Şimdi Ara

FENER DERHAL CEKILMELIDIR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lig rahat bir gün yüzü görsün. Karardıkça kararmıştı sayenizde ...

O değil ülke olarak bizim de başımızı yakacaksınız. Bak tff küme düşürmese toplu cezalar gelecekti...
  • yiyorsa çekilin. Çekilin de Türk Futbolu rahatlasın.
  • topıc ı ben acmıstım
    Daha oncede cekılın yazılarım olmustu
    Yonetım lk sorusturma acıldıgında Fe tıplıler kapılarına geldıgınde YETER BIZIMLE OYNAMAYIN.SIYASET MALZEMESI YAPMAYIN.BU ŞIKE SORUSTURMASI DEGIL EL KOYMA OPERASYONUDUR.YA BIZI HEMEN AKLAYIN SACMA SAPAN OLMAYAN DELILLER ILE SUCLAYIP SUREKLI MEDYAYI ŞİŞİREREK USTUMUZE GELMEYIN YOKSA BIR SONRAKI GENEL SECIME KADAR CEKILIRIZ DIYEBILMELI IDI.

Yonetımın hepsı akp ıle ıs devletle ıs yaptıgı ıcın cekılemedıler.YONETIM HEMEN ISTIFA EDIP AKP VE DEVLETLE BAGI OLMAYAN ESKI FUTBOLCULARDAN KURULU YONETIM OLUSTURULMALI VE TEHDITE TEHDITLE KARSILIK VERILMELI TARAFTAR SOKAGA DÖKÜLMELİ IDI.

Is ısten gecmıstır.IS MAHKEMEDE IKEN UEFA ısı FEDERASYONA ATMISKEN UEFANIN SAMPIYONLAR LIGINDE F.B YOK kararı KORKULARINDAN alınmıs bır karardır.Once dusurmek ıcın yeterlı belge yok.SUCLAMALAR var BELGE yok dıyen FEDERASYON nedense UEFA OLAYINDA bunu dıyememıs DİK duramamıstır.

ARTIK AKP FE TIPI EMNIYET F.B YI ELE GECIRME YOLUNDA BUYUK BASARI SAGLAMISTIR.
    AT RÜŞVETI ORTAYA CIKAN BJK ILE SIKE YAPMAYA MEYILLENMIS AMA YAPAMAMIS DENILEN TRABZON DA BU ARADA BU İŞTEN SIYRILMISLARDIR.

UEFA NEDEN ISIN ICINDE BJK ILE TRABZONDA VAR ONLARDA CEKILSIN DIYEMEMISTIR?
    GECEN HAFTA BJK ILE TRABZON BASKANLARI ILE BASKAN YARDIMCILARI MAHKEMEYE BU PAZARLIKLAR ICINMI CAGRILMISLARDI?

• fenerimiz herkes kadar kirlidir ya da herkes kadar temizdir..türkiye de yönetici olupta ağzından hatır şikesi cebinden şike parası çıkmamış yönetici yoktur..çocukluğumuzdan beri kimin nerden nereye nasıl transfer olduğunu izler dururuz..kimse armut toplamadı futbolda..herkes mutlaka ve mutlaka karıştı şikeye..
  • - Ya bu ülkede her takım her yönetici şike yapmıştır ...
    - Ya da mahkeme karar verene kadar kimse birşey diyemez edemez ...

Şeklinde Fenerlilerin kendilerini savunma yöntemleri bile yanlış yolda olduğumuzun ispatı ...

Birinci savunma yöntemi zaten itiraf ... Ki fener taraftarı da dahil ülkede futbolla ilgili insanların en az %90'ı kendi içindeki sesi dinlediğinde bahse konu geçen sezonun ikinci yarısında A.Yıldırım ve tayfasının birşeyler çevirdiğini biliyor-inanıyor ...
    Zaten zamanında A.Yıldırım itirafta etmişti; M.Denizli ile olunan şampiyonlukta takımı şampiyon yaptım diyen Denizli için alenen-apaçık "o mu yapmış (kahkaha) takımı ben şampiyon yaptım" demiş ve bir başka açıklamasında yine apaçık ve alenen "acemi iken şampiyonlukların sahada kazanıldığını sanıyordum ama sonradan öyle olmadığını anladım ve saha dışında da kazanmayı öğrendim" demiştir ...

