Şimdi Ara

Fende yanlışı fazla gelenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazdığın bütün sitelere mail attım.Umarım haberlerde duyurulur.
  • Sagolasin insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bügün bende itirazımı yaptım. Hayırlısı bakalım bir sonuç alabilecekmiyiz

• Dilekçeye ne yazdınız örnek atabilir misiniz acaba?
    sonuç alabileceğimizi sanmıyorum ama şansımızı deneyelim...
  • "23 Mart ygs de fen bilimleri bölümünde emin olduğum sorular doğru cevapların dışındadır cevap kağıdımın tekrar okunmasını istiyorum " gibi şeylerle biraz daha resmi haliyle doldurdum

• ama işte resmi olarak böyle bir şey verirsek ciddiye alınmaz ki elle tutulan bişi olmalı oda açıklanan sorulardan yanlış kontrol edilen varsa vardır. şansımızı deniycez... ancak kimseye kitapçık gösterceklerini sanmıyorum
  • 4y bekliyodum 10y geldi tıp isteyen arkadaşım 3y bekliyodu 12y geldi 10u fiziktenmiş ki çocuğun en iyi dersi fizik imkansız böyle bi şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2y bekliyordum 3 y geldi. Ali zübeyde sorusunu yanlış saymışlar sadece.
  • ali zübeyde sorunun cevabında sıkıntı yok arkadaşlar. ciddi problemi olanlar yazsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastasiempre99

ali zübeyde sorunun cevabında sıkıntı yok arkadaşlar. ciddi problemi olanlar yazsın..

Anlat da öğrenelim o zaman, meb'in kendi kitabındaki tanıma göre hatalıdır o soru. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun ?
  • İtiraz için son gün ne zaman?
  • Beyler bende dilekcemi yazdım yolladım. Pek umudum yok ama keske dememek icin yolladım.

• Gencler fende fazla yanlis gelmesinin sebebi herkesin kolay gordugu fenin aslinda hicte kolay ol adigidir cunku en kolay sorulari bile yanlis yapmis olabilirsiniz mesela bunlardan bazilari fizikte nicel gozlem, bobin, sauna, dinamik, biyoda kukurtdioksit, gibi aklkma g2len celdirici sorular bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolores O'Riordan

quote:

Orijinalden alıntı: hastasiempre99

ali zübeyde sorunun cevabında sıkıntı yok arkadaşlar. ciddi problemi olanlar yazsın..

Anlat da öğrenelim o zaman, meb'in kendi kitabındaki tanıma göre hatalıdır o soru. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun ?

ben söylemiyorum hocalar söylüyor. onun dışında her şey meb e göre sorulsaydı zaten.. ince bir soru eğer nicel nitel kavramını küçümsemeyip çalışsaydın(m) yanlış yapmazdık...
  • Fizik sorularini hatirladiginiz kadar yazarmisiniz.sorulari hatırlamıyorum 9 y geldi ama o kadar yanlis yapamam nerden yaptigimi anlamam icin sorulari yazarmisinz

• Bide optigin tekrar okunmasini istemek icin kac lira vermek gerekiyor

• güzelolacak G kullanıcısına yanıt
    beş . ben geçen pazartesi gönderdim dilekçemi salı günü ellerine ulaşmış haber bekliyorum henüz bir sonuç yok.
  • Fenden en fazla 4-5 yanlış bekliyorken 10 yanlış çıktı.Sadece fen değil sosyalden de 5 ya da 6 yanlış bekliyordum ama 14 yanlış çıktı
  • 11 yanlışım var ama fenden 11 soru çözdüğümden bile emin değilim
  • Fen 3, en fazla 4 beklerken 6y geldi benim de.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.