Şimdi Ara

Fen Lisesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar milli eğitim bakanlığı fen liselerini 5 yıl yaptı biliyorsunuzdur malum. Bu konu hakkında bir sorum var hazırlık sınıfı olunca ne oluyor yani ilk sene 9. Sınıf konusu mu görüyoruz yoksa yabancı dil ağırlıklı mı? Bir de ben fen lisesi istiyorum fen liseleri hakkında bilgi verebilir misiniz yani normal bir anadoludan farkı nedir eğer matematik fen bolumu var diyecekseniz bunu biliyorum onun haricinde fende okuyan arkadaşlar varsa bilgi verirseler sevineceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazırlıkta sadece ing goreceksin

• saçmalama fen liselerinde hazırlık bu sene yok 4 yıl okuyacağız.
  • fen lisesini gezmiştim istanbulda ders programlarına baktım sayısal ağırlıklı ki fen lisesi adı üstünde okulu güzeldi yani fen lisesinin öğrencileride öğretmenleride iyi olur sonuçta yüksek puan alanlar girebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 22 Temmuz 2014; 2:10:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunaozates

saçmalama fen liselerinde hazırlık bu sene yok 4 yıl okuyacağız.

Ya ne alaka tamam bu sene gormeyebilirsiniz ama bakanlık 2014-2014 yılından itibaren hazırlığa geçilecek diyor nereden biliyorsun belki bu sene bile görülebilir

• Hazırlıkta en çok İngilizce görürsünüz. Ama Türkçe , Matematik gibi dersleri de görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

quote:

Ya ne alaka tamam bu sene gormeyebilirsiniz ama bakanlık 2014-2014 yılından itibaren hazırlığa geçilecek diyor nereden biliyorsun belki bu sene bile görülebilir

O öylesine ortaya atılmış bir saçmalıktı hazırlık falan yok.Geçilecek falan demiyor kaynak ver diyorsa.Geçilmeyeceğinin linkini atayım ben bi https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/OKSTERCIH/SNV08002.ASPXBurada fen liselerinin yanında 4 yıl yazyıor hazırlık olan liselerde hazırlık+4 yıl.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

O öylesine ortaya atılmış bir saçmalıktı hazırlık falan yok.Geçilecek falan demiyor kaynak ver diyorsa.Geçilmeyeceğinin linkini atayım ben bi https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/OKSTERCIH/SNV08002.ASPXBurada fen liselerinin yanında 4 yıl yazyıor hazırlık olan liselerde hazırlık+4 yıl.

Bu sene hazırlık olmaması normal istersen link var yani al sana linkhttp://www.sabah.com.tr/Egitim/2014/05/31/bakan-avci-yeni-egitim-sistemini-anlatti Burada diyor ki Fen liselerinde de tıpkı sosyalde olduğu gibi 2014-2015 yılından itibaren hazırlık sınıfı zorunlu hale getirilecek diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 23 Temmuz 2014; 23:09:24 >

• Hazırlık olursa hazırlığı geçme sınavıda olur çünkü sosyal bilimler lisesinde böyle bir şans var benim bildiğim. Ama bu yıl olmaz 2001lilerin dönemine gelir. Ayrıca hiç bir haberewww.meb.gov.tr adresinde yayınlanmdan inananmayın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sene hazırlık olmaması normal istersen link var yani al sana linkhttp://www.sabah.com.tr/Egitim/2014/05/31/bakan-avci-yeni-egitim-sistemini-anlatti Burada diyor ki Fen liselerinde de tıpkı sosyalde olduğu gibi 2014-2015 yılından itibaren hazırlık sınıfı zorunlu hale getirilecek diyor

arkadaşım dediğim gibi nabi onu öylesine ortaya atmıştı zaten haberin tarihine baktığında 31 mayıs diyor.sonradan yalanlandı.meb den kaynağı da verdim yok diye.yani boşuna kafanı yorma böyle şeylerle emin olabilirsin hazırlık olmadığından.

• Tamam korkmuştum bir an

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.