Herşey bir yana bugün konuşulan UEFA nasıl feneri ŞL'ne almaz kısmı için ise Ceza hukuku ile Spor hukukunun birbirinden ne kadar ayrı olduğunu anlamak istemezseniz durumu da kavrayamazsınız ...
    Bakın Aydınlar etik kurul kararını açıklarken ne dedi ? Gelen dosyalarda 5 maç için şike yapıldığına yönelik kanaat-bilgiler var, etik kurulda böyle değerlendirdi ama iddianamesi olmayan - mahkemece cezası onaylanmamış bir davada tarafların savunmasını da almadan ceza veremem dedi ...
    Bunun meali şudur: 5 maçta şike olduğuna dair iddia-delil-belge-kanaat var ama ben fener kamuoyunu - futbol ekonomisini ayakta tutan digiturku - gelirleri düşebilecek anadolu kulüplerini karşıma alamam, şimdilik top çevireyim mahkeme bir karar verirse birgün bende derim ki "ne yapalım mahkeme böyle karar verdi" der sıyrılırım dedi ...
    UEFA bunu yemedi çünkü ceza hukuku ile spor hukuku birbirinde çok farklı işler ... Misal bir sporcunun doping numunesinden kokain çıksa bulunduğu ülkeye göre sporcuya kokain kullanmaya yönelik dava açılabilir ancak bağlı olduğu federasyon davayı filan takmaz, veya sporcu doping ölçüm cihazı bozuk diyebilir, bana komplo kurdular diyerek karşı dava açabilir vs vs vs federasyon dur bakalım davanın sonucu ne olacak demez, anında "o spordan men" kararı verilir ...
    Fener ve taraftarı bence büyük yanlış yapmaktadır ...
    Mevcut durumda şikeyi savunan camia konumuna soktular kendilerini ve bunda ısrar ediyorlar ...
    Baştan düşürün bizi dense idi mahkemede aklanılırsa birsürü tazminat hakkı ve mağdur edebiyatı ile değil kayıp birçok kazanım elde ederdi fener ... Aklanılmazsa da şeriatın kestiği parmak acımaz dedik denir seneye yine süper lige çıkılır Juventus gibi devam edilirdi seneyede herşey unutulmuş olurdu ...
    Lakin şimdi herkes içinden "ya mutlaka birşeyler çevrilmiştir" derken fenerlilerin bu kadar agresif sağa sola saldırmaları "hem suçlu hem güçlü" lafı ile açıklanabilecek antipati yaratıyor ki bence fenerin bu süreçte aldığı ve artarak almaya devam ettiği en büyük yara bu ...

• Yeter artık ligden çekin şu takımı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 25 Ağustos 2011; 11:45:03 >
  • Fenerbahçeliler "darağacında olsam son sözüm fenerbahçe" komikliğinden sonra şimdi de "fenerbahçemizi ligden çekin" komikliğine imza atıyor.İster çekilin,ister çekilmeyin çok işti!Acele etmeyin,zaten ligden küme düşürülerek çekilmeniz sağlanacak.2010-2011 sezonunun ikinci yarısında bir çok maçı bağlayan fenerbahçenin bir alt kümeye yani bank asyaya düşmesi ayrı bir hukuksuzluk olur.Fenerbahçe aynen Yunanistan'da olduğu gibi üçüncü lige düşürülmesi gerekir.
    Tff derhal istifa etmelidir.Şark kurnazlığıyla Trabzonspor'un hakkını yiyecekti.Evrensel hukuk kurallarını by-pas ederek,şark kurnazlığıyla durumu idare etmeye çalışan Tff dersi Uefa vermiş.Ve haksızlığın önüne geçmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eco61 -- 25 Ağustos 2011; 12:04:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

Fenerbahçeliler "darağacında olsam son sözüm fenerbahçe" komikliğinden sonra şimdi de "fenerbahçemizi ligden çekin" komikliğine imza atıyor.İster çekilin,ister çekilmeyin çok işti!Acele etmeyin,zaten ligden küme düşürülerek çekilmeniz sağlanacak.2010-2011 sezonunun ikinci yarısında bir çok maçı bağlayan fenerbahçenin bir alt kümeye yani bank asyaya düşmesi ayrı bir hukuksuzluk olur.Fenerbahçe aynen Yunanistan'da olduğu gibi üçüncü lige düşürülmesi gerekir.
    Tff derhal istifa etmelidir.Şark kurnazlığıyla Trabzonspor'un hakkını yiyecekti.Evrensel hukuk kurallarını by-pas ederek,şark kurnazlığıyla durumu idare etmeye çalışan Tff dersi Uefa vermiş.Ve haksızlığın önüne geçmiştir.

