Şimdi Ara

Fen lisesinde sınıfta kalmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ders 1 olsa,nadir 3 ler ve arada 1-2 tane 5 olsa sınıfta kalınır mı?

Ortalama 3,5 mu olmalı?

3 dersi seneye verme gibi bir şans varmış diye duymuştum ben. :S

• benim bildiğim 3 düzeltme sınavına girebiliyorsun
  • sınıfta kalmak yok okuldan ihraç var koç
  • İhraç derken?

Başka bir okula mı geçiyorum yani?

3 dersten kalıp,seneye verme gibi haklar varmış.Olmadı başka okula gideriz,yapacak bir şey yok.
  • Arkadaşlar net bir şey bilen yok mudur?

Lanet olsun böyle işe arkadaş ya...

Kimya,geometri.Bu iki dersten kesin ama matematik bilinmiyor.Belki ondan kalmam.En azından 2-3 falan alırsam yarınki sınavdan olabilir.
  • Bende dil anlatım yüzünden anadolu lisesinde kaldım :D.Kardeşim 5 tane zayıfın varsa direk kalırsın 3 tane varsa bütünlemeye girersin ortalama 3.5 olmazsa kalırsın.Ama ben 3 yıl önce kaldım şimdi af falan çıktı diyorlar gelcek sene kaldığın derslerden tekrar girme gibi birşey oluyormuş iyice araştır bence...
  • fen lisesine gidiyorsun ve bize sınıfta kalma hakkında konu açıyorsun.

iş 450-500 puan yapıp fen lisesine girmek değil.aynı başarıyı 4 sene boyunca devam ettirebilmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3ViL B0Y

Bende dil anlatım yüzünden anadolu lisesinde kaldım :D.Kardeşim 5 tane zayıfın varsa direk kalırsın 3 tane varsa bütünlemeye girersin ortalama 3.5 olmazsa kalırsın.Ama ben 3 yıl önce kaldım şimdi af falan çıktı diyorlar gelcek sene kaldığın derslerden tekrar girme gibi birşey oluyormuş iyice araştır bence...

Zaten onlar baraj ders diye onları önceden kurtarmıştım da.Araştırmalarım boşuna.Her kafadan başka bir ses.Şu anda notları yüklemeye çalışıyorum resimleri buraya atacağım ilk dönem ve ikinci dönem olanları.Ona göre kalır mıyım kalmaz mıyım Allah rızası için biri söylesin.

@fk ent.
    Evet kardeş ancak yaptık bir hata işte.2 sene inekledikten sonra aha lisedeyim artık rahatladım havalarına girince işte böyle oluyor.Geçen dönem de benzer bir durumdu ancak gerçekten harika bir şekilde kurtarmıştım...

Bu dönem nasıl olacak bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Çıkartma -- 1 Haziran 2010; 16:15:31 >

• Fen lisesi kazandın ve sınıfta kalma tehlikesi var. Balkon varsa at kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Çıkartma

quote:

Orijinalden alıntı: D3ViL B0Y

Bende dil anlatım yüzünden anadolu lisesinde kaldım :D.Kardeşim 5 tane zayıfın varsa direk kalırsın 3 tane varsa bütünlemeye girersin ortalama 3.5 olmazsa kalırsın.Ama ben 3 yıl önce kaldım şimdi af falan çıktı diyorlar gelcek sene kaldığın derslerden tekrar girme gibi birşey oluyormuş iyice araştır bence...

Zaten onlar baraj ders diye onları önceden kurtarmıştım da.Araştırmalarım boşuna.Her kafadan başka bir ses.Şu anda notları yüklemeye çalışıyorum resimleri buraya atacağım ilk dönem ve ikinci dönem olanları.Ona göre kalır mıyım kalmaz mıyım Allah rızası için biri söylesin.

@fk ent.
    Evet kardeş ancak yaptık bir hata işte.2 sene inekledikten sonra aha lisedeyim artık rahatladım havalarına girince işte böyle oluyor.Geçen dönem de benzer bir durumdu ancak gerçekten harika bir şekilde kurtarmıştım...

Bu dönem nasıl olacak bilemiyorum...

Notları koy kardeşim birde kaçıncı sınıftasın onu yazarsan bende araştırıyim...

• Fen Lisesinde olur böyle durumlar sen rahat ol, üniversite gibi ilerde verirsin onları
    Yalnız 2-3 sene sonra göreceksin ki şu an dert ettiklerin o zaman sana çok basit şeyler olarak görünecek
  • 1. dönem:

2. dönem:

Ancak biyoloji 3 geliyor son sınavda kurtardım.Coğrafya zaten havada karada çözülecek bir ders.İngilizce de kurtarıldı ancak notlar girilmedi.Matematik de yarın kurtulabilir.Ancak ben en kötü ihtimali bilmek isterim yine de...

@devil boy
    Kardeş valla çok sağol.Lise 1. sınıf.

Arkadaşlar kazanılabilir ama dediğim gibi ardından gelen rahatlama beni bitirdi ne yazık ki.Keşke atlayabilsem,gerçekten sıkıldım bende ancak cehennem korkusu var işte.Yoksa bir saniye düşünmezdim gerçekten...

@svs 07

Çok teşekkür ederim.Umarım kalmam.Zaten dersimi aldım ben.Bir de konu üzerine konu yığdılar...Saçma bir sistem.Umarım kalmam da seneye bomba gibi başlayıp öyle devam ettireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Çıkartma -- 1 Haziran 2010; 16:25:48 >

• Acil bir durum arkadaşlar lütfen yardım edin.
  • Benim bildiğim fen lisesinde kalınca okuldan atıyorlar, yani bizi öyle korkutuyorlardı zamanında yanlışta olabilir.
  • oha bu notlar böyle 'firedinin kabusu'

anadoluda sene sonunda haziran 21 de falan kurtarma sınavları oluyor onları geçemezsen s*çtın
  • Kardeşim durumun çok zor emin değilim senide üzmek istemiyorum ama bu notlara yakın notları olan arkadaşım düz lisede zor sınıfı geçti.Senin okulun fen lisesi birde 2 tane iyi notun var zaten.inş geçersin ama bence sınıf tekrarı yaparsın...

EDİT: Kardeşim yeni aklıma geldi sınıf geçme 2. dönem notlarına göre değildi.2. dönem notlarına göre taktir teşekkür alınıyor.Yıl sonu notlarına göre sınıf geçiliyor.Yani sen zayıf derslerinin hepsini 2 yada yapabilirsen 3 yaparsan bir şansın olabilir.Onun haricinde pek bir şansın olduğunu düşünmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihad208 -- 1 Haziran 2010; 16:47:22 >
  • Düz Lise 2.00
    Anadolu Lisesi 3.00
    Fen Lisesi 3.50
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnx=2

Düz Lise 2.00
    Anadolu Lisesi 3.00
    Fen Lisesi 3.50

Düz Lise 2.50 olacak
  • Kalınca atılma durumu yok beyler. Bizim lisede çok sınıf tekrarı yapan var..
  • Arkadaşlar Fen Lisesi kolay değil.Sınavlarda sorular sorular normalden daha zor.Özellikle seçilmiş sorular çıkıyor genelde.450-500 arası yapmaktan daha zor hepsini 5 düşürmek..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.