Şimdi Ara

ANADOLU LİSESİ LİSE 2 DEN MESLEK LİSESİ'NE GİTMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar ve iyi akşamlar. -BoZ- la msn den konuşuyorduk. konu öss ye geldi. bende dedim keşke meslek lisesine gitseydik hem meslek öğrenirdik hemde iş bulma imkanımız daha ii olurdu fln diye.
    ikimizde aynı okul lise 2 ben sayısal o ea öğrencisiyiz. çok fena tırsıyoruz öss yi kazanamassak nolcak fln diye. aklımıza lise 1 i tekrardan okuyup en ii meslek lisesinde uçak gövde motor teknisyenliği okumak geldi. en azından iş imkanımız fazla.

acaba böyle birşey olabilir mi? fazla ciddi değiliz ama yinede soralım dedik. anadolu lisesi lise 2 den meslek lisesine tekrar lise 1 e dönerek eğitime başlamak mümkün mü?

haykırış: ahh ahh babam demişti. meslek lisesi yazalım hayatın daha da kolaylaşır diye ama tırstım hazır anadolu lisesi imkanım varken neden meslek lisesi okuyum dedim.

YORUMLARINIZ NELER?

• diğer derslerimde sorun yokta bu matematikle össyi hiçbi zaman kazanamam
  • her zaman büyük düşün
  • en iyisi git meslek lisesine anadolu olursan 4.senn sonnda teknisyen diploması alırsın
    yok hayır dersen:2gün okul 3gün staj yaparsın ayrıca staj yernde kalma olasılığın %90 kendini sevdrrsen sende onları seversen kesin ordasın
    bnde anadolu mslk lisesi çıkşlıyım bilgisayr bölümü donanımdı ama ünide donanmla ilglii bişi olmaynca progrmclk yazdım ister istemz zorlandım(çünkü saolsun ismail bey manitalarını anlatır bizi ya dışarı çıkarr yada test çözerdik yda bol bol flm seyrederdik)
    neysse iş bulma imkann yüksek eğer liseden sonra askeriye düşünüp uçak gövde motor seçersen senn yararına arkadaşım askeriyeye grmek istedi bunları fazla bilmeyince kaldıı mülakatlarda gene karr sen ama iş bulmak war işsiz kalmak war
  • bence anadolu da kal, meslek te en iyi bir fabrikaya girip işçi olabilirsin başka bişe olamassın, ama anadolu da hayat senin elinde.
  • yaşlanana kadar okuyoruz sonra işsiz kalıyoruz

polinomları ve onları anlatan hocayı görmek istemiyorum
  • anadoluda kalin bence devamli tekrar edin son sene ise dersaneye gidin ii bi yer tutturursunuz insallah fazlada tirsmayin..unutmayin ki meslek liseleri için imkansiz bölümlere girmek sizin elinizde mühendislik gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNSuRGeNTe -- 6 Ocak 2007; 23:49:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkes Kendi Yapabileceğini yapmaya ÇAlişir Yenimahalle Ticaret Meslek deyim Anadolu bölümünde olduğum için imkanlar iiyi cok rahatim okulumu seviyorum.. 2 yıllık üniversiteye direk geçiş var Belik dershaneye gider öss yi denerim bi korkum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: green_full

selamlar ve iyi akşamlar. -BoZ- la msn den konuşuyorduk. konu öss ye geldi. bende dedim keşke meslek lisesine gitseydik hem meslek öğrenirdik hemde iş bulma imkanımız daha ii olurdu fln diye.
    ikimizde aynı okul lise 2 ben sayısal o ea öğrencisiyiz. çok fena tırsıyoruz öss yi kazanamassak nolcak fln diye. aklımıza lise 1 i tekrardan okuyup en ii meslek lisesinde uçak gövde motor teknisyenliği okumak geldi. en azından iş imkanımız fazla.

acaba böyle birşey olabilir mi? fazla ciddi değiliz ama yinede soralım dedik. anadolu lisesi lise 2 den meslek lisesine tekrar lise 1 e dönerek eğitime başlamak mümkün mü?

haykırış: ahh ahh babam demişti. meslek lisesi yazalım hayatın daha da kolaylaşır diye ama tırstım hazır anadolu lisesi imkanım varken neden meslek lisesi okuyum dedim.

YORUMLARINIZ NELER?

Allah'tan daha belanı mı istiyorsun. Anadolu lisesinde gidiyorsun. Meslek lisesinde okuyupta iyi bir geleceğin olacağını mı zannediyorsun. Olabileceğin en fazlasını söyleyeyim. Anadolu lisesinde mezun olacak arkadaşın daha iyi bir üniversite kazanır iyi bir bölüm okur sen bölümünle ilgili öğretmenlik okursun ama atanamazsın. Sonra şansını özel sektörde denersin. İleride bir gün anadolu lisesindeki arkadaşın mühendis olur sen tekniker ünvanıyla çalışırsın. İşi yapan sen olursun kaymağını yiyen o. Meslek lisesi dediğin yer %90'ı hayatta hedeflerini belirlememiş ortaokul çocukları gibi hayata toz pembe gözlüklerle bakan canlılardan oluşur. %10 ise kazara senin babanın mantığıyla hareket eden velileri yüzünden ya da benim gibi çevresinde yönlendiren kimse olmadığından dolayı lgs sınavı sonucunda yazan ...... Anadolu Teknik Lisesi kazandınız ibaresine kananlardan oluşuyor.

Burada uğraşırsan seni iyi bir gelecek bekliyor. Seçebileceğin meslek alternatiflerin mevcut, ona göre hedefini belirle ve o hedefe doğru ilerle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.