İkinci yarı bir çok maçı bağladı diyenler, buna karşılık bağlanan maçları ortaya çıkarmayanlar, o takımların yönetici ve oyuncularını sorgulamayanlar tamamen artniyetlidir.

Bağlanan maçların rakip oyuncuları nerede. NE-RE-DEEEEEEEEEEEEE.......................

• RIDVANDAN TEPKI

http://spor.milliyet.com.tr/ridvan-dilmen-yorumculugu-birakiyor/spor/spordetay/25.08.2011/1431169/default.htm

FENERDE BOYLE DAVRANIP ILK FE TIPLERI KAPISINA DAYANDIGINDA BU IS SIYASIDIR ELE GECIRME POLITIKASIDIR DEYIP CEKILMELI IDI.AT RUSVETI VEREN BJK ILE SIKEYE MEYILLI OLUPDA SIKE YAPAMAYAN TRABZONSPOR AVRUPADA VARMIS.F.B OLMAYACAKMIS.ADALETINIZ KURUSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakodede -- 25 Ağustos 2011; 12:52:20 >
  • ŞİKE VE TEŞVİK EYLEMLERİNE KONU MAÇLAR
    1- Manisaspor-Trabzonspor: Şüpheliler: Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Taner Yelkovan, Serkan Acar, Semih Özsoy, Hikmet Karaman ve Cemil Turan.
    2- Fenerbahçe-Kasımpaşa: Şüpheliler: Aziz Yıldırım, Cemil Turan, İlhan Ekşioğlu, Taner Yelkovan.
    3- Kayserispor-Manisaspor: Şüpheliler: Aziz Yıldırım, Doğan Ercan, İlhan Ekşioğlu, Önder Turacı.
    4- Beşiktaş-Trabzonspor: Şüpheliler: Aziz Yıldırım, Ali Kıratlı, Serkan Balcı, Yusuf Turanlı, İlhan Ekşioğlu.
    5- Eskişehirspor-Fenerbahçe: Şüpheliler: Aziz Yıldırım, Ali Kıratlı, Ali Yıldırım, Mustafa Anlı, Şükrü Öngen, Sami Dinç, Levent Kızıl, Bülent Uygun, Sezer Öztürk, Ümit Karan.
    6- Trabzonspor-Bursaspor: Şüpheliler: Aziz Yıldırım, Ali Kıratlı, Ali Yıldırım, Gökçek Vederson, Hasan Çetinkaya, İlhan Ekşioğlu, Alex, Sercan Yıldırım.
    7- Eskişehirspor-Trabzonspor: Şüpheliler: Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Ümit Karan, Sezer Öztürk, Bülent Uygun, Ali Kıratlı, Sami Dinç, Zafer Tüzün, Şükrü Ongun, Taner Yelkovan.
    8- Bucaspor-Fenerbahçe: Şüpheliler: Aziz Yıldırım, Ali Kıratlı, Ahmet Çelebi, Cemil Turhan, Özlem Doğan, Mecnun Otyakmaz, İlhan Ekşioğlu, Bülent İşçen, Abdullah Başak, Bülent Uygun, Fazıl Özdemir, Musa Aydın.

DİĞER MAÇLAR İSE ŞÖYLE:
    F.Bahçe-İstanbul BŞB, Karabükspor-Fenerbahçe, Fenerbahçe-Ankaragücü, Trabzon-İstanbul BŞB, Sivas-Fenerbahçe.

F.Bahçe'nin suçlandığı 9 madde

Polis fezlekesinde Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe için iddia edilen suçlamalar ise şöyle sıralanmış:
    * Fenerbahçe şampiyon olursa yayın gelirleri artıyor.
    * Örgüt içinde hiyerarşik yapı var.
    * Yönetimi Aziz Yıldırım'ın bırakmaması ile suç örgütünün sürekliliği sağlanıyor.
    * Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu ekonomik çıkar elde ediyor.
    * Fenerbahçe'nin büyük takım olması kullanılıyor.
    * Aziz Yıldırım, İbrahim İşcen'i korkutucu güç olarak kullanıyor.
    * Mecnun Otyakmaz aynı örgüt içinde hareket ediyor.
    * Diğer tüm organize suç örgütlerinde olduğu gibi bu örgütün de adliyelerde bağlantıları var.
    * Danıştay ve Yargıtay üyelerine yemek, Hakim ve savcılara forma veriyorlar.

