Şimdi Ara

Fen'den 1 net yapabilmek için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlık öğrencisiyim.Fen sınavınada giricem.Ama puanımın hesaplanması için 1 2 net bırakmam gerekiyor.Fen sınavına kadar çalışabileceğim çok ağır olmayan,temel gerektirmeyen fen konuları varsa yazabilirmisiniz.En azından puanım hesaplansın

• Anladığım kadarıyla lys fen e gireceksin ve bir kaç net yapıp puanını hesaplatmak istiyorsun. Fen puanını ne yapacaksın ki? Fullesende - lerde yapsanda tm puanını etkilemiyor ama sen belki fen den tercih yaparım diye düşünüyorsan düşünme 1 kaç net fenle hiç bi yere gidemezsin.
  • yav biyolojiden yaparsın sadece mantıkla 5 soru falan
  • Kelebek çiz tutar 1 2 tane.
  • PusLu1 kullanıcısına yanıt
    her testten 1 net yapsa, ortalama bir mat neti ile tr deki mühendisliklerin %60 ına girebilir
  • Bütün şıkları c yaparsan 3 net gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli sayıda sadece matematik ve geometri çözsende mf puanın hesaplanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiziğin doğasını bir kere okuyarak biyoloji den de sadece sınavda soruları okuyarak net çıkarabilirsin paragraf sorusu gibi olanlardan
    sayısaldan tercih yapmak gibi bir hatayı da sakın yapma hatta hiç girme bile vakit kaybı
    arkadaşların dediği gibi matematik yapınca zaten mf ler hesaplanıcak zaten bildiğim kadarıyla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

her testten 1 net yapsa, ortalama bir mat neti ile tr deki mühendisliklerin %60 ına girebilir

hocam ülke o kadar berbat durumda mı yahu tm oldugumdan bilmiyorum , ben 410k olmuşum ygs1 den :D 25 mat ve fenleri sallasam mühendislik okur muyum merak ettim ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

hocam ülke o kadar berbat durumda mı yahu tm oldugumdan bilmiyorum , ben 410k olmuşum ygs1 den :D 25 mat ve fenleri sallasam mühendislik okur muyum merak ettim ,

Afyon 2. öğretim jeoloji okursun

• okursun ama 35 tl boşa gider.zonguldak-gebze makine müh falan tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BAE130DE -- 25 Mayıs 2016; 16:39:46 >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Habire bu başlığı görmekten sıkıldım ygs konularına bak yaparsın 5 er net

• Up

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.