Şimdi Ara

fen lisesine gidebilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabar bu sene 7.sınıfa gidiyorum ve ortalamam 98 , okul 2.siyim. deneme sınavlarında vs. 60 sorudan 0 ile 4 arasında yanlışlarım çıkıyor. hedefim puanı 492 olan çiğli fen lisesi. sizce gidebilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide 2007 liler eksikti onlar geldi tam oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 ;)

• Düzenli bir şekilde calışirsan gidebilirsin elbette

• sağol. amin

• quote:

Orijinalden alıntı: arda68

sağol. amin

Küçük kardeşimke aynı yaştası .

İnşAllah o da iyi bi fen lisesine gider ben de görürüm .

Bu hayatta çok çalış ama seni sen yapan kültütünü tarihini Dinini unutma.

Ecdadını unutma.

Bak ilerde bazı hatalar yapabilirsin,ders al geleceğe saglam adımlarla git.

Ben ders aldım ama bilmiyorum sıkıntıdayım bi mesaj bekliyorum

• teşekkür ederim :). ecdadımız unutulurmu onlar sayesinde bu günlerdeyiz Alparslandan Mustafa Kemal Atatürk'e kadar hepsi bağrımızda yaşıyor. kardeşinede başarılar dilerim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başarılar

Sonucun iyi, 8de de düzenli planlı çalışırsan,

Uykuna önem ver, erken yatıp erken kalk mesela

Sabah da biraz tekrar yap

Ben orta okulda böyleydim 10 gibi yatıyordum sabah 6 da kalkıyordum sonra 1 saat falan sabah tekrar ediyordum çalışıyordum, güzel günlerdi.

Sonra kahvaltı yapıp okula gidiyordum okulum öğlen bitiyordu. sonra biraz arkadaşlarımla gezip dolaşıyor veya tv izliyordum bilgisayar falan sonra okul tekrarı, defter okuma çalışma,

Hafta sonu dershane vardı, hafta içi de 1 denme oluyordu ( televizyonda da boş şeylerle beynini yorma, kelime oyunu falan izle, yeni kelime öğreniyorsun( o zamanlar büyük risk ve kelime oyunu vardı bu ikisinden öğrenmiştim bir şeyler, türkçede çıkıyordu arada ))

Böyle düzenli çalışmayla, sınavda da Allah’ın yardımıyla 200 civarı bir sıralama yapmıştım okul puanım da 97 miydi neydi galiba

Benim sbs(2013)m geneldeki denemelerimden iyi gelmişti( 1yanlış falan) genelde trden bir 2-3 falan çıkıyordu diğerlerinden de oluyordu, arada fulluyordum( kopya çekerek :) )

Yani önünde süre var çok iyi sıralamalar yapabilirsin kolay gelsin

( neden kendimi böyle anlattım bilmiyorum, yazasım geldi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 1 Şubat 2018; 22:4:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyelerin için :) dediklerini yapmaya çalışacağım ama bir sorum olacak. şimdi teog yerine gelen sistemde sadece bir sınav yapılacak ve sınavda 8.sınıfın bütün dönem konularından çıkacak sizce çalışmak için erken mi? çalışmaya ne zaman başlamalıyım? önümde 1.5 sene var

• arda68 A kullanıcısına yanıt
    7de 7ye çalışın( güzelce öğrenin) seneye zaten sekiz ve sınava çalışacaksınız

Kitap okuyun ingilizce çalışın falan , bu sene sınav odaklı bir şey yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum, ama boşlamayın, hayırlı yerlere gelmeniz dileğiyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    teşekkürederim

• ODTÜ elektik elektronik okumak istiyorum.

• teşekkür ederim Boğaziçi odtü farketmez ikiside Türkiye deki en iyi üniversitelerden. Dediklerini yapmaya çalışacağım :)

• gidebilirsin tabi kendini strese sokma acaba giremeyebilirmiyim diye sadece çalışmaya devam et
  • Düzenli çalış heryerde girersin ama düzenli çalışmassan fen lisesine gitmeninde pek önemi yok lise 2 ye giden bir kardeşim ver istanbulun en güzel liselerinden birinde okuyo fakat dersler falan umrunda değil akşama kadar instagramda geziniyo kısacası iş sağlam bir liseye kapak atmayla bitmiyor istikrarlı bir şekilde ders çalışmak gerekiyor
  • arda68 A kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.