İşte fezlekedeki şike organizasyonunun şeması[page_end]

Polis fezlekesinin bir bölümünü de şike organizasyonun şeması oluşturdu. 7 ana başlık ve bunlara ait alt başlıkların yer aldığı şikenin organizasyon şeması fezlekeye şöyle yansıdı...

1- Peker Grubu: Mecnun Otyakmaz, Bülent İşcen, Ali Kıratlı, Yusuf Turanlı, Abdullah Başak.
    2- Federasyon: Mahmut Özgener destek veriyor. Kulüplere usulsüz para aktarılıyor ve bu para kulüpler tarafından şike parası olarak dağıtılıyor. Tahkim Kurulu ve PFDK'ya örgüt lehine müdahale ediliyor ve bazı hakemler bu şekilde baskı altına alınıyor.
    3- Örgüt Yapısı:
    a) Genel Yapı,
    b) Bu örgütün, Sedat Peker liderliğindeki örgütle bağlantısı,
    c) Basın organları üzerindeki etkinlik,
    d) Almanya merkezli şikeyi örgüt lehine etkileme çalışmaları,
    e) Çalışmaya karşı koyma,
    f) Şikeyi yürüten örgüt üyelerine para dağıtımı.
    4- Örgütün TFF üzerindeki etkileri:
    a) Federasyon ve suç örgütü ilişkisi,
    b) Hakemler,
    c) Usulsüz para aktarma,
    d) PFDK ve Tahkim Kurulu kararlarına müdahale
    5-Şike ve Teşvik Eylemleri:
    a) 6222 sayılı kanundan önceki eylemler,
    b) 6222 sayılı kanundan sonraki eylemler,
    c) Örgütün şike ve teşvik girişimleri.
    6- Futbol müsabakalarına sporda şiddet yasalarına aykırı bir şekilde taraftar sokma.
    7- Örgütün diğer suç faaliyetleri.

ŞİKE VE TEŞVİK GİRİŞİMİ OLDUĞU ÖNE SÜRÜLEN MAÇLAR

* 18 Mart 2011'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı polis fezlekesinde bu kapsamda yer alan bir maç olarak sunulmuş. Ali Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu arasında geçen telefon görüşmesindeki, "Bu hafta hallet" ifadesi ise bu maçla ilgili yapılan bir değerlendirme olarak fezlekede yerini bulmuş.
    * 10 Nisan 2011'de Galatasaray-Trabzonspor arasında oynanan maçda fezlekede "Şike ve Teşvik Girişimleri" olduğu öne sürülen maçlar arasında yer alıyor.
    * Fezlekede yer alan "Örgütün diğer eylemleri" başlığı ile sunulan bölümde ise Ahmet Çakar'ın tehdit edilmesi, Leyla Gasimova ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun araştırılması yer alıyor.

HAKEM ATAMALARINA MÜDAHALE VE BASKI

1-20 Şubat 2011 Beşiktaş-Fenerbahçe: Israrla Cüneyt Çakır'ın maçı yönetmesi için TFF'ye baskı yapıldığı öne sürülüyor.

BASKI YAPILAN MAÇLAR
    * 1- 3 Nisan 2011 - Fenerbahçe-Bucaspor: TFF yetkililerine baskı suçlaması. Tek şüpheli Aziz Yıldırım.
    * 2- 16 Nisan 2011 - Fenerbahçe-Gaziantepspor:
    Suçlama: Devre arasında hakem Hüseyin Göçek'in tehdit edilmesi ve konuyla ilgili tahkim kuruluna müdahale.
    Şüpheliler: Tanju Güvendiren, Tolga Aytöre, Suat Sarı, Yunus Egemenoğlu, Murat Özaydınlı, Sami Dinç, Mümtaz Karakaya, Şekip Mosturoğlu, Mahmut Özgener ve Aziz Yıldırım.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Fenerbahçeli arkadaşları bu iddialar kesmez.Hem kişiler farklı,kurum farklı değil mi?Fenerbahçe'liler cin lambadan çıkmıştır.O cini çıktığı lambaya geri sokmaya çalışmayın,çünkü sokamazsınız,gücünüz yetmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

Ne kadar çok korkuyormuşunuz Fenerbahçeden

işte bu :)

size şimdi neyle nereyle gülmek gerek

• Hepsi iddialardan ibaret. Fakat içerdekilere bakıyoruz. Aziz Yıldırım, Serdar Adalı, Bülent Uygun. Tayfur Havutçu. Mecnur Odyakmaz. Cemil Turan, Şekip Mosturoğlu.

