Şimdi Ara

Fende yanlışı fazla gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fende 4 en fazla 5 yanlış beklerken 9 yanlış geldi. Benim yaşadığımı yasayanlar varsa fikir alisverisi yapalım. Itirazda falan bulunalım

• Üç soruda emin değildim üçüde yanlış çıktı. Soru yanlışlığı yok millet kolay zannetti aslında zordu sınav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epratikulum

Üç soruda emin değildim üçüde yanlış çıktı. Soru yanlışlığı yok millet kolay zannetti aslında zordu sınav.
    9y. Aslında her zamanki hali de ben 6 tane bekliyordum açıkçası.
  • Zaten soru yanlışlığı değil derdim. Sinavin yanlış okunma olasılığı yani hatlı cevap anahtarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarrddaa1995

Zaten soru yanlışlığı değil derdim. Sinavin yanlış okunma olasılığı yani hatlı cevap anahtarı
    8-9 beklerken 13 çıktı
  • Sorun bizde mi acaba
  • 1 Beklerken 4 geldi.kisaca osym bana cakti.
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    Peki nelerin yanlış oldugunu anlayabildiniz mi?
  • Nitel nicel sorusuna ali de dogru kabul edilmis resmen sacmalik
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarrddaa1995

Peki nelerin yanlış oldugunu anlayabildiniz mi? 

Ais te optik var ama sorular yok kimyada yanlisim gorunuyo ama mumkunati yok.kitapcigimi istiyecem.
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    Ben de ayni durundayim anlayamiyorum yanlislarimi.O kitapcigi isteme isi nasil oluyor? Para falan ne kadar istiyorlar?
  • sasmora S kullanıcısına yanıt
    Aynen o da yanlış çıktı
  • 5 beklerken 11 geldi böyle işin ...
  • Lan ilk 6 soru yanlış
  • Dilekçenizi yazın beyler, ama bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum benimki doğru geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surprise Mothafucka

Dilekçenizi yazın beyler, ama bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum benimki doğru geldi.
    2-3 beklerken 7 yanlış geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surprise Mothafucka

Dilekçenizi yazın beyler, ama bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum benimki doğru geldi.
    Benimde 9Y geldi. Optik forma göre doğru fakat forumdaki cevaplara baktığıma göre bu kadar yanlış gelmiyordu 5Y fazladan geldi
  • bende 4 ynlıs bekliyodum 9 y geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekroz06

bende 4 ynlıs bekliyodum 9 y geldi
    arkadaş ben o kadar dedim puanlar gerileyecek diye hatta acısı büyük bir üniversiteli arkadaş bana embesil dedi sınav çok kolay sıralama 10 bin puan artacak dedi (nickini hatırlamıyorum o arkadaşın) e sonuç? sınav zordu arkadaşlar bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaangs5 -- 30 Mart 2014; 9:48:49 >
  • Max 7 beklerken 15 geldi ben napıyım biyoloji full bekliyordum nitel nicel ayrı bi komedi zaten
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.