Şimdi Ara

Fende yanlışı fazla gelenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EdizArhan10 E kullanıcısına yanıt
    aynen benimde öyle kardeş
  • 3 bekliyordum 3 geldi dün dikkat hatası yapmış olabileceğinizi söylemiştim ama bugün bi sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrM

3 bekliyordum 3 geldi dün dikkat hatası yapmış olabileceğinizi söylemiştim ama bugün bi sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.

Dostum belki dediğin gibidir ama bizde bu sınavdan önce onlarca denemeye girdik çıktık. Herkes aşağı yukarı kendini biliyodu ve ona göre sonuç bekliyodu. Buna rağmen fazladan 4 yanlış gelmesi beni çok şaşırttı. Hem bir ben değil forumlarda 100e yakın aynı şeyi duydum. Ki bunları forumlarda dile getirmeyen daha kaç kişi vardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Royaall R kullanıcısına yanıt
    O şıkları yanlış hatırlamadığına eminsen kesinlikle itiraz et. Ben pazartesi günü sınavımın değerlendirildiği cevap anahtarının kontrol edilmesini talep eden bir dilekçe yazmayı düşünüyorum.

• aarrddaa1995 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle yanlış hatırlamıyorum. tüm herşey yanlış olabilir ama kesinlikle yanlız iki b şıkkındaydı ve cevap c diyor. cevabım da b zaten. ayrıca aynı dersanede olduğum bi arkadaşım var.
    onun türkçesi 7 y 33 d sosyali 26 d 11 y matematiği 37 d 3 y feni 8 y 32 d
    benim türkçem 5y 34 d sosyalim 21 d 8 y matematiğim 37 d 2 y fenim 10 y 30 doğru.
    benim sıralamam 23 bin onun sıralaması 16 bin. aramızda çoğu sosyalden oluşan beş netlik bi fark var. bu kadar ufak bi farkla bu kadar kişi varsa arada benim bir fen netimin bile hayati önemi var demektir. kesinlikle itiraz edeceğim. puanım düşerse de düşsün. en azından hak yememiş olurum.

Benim düşüncem sizin de sıkıntınız varsa öyle düşünüyorsanız kesinlikle itiraz etmelisiniz.
    Benim öyle bir düşüncem var ve itiraz edicem. Pek bir umudum yok ama şansımı deniycem. Gelecek cevap muhtemelen kontrol ettik herhangi bir yanlışlık yok şeklinde olacak ama olsun

• benim de üç yanlışım vardı altı yanlış geldi. nitel nicel sorusunda ali nasıl doğru kabul ediliyor ya onun benzeri daha önce de çıkmıştı. karşılaştırma nicel olmuyordu.
  • 1 y 3b bekliyordum 3y 3b geldi, fakat emin olmadığım bi soru daha vardı. çok yüksek ihtimalle tüm yanlışlar ve boşlar fizikten
  • kesinlikle 36 soru işaretlemedim ama 19d 17y geldi. ulan max 26 27 soru yapmişimdir hadi 19 dogru tamam diyelim 17 yanliş ne lan. naparız gençler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mad.World kullanıcısına yanıt
    Dostum ais.ösym ye gir optiğine bak kaç soru işaretlemişsin. Sanmıyorum dediğin gibi olsun. Son anda falan sallamış olabilirsin

• 4 5 yanlisimi farkettim onlara bile üzülürken taş çatlasın 7 8 olur derken 11 yanlis geldi bide 2. Senem tr de umdugumdan.cok kotu geldi ne umudum ne hevesim kaldi allah kahretsin boyle sistemi
  • bendede beklediğimden fazla geldi
  • Kesinlikle cevap anahtarinda sorun var dilekce ornegi paylasir misiniz lutfen

• Kesinlikle cevap anahtarinda sorun var dilekce ornegi paylasir misiniz lutfen

• İyi günler arkadaşlar. bende aktif değilim pek ancak görünce girmem gerektiğini düşündüm. Bende fenden 3 yanlış bekliyordum ki bunların hepsi dikkat hatasıydı, ancak 8 yanlış geldi. nicel nitel sorusunu çıkardığımızda 4 sorum fazladan yanlış geldi. daha önce dershane sınavlarında bile bu kadar yanlışım ya da dikkatsizlik hatam olmuyordu. tabii sınav anında olmuş olabilir ancak ben beklemiyordum, sınavdan sonra kontrol ettiğim kadaryıla... konuyu genişletip çözüme kavuşturursak iyi olacak. en azından içimiz rahat edecek önümüzde lys var ve ben içim rahatlamadan lys çalışabileceğimi düşünmüyorum.
    birde bu dilekçe işini veren veya bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. ankaradayım sonuna kadar ilgilenmeye çalışacağım.
  • 1 beklerken 3 çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hepimiz karıştırdığı bir şey var ki temel soru kitapçığı diye yayınlanan sorulardaki şıkların yerleri ile bizim sınavımızdaki şıkların yerleri aynı değil. Bu yüzden bende türkçe 3. soruda kafam karıştı. Yayınlanan kitapçıkta cevap C diyor. Bende optiğimde C yapmışım ama benim optik cevap kağıdımda doğru cevabı D diyor ve o sorum yanlış gözüküyor. Demek ki bende doğru şık D seçeneğindeymiş. Ben iki şık arasında çok kaldığım için o soruda, temel soru kitapçığı yayınlandığında onların dediğini evet bende böyle yaptım dedim. Oysa ki sınavda bir anlık şeyle diğer seçenek bana baskın gelmiş ve işaretlemişim.

Ayrıca başka bir soruda da temel soru kitapçığı cevabı D diyor. Ben optiğimde B yapmışım ve benim cevap kağıdımda da doğru cevabı B diyor. Yani doğru yapmışım.

Demem o ki temel soru kitapçığındaki şıkların yerine göre kendi optiğinizi değerlendirmeyin. Herkesin cevap anahtarı ayrı.

• DesBurak kullanıcısına yanıt
    randevu alarak görebilirsiniz demişti ösym başkanı.
  • 7 8 beklerken 13 gelmistir cus dedigim sinav

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.