Şimdi Ara

Fende yanlışı fazla gelenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 beklerken 12 geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenden 10 yanlış beklerken 16 y gelmiş.türkçeden 30 net civarı bekliyordum ona da 15 y yazmışlar

• Türkçede ve fende süpriz gelme olasılığı yüksekti zaten. Çok ince sorulardı. Fende de aşırı dikkat ve ayrıntı içeren sorular vardı. Çıktığımızda hepimiz "fen çok basitti" dedik ama aslında göremediğimiz çok şey olmuş.
  • Ben 8 falan gelir diyodum ve feni katletlederek 15 yanlis yapmisim bu sene 2. Senem bu ladar yanlisim
    Cikmamisti hic bir denemede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 2 bekliyordum 6 geldi Bu arada dilekçe yazan bir arkadaş ss atabilir mi? Ya da bilen birisi anlatırsa sevinirim
  • 6 beklerken 12 geldi zaten 28 soru işaretlemiştim!!

• Cidden varsa dilekce yazan paylassin da biz de yazalim

• 14 yanlış ne demek be?
  • en iyi geçen fendi taş çatlasa 5 yanlış bekliyodum 14 yanlış görünüyo dikkatsizlik desem 10 tane mi dikkatsizliğim olucak ben 1 haftadır mat kötü diyodum o bile 30 gelmişken 14 yanlış 4 boş 18 net nedir itiraz edicez
  • Bence meclisten birilerine ya da gazetecilere söyleyelim.Ben yarın ösym bürosuna da gidicem ama dilekçeyi dikkate alacaklarını düşünmüyorum.En az 3 ay sonra cevap verip bizi oyalarlar.
  • Şunu anlayamadınız bir türlü.Fende KOLAY GÖRÜNEN ZOR SORULAR vardı.Bunun tek açıklaması budur.

• 6 beklerken 12 ne yapayım ben ya
  • 6 beklerken 10 geldi..nasıl yapıcaz şu dilekçe işini
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

quote:

Orijinalden alıntı: aarrddaa1995

Peki nelerin yanlış oldugunu anlayabildiniz mi? 

Ais te optik var ama sorular yok kimyada yanlisim gorunuyo ama mumkunati yok.kitapcigimi istiyecem.

Soruların gizliliği nedeniyle bilgi edinme kanunu dışına çıkartıldı. İsteyemezsiniz.
  • geleceginmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Oha istanbul da olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoThing2Lose..

Oha istanbul da olmuyor mu?

hayır hem 50 lira vercekmişiz hem ankaraya gidicekmişiz oldu anasını satıyım. seçimlerden sonra bence puanlarda falan oynama olucak. herkesin yanlışları var ve meclisten falan kimse konuşamıyo bu konuyu seçim pisliği yüzünden. anayasa mahkemesine kadar gider bence bu iş soruları açıklamak zorunda kalırlar.
  • Arkadaşlar iyi günler. Forumda çok aktif değilim ama bugün kesinlikle girmem gerektiğini düşündüm. Bildiğiniz gibi ösym adayların sınav cevap formunu (optik formunu ) yayınladı. Optik formumla yazan doğru cevapları karşılaştırdığımda fenden 10 yanlışım gözüküyor. Gelen sınav sonucumda fen 10 yanlış.
    FAKAT !!
    Fizikte benim kitapçığımda 3. soru kuvvetle ilgili olan cevabın yanlız 2 olduğu soruydu.Doğru cevap ise b seçeneğindeydi. Ancak doğru cevaplar arasında 3.sorunun cevabı c olarak gözüküyor. Ben fenden 3 yanlış gibi bir sonuç bekliyordum. Fiziğim altı biyolojim üç yanlış. Benim beklentim fizik 2 biyoloji 1 şeklindeydi. Matematik türkçe ve sosyal ise beklediğim gibi geldi. Ama fende kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. Sizce itiraz etmeli miyim?
  • kimya 1 biyo 4 fizik 11 yanlış ne diyim ki artık ulan fiziği ben sallıyarak yapınca 5 netim çıkıyordu Zaman denemelerinde 12 13 neti gördüm fizikte bu nasıl birşeydir ya resmen benim için en kötü senaryo sınavda gerçekleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

kimya 1 biyo 4 fizik 11 yanlış ne diyim ki artık ulan fiziği ben sallıyarak yapınca 5 netim çıkıyordu Zaman denemelerinde 12 13 neti gördüm fizikte bu nasıl birşeydir ya resmen benim için en kötü senaryo sınavda gerçekleşti.

kimya biyoloji fizik diye nasıl ayrıntılı görüyorsun ? fen diye cıkıyor bende sadece
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.