15 agustos gece 1:00 sularinda aciklama yapacak degiller ya kardes sabirli ol biraz. bugun oglen saat 2-3 gibi bakalim bir sey aciklanacak mi. bu olay zaten iyice sogudu. bence bir takim insanlar aziz yildirim'i bu sahneden silmek icin boyle bir tesebbuste bulundular ya fenerin dusecegini sanmiyorum. devler ligine de gidiyoruz ne de olsa. umarim aziz yildirim da masumsa sayet tekrar gorevinin basina doner. bu takima cok buyuk hizmetler etti gercekten.
en kötü ihtimal şampiyonluğu elinden alınmalı
quote:
Orijinalden alıntı: asasinodepulgas
fenerbahçenin küme düşmesi gerek. Geçen yıllarda italyadada şike yapıldı neler olduğunu gördük.
Evet gördük. Meğer ne oyunlar oynanmış. Meğer küme düşen takım aralarındaki en masum takımmış. Üstelik küme düşen takımın hakem ayarladığına dair net telefon kayıtları da yokmuş. Ama küme düşen takım son 5 senenin 4 şampiyonluğuınu almış.Farkı açarak gelirine gelir katmak üzereymiş. Juventus'un küme düşürülme kararını açıklayan sonraları nedense 1 ay içerisinde istifa eden , sonra alelacele TIM'ın genel müdürü olması.O TIM'ın hangi İtalyan kulübünün başkanının olduğunun görünmesi falan...
Doğru söylüyorsun dostum.Geçen yıllarda italyadada şike yapıldığını ve neler olduğunu sen de biliyorsun
etrafta FENERBAHCE'den çekinen ne kadar cok insan varmış da haberimiz yokmuş...
ŞÜPHE VAR MIŞTA DELIL YOKMUS
O ŞÜPHELER VAR YA O ŞÜPHELER SİZİN!!!!!!!!! DONUNUZDA PATLASIN
Ne kadar çok korkuyormuşunuz Fenerbahçeden
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Tamam aziz YILDIRIM chp'den milletvekili adayı olacakmış içeride nasıl olsa.
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
Fenerbahçe şike yapmadı. Ben buna can-ı gönülden inanıyorum. Biz o alın terini, o gözyaşlarını da boşuna dökmedik. Kimse bana mantıkla birşey anlatmaya çalışmasın. Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz. Gökhan'ın, Alex'in, Volkan'ın, Emre'nin, Lugano'nun bütün sene anası boşuna ağlamadı. Neyin şikesinden bahsediyorsunuz ? Alex Sivas maçında frikik golünü atamasa maç 3-3 bitecekti. Alex mi yaptı şikeyi, Yobo mu yaptı kim yaptı ? Ne güzel söylemişler ;
Altına imza atarım +1907
Yaşil sahalarda bizi yenemiyceklerini anladılar CemYılmaz'ın dediği gibi mekanizma çalışmadığından çeneye vuruyor....
şaibeli bir takima verilecek en guzel hediyeyi altin tepside sundugun için... ileride türk futboluna verilecek cezalari ve yıkımların dügmesine bastigin icin... bu ülkede şikenin önünü açtığın için... TEBRIKLER FENERASYON ! !
lanet okuyorum isyan ediyorum bu bir adaletsizliktir Türk futboll'unun bittiği gündür. Türkiyede tek bir takım vardır oda artık fenerbahçedir yemedikleri halt kalmadılar böyle terbiyesizlik oladamaz
Böyle bir adamı nasıl olurda federasyon başkanı yaptılar yazıklar olsun Allah bin belalarını versin Artık ne takım tutarım ne Türk futbolluyla ilgilenirim şimdi tek isteğim inşallah fifa gelir milli takımımızı Türk futbolunu dünyadan 5 yıllıgına men eder
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
lanet okuyorum isyan ediyorum bu bir adaletsizliktir Türk futboll'unun bittiği gündür. Türkiyede tek bir takım vardır oda artık fenerbahçedir yemedikleri halt kalmadılar böyle terbiyesizlik oladamaz
Böyle bir adamı nasıl olurda federasyon başkanı yaptılar yazıklar olsun Allah bin belalarını versin Artık ne takım tutarım ne Türk futbolluyla ilgilenirim şimdi tek isteğim inşallah fifa gelir milli takımımızı Türk futbolunu dünyadan 5 yıllıgına men eder
tamam.
