Bildirim
fen lisesine gidebilir miyim?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bide 2007 liler eksikti onlar geldi tam oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2005 ;)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzenli bir şekilde calışirsan gidebilirsin elbette
sağol. amin
quote:
Orijinalden alıntı: arda68
sağol. amin
Küçük kardeşimke aynı yaştası .
İnşAllah o da iyi bi fen lisesine gider ben de görürüm .
Bu hayatta çok çalış ama seni sen yapan kültütünü tarihini Dinini unutma.
Ecdadını unutma.
Bak ilerde bazı hatalar yapabilirsin,ders al geleceğe saglam adımlarla git.
Ben ders aldım ama bilmiyorum sıkıntıdayım bi mesaj bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkür ederim :). ecdadımız unutulurmu onlar sayesinde bu günlerdeyiz Alparslandan Mustafa Kemal Atatürk'e kadar hepsi bağrımızda yaşıyor. kardeşinede başarılar dilerim :)
Başarılar
Sonucun iyi, 8de de düzenli planlı çalışırsan,
Uykuna önem ver, erken yatıp erken kalk mesela
Sabah da biraz tekrar yap
Ben orta okulda böyleydim 10 gibi yatıyordum sabah 6 da kalkıyordum sonra 1 saat falan sabah tekrar ediyordum çalışıyordum, güzel günlerdi.
Sonra kahvaltı yapıp okula gidiyordum okulum öğlen bitiyordu. sonra biraz arkadaşlarımla gezip dolaşıyor veya tv izliyordum bilgisayar falan sonra okul tekrarı, defter okuma çalışma,
Hafta sonu dershane vardı, hafta içi de 1 denme oluyordu ( televizyonda da boş şeylerle beynini yorma, kelime oyunu falan izle, yeni kelime öğreniyorsun( o zamanlar büyük risk ve kelime oyunu vardı bu ikisinden öğrenmiştim bir şeyler, türkçede çıkıyordu arada ))
Böyle düzenli çalışmayla, sınavda da Allah’ın yardımıyla 200 civarı bir sıralama yapmıştım okul puanım da 97 miydi neydi galiba
Benim sbs(2013)m geneldeki denemelerimden iyi gelmişti( 1yanlış falan) genelde trden bir 2-3 falan çıkıyordu diğerlerinden de oluyordu, arada fulluyordum( kopya çekerek :) )
Yani önünde süre var çok iyi sıralamalar yapabilirsin kolay gelsin
( neden kendimi böyle anlattım bilmiyorum, yazasım geldi )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 1 Şubat 2018; 22:4:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim tavsiyelerin için :) dediklerini yapmaya çalışacağım ama bir sorum olacak. şimdi teog yerine gelen sistemde sadece bir sınav yapılacak ve sınavda 8.sınıfın bütün dönem konularından çıkacak sizce çalışmak için erken mi? çalışmaya ne zaman başlamalıyım? önümde 1.5 sene var
7de 7ye çalışın( güzelce öğrenin) seneye zaten sekiz ve sınava çalışacaksınız
Kitap okuyun ingilizce çalışın falan , bu sene sınav odaklı bir şey yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum, ama boşlamayın, hayırlı yerlere gelmeniz dileğiyle...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürederim
ODTÜ elektik elektronik okumak istiyorum.
teşekkür ederim Boğaziçi odtü farketmez ikiside Türkiye deki en iyi üniversitelerden. Dediklerini yapmaya çalışacağım :)
gidebilirsin tabi kendini strese sokma acaba giremeyebilirmiyim diye sadece çalışmaya devam et -
Düzenli çalış heryerde girersin ama düzenli çalışmassan fen lisesine gitmeninde pek önemi yok lise 2 ye giden bir kardeşim ver istanbulun en güzel liselerinden birinde okuyo fakat dersler falan umrunda değil akşama kadar instagramda geziniyo kısacası iş sağlam bir liseye kapak atmayla bitmiyor istikrarlı bir şekilde ders çalışmak gerekiyor -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X