyatı kaç paradır onu bilmiyorum.

Herkese şimdiden cevapları için teşekkürler :)

• up
  • up
  • Besiktas şubesine kayit oldum. Ama tm ci oldugun icin fen bilimlerine gelmeni tavsiye etmem adi uzerinde fen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama şöyle bir artısı var ea öğrencilerine fizik kimya biyoloji dersi de gösteriyorlar
  • Lysdeki konularin ne olacak , fen agirlikli dershanede ne kadar kaliteli sozel anlatim vardir tartisilir.Yinede sen bilirsin.

• Tabiki de haklısın. Ama sayısalda zaten matematik ve geometri hocalarının iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü fen bilimleri gopa giden arkadaşım gayet memnundu zaten lys edebiyatta da olay sen de bitiyor. sonuçta ezber
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Geçen sene Beşiktaş Şubesi nde idim pek ilgilenmiyorlar 2.donem hic gitmedim ozel ders aldim oldun mu kaldin mi diye arayan olmadı.47 bindeyim bu sene tercih yapmadim itu makina istiyorum. Az mevcut ve daha fazla ilgi oldugunu düşündüğüm için etilere ozele yazildim.(fiyatı 20.900 du.)

• Bu arada bence etiler subesini tercih edin siniflar 8 kişilik ve haftanin her gunu etut ve extra sinavlar oluyormuş ama mezun grubu yok etilerde lise son grubuna yazdiriliyor mezun olarak basvuran öğrenciler.zaten gecen sene Beşiktaş'ta mezun grubuna yazilmistim. pek iyi bir ortamda olmuyor mezun gruplarinda.uni de okuyup bi kac dersi kalip okudugu bolumden memnun olmayıp sansini denemek isteyenlerden dolu vardi ornegin gecen sene bizim sinifta (3.defa sinava hazırlanicam baya tecrube edindim. :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeishard -- 21 Temmuz 2013; 22:54:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyel

Geçen sene Beşiktaş Şubesi nde idim pek ilgilenmiyorlar 2.donem hic gitmedim ozel ders aldim oldun mu kaldin mi diye arayan olmadı.47 bindeyim bu sene tercih yapmadim itu makina istiyorum. Az mevcut ve daha fazla ilgi oldugunu düşündüğüm için etilere ozele yazildim.(fiyatı 20.900 du.)

Fiyatı çok fazlaymış ona yazılmam zor gibi gözüküyor ama ea olduğum için belki iyi sınıfta olabilirim o zaman faydası olabilir beşiktaş fen bilimlerinin diye düşünüyorum.
  • Ataşehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

Ataşehir

Ben Ataşehire gidersem hiç ders çalışamam.Çok uzak bana cidden. Ama sağol yinede tavsiyen içiçn
  • 2.5 senedir fen bilimlerindeyim ve dershanemi çok severim. ama sayısal değilseniz gelmeyin. ya da biraz araştırın tmcilerine sorun öyle gelmeyin içiniz rahat eder :) sayısalcılar da fen bilimleri hariç biyere gitmeyin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besiktasa giden arkadaslarim hic memnun degil

• hele ki başarılıysanız daha iyi biyer bulamazsınız. ama o ayrım var ne yazık ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaannnnnnnnnn

2.5 senedir fen bilimlerindeyim ve dershanemi çok severim. ama sayısal değilseniz gelmeyin. ya da biraz araştırın tmcilerine sorun öyle gelmeyin içiniz rahat eder :) sayısalcılar da fen bilimleri hariç biyere gitmeyin..

Açıkcası Tm olduğum için gelmek istemiştim. Çünkü zorlarlar falan diye.
    Hem de mezun olduğum için fen çalışmayı da düşünüyorum. Tm öğrencilerine fen dersleri anlatılması bir avantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: idk18

Besiktasa giden arkadaslarim hic memnun degil

Rehberlikten mi, hocalardan mı? Aslında neden memnun olmadıkları benim için önemli?
    İlk kriterim öğretmen anlayacağınız
  • tmlerin en iyi sınıfına bile herhangi bi sayısal sınıfı kadar ilgi yok. sen bana güven git bi fen bilimleri tmcisiyle konuş. herhangi bir tanesi bile önerirse susarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaannnnnnnnnn

tmlerin en iyi sınıfına bile herhangi bi sayısal sınıfı kadar ilgi yok. sen bana güven git bi fen bilimleri tmcisiyle konuş. herhangi bir tanesi bile önerirse susarım

Siz hangi şubedesiniz acaba?
    Benim yakın bir arkadaşım Gop fen bilimlerine gidiyordu geçen yıl (TM) . En iyi sınıftaydı bildiğim kadarıyla. Önerdi de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.