quote:
MAA'nın federasyon başkanı olmasını isteyenler Sadri Şener - Demirören - İbrahim Kızıl 3lüsüdür bilmem farkında mısın?
Gazetelerin adeletini 'adalet' olarak kabul edersen burada lanet okursun böyle.
Fifa'nın dediği ortada. Aksi ispatlanana kadar herkes masumdur. O yüzden çok beklersin Fifa'yı.
Türkiye'de tek bir takım yoktur ama tek büyük vardır o da FENERBAHÇE dir.
Başkanı,asbaşkanı,yöneticileri metriste yatan takımın taraftarlarının hiç sıkılmadan şampiyonluklarını kutsamalarını anlamak gerçekten zor.Ben bir Trabzonspor taraftarıyım.Ucundan,kıyısından takımım yasadışı işlere bulaşmış olsa küme düşmesinden ne gocunurum ne üzülürüm.Tek üzüntüm takımımın bu işlere bulaşmış olması olur.Şu bir aylık süreçte basında,Aziz Yıldırım ve adamlarının telefon görüşmelerinin değil tamamı yüzde onu bile doğruysa fenerbahçenin bu işten yakayı kurtarması mümkün olmayacaktır.Er yada geç adalet yerini bulacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*
işte bu :)
quote:
Orijinalden alıntı: lazminator
kimsenin bir şey yutacağı yok. fener lehine yapılan hakem oyunlarını basılan hakem odaları soyunma odalarını yıllardır izliyoruz. fotbol sadece sahada kazanılmaz diyen klüp başkanı barcelona başkanımıydı ?.. bırakın bu lafları, geçmişiniz belli. Yeni malatya spora yenilen lig şampiyonu süper lig takımlarına mı 17 de 16 yapacak. bu ne perhiz ne lahana turşusu !.. temiz geçirdiğiniz bir sezonunuz varmı acaba ?..
Sizi de şikeyle yendik değil mi. Maçı Sadriciğiniz bize kaça sattı acaba. 17 de 16 yapmışız. BJK'de mi sattı maçı bize. Ya da GS. Ha. Ne dersin. Zaten isminden belli agresif ve art niyetli yorum yapacağın. lazminator.
quote:
Orijinalden alıntı: Atraus
quote:
MAA'nın federasyon başkanı olmasını isteyenler Sadri Şener - Demirören - İbrahim Kızıl 3lüsüdür bilmem farkında mısın?
Gazetelerin adeletini 'adalet' olarak kabul edersen burada lanet okursun böyle.
Fifa'nın dediği ortada. Aksi ispatlanana kadar herkes masumdur. O yüzden çok beklersin Fifa'yı.
Türkiye'de tek bir takım yoktur ama tek büyük vardır o da FENERBAHÇE dir.
"Türkiye'de tek bir takım yoktur ama tek büyük vardır o da FENERBAHÇE dir."
evet artık bunu herkez bende dahil olmak üzere kabul ediyoruz! ve artık boykot ediyoruz Türk futbolu bitmiştir fb futbolu başlamıştır!.
quote:
Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*
sorma be ya ne kadar korkuyormuşuz biz böyle gulyabanimisiniz nesiniz anlayamadık
diğer arkadaş, hakemlerle o kadar uğraştınızki walla bizi değilde hakemleri almışınızdır şüphe yok almışsınız diyor tutanaklar
sizi kurtarmaya çalışıyorlar ama olur da patlarsa 3 yaşında bebelerin ağzına sakız olacaksınız haberiniz ola