top üst direğe vurup çzgiye vurup içeri girecek sanırım. kaç kaç ama bilmiyom.
Ayew i kazanacağımız maç bu maç olacak.
iyimser olmak böyle bir şey olmalı. dış maç sayısı 17. galibiyet 2 - beraberlik 5 - mağlubiyet 10, rusyadaki son 4 maçta da galibiyetimiz yok. ben tahmin ediyorum akşam takım donacak.
bir kaç tane yeriz. ben volkanı savundum hep ama bu aralar formda değil görünüyor. bu arada şu çalakalem resim bir şeye benziyor ama emin olamadım. hakkat düşündüğüm şeyi mi çizdin oraya?
quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
bir kaç tane yeriz. ben volkanı savundum hep ama bu aralar formda değil görünüyor. bu arada şu çalakalem resim bir şeye benziyor ama emin olamadım. hakkat düşündüğüm şeyi mi çizdin oraya?
onun hikayesi var. 2000 yılıydı. Beykozdan Fatih' e gidiyordum kavacık köprüsünün orada otostop çeken birisini gördüm. Ehliyetide yeni almışım o dönem pek yolları da iyi bilmiyorum. adamı aldım arabaya. senede bir defa gelip hasat parası alıyormuş bir adamdan. adam bulgaristanda yaşıyormuş bunun için geliyormuş 1 günlüğüne vereceğini verip gidiyormuş. akşam 7 de buluşacaklar adamla. adam da garanti olsun diye 3 te çıkmış işte. ben adamı aldım. ilk bayrampaşa çıkışını kaçırdım. sonraki tabelalar da pek güven vermedi burdan mı burdan mı gireyim derken mahmutbey gişelere kadar geldik ama feci tarfik vardı saat oldu 5. mahmutbey gişelerden geri bağcılar istikametine döndüm aman yarebbi orada bir trafiğe takıldık. kontak kapattım. saat oldu 6. adam yalvarıyor ne olur diyor bırak beni otobüse bineyim benim adam gidecek giderse ben para alamıcam. yok abi diyorum bekle açılacak yol. abi 2 metre gidiyoruz 10 dakka bekliyoruz. adamı topkapıdaki ulubatlı metro durağına yani o bulgaristanlıyla buluşma yerine getirdiğimde akşsam saat 9 buçuk falandı. böyle ağlamaklı bir ifadeyle dedi beni sen 500t ye bindirir misin bu adamı ben kaçırdım. dönüş param da yok dedi bir otobüs bileti alır mısın? abi dedim ben yaptım bu hatayı seni ben aldığım yere geri bırakayım. adam yalvardı ne olur bırakma bırak beni gideyim. allah aşkına bana bilet al başka bir şey yapma nolursun dedi. cevizlibağ durağına bırakacaktım yine yanlış girdim anasını satıyım balatta deniz kıyısında bi yere bıraktım adamı. ne oldu ne yaptı bilmiyorum. o hikayeye itafen çizdim bunu. o gece.