Gerisi nerde.

Şunu da soruyorum o zaman. Madem şike yapılmış. Aziz Yıldırım teknik heyeti toplayıp bu bilgileri neden vermedi. Neden bu maçlarda kıçınızı yırtmayın. Ben maçları bağladım demedi. Var olduğu söylenen ve Hıncal Uluç'un bile inanamadığı ses kayıtlarında neden yok. Futbolcular ve Aykut Kocaman neden bu kadar terler döktü.

Neden Başta Aykut olmak üzere Emre ve Semih dışında hiç bir oyuncu şüpheli veya sanık sıfatıyla ifadeye çağrılmadı. Oyunu oynayan onlardı.

Ben kulüp başkanı olacam. Şike yapacam. Fakat bunu oyuncularıma söyleyemeyecem. Bırakın Allah aşkına yaa. Buna kargalar güler.

Vay anasını. Aziz Yıldırım neymiş böyle. Şike yapmış ama onun dışında yönetimden hiç kimsenin bu şikelerle bağlantısı yok. Haberi yok. Vay anasını ya.

Savcının kulakları çınlasın.

• Tuttuğunuz takım farketmez.Elinizi vicdanınıza koyun ve Sivasspor kalecisi Korcan'ın son maçta yediği ilk gol'de sol elini nasıl çektiğine bakın..

http://www.trabzonsport.com/index5.php
  • LİG TV İPTAL ETTİM..KESİNLİKLE LİGDEN ÇEKİLMELİDİR..çok çok çok temiz lig temizlerle devam etmelidir..biz kirliyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

bu şikeyi savunurcasına haklı çıkarma sözleri sarf edenler ne akp ne chp ne mhp üzerindende siyaset yapıp siyaseti buna alet etmesinler. böyle adamları ben siyasi olarakta kendi ilgi duyduğum veya duymadığım partidede görmek istemiyorum. insan hata yapar ancak bir şeref sınırı ve namus sınırını vardır, bunu kaybettikten sonra o hata değil, namussuzluk şerefsizliktir.

bence fenerbahçe bu kadar "kanıttan" sonra (hala birileri oyun tezgah kanıt yok diyor inanamıyorum, şimdide siyaset içine sokuluyor) düşürülmezse, benim tavsiyem biz gs olarak bu ligden ayrılalım kendimize şikesiz bir şeref ligi kuralım. ben böyle şike yapıpta hala karşıma dikilen şurda burda görüşürüz diyen bir takım ile benim takımımın aynı yerde olmasından rahatsızlık duyuyorum. eğer benim takımımda şikeye bulaşmışsa aynı şey gs içinde geçerlidir. arkasındada durmam şeref namus denen bir olgu var yahu, kızlık zarı yokki erkeğin kontrol edesin, böyle durumlarda adam kendini belli eder.

şikesiz yıllardan önce bir ulubatlı vardı. 10 yıl öncesini hatırlatırım fenerlilere. şike ve iddia paralarıyla alınmış futbolcu hakem ve transfer edilmiş oyunculardan kurulu naylon fenerin gsyi yenmesi kusura bakmayın artık bize koymuyor. türkiye ligide rezil oldu ve hala rezil kalması için çalışmalar devam ediyorya üzülmemek elde değil.

Kanıtlar nerede. Fenerbahçe tek başına mı şike yapmış. Rakipler nerede. Oyuncular nerede. kaç kere soracaz bunları. Bunları açıklamayanlar namerttir.

hocam olayı bilmeden namertlik ithamında bulunmayın sonra köşeye sıkışırsınız.

aziz: "kanun çıkmadan önceki maçlar için beni yargılamayın" savcıya verilen bilmem kaçıncı ifadede.
    beşiktaşlı tayfun: "evet şike yapıldı, bende içindeydim." mahkemede itiraf edişi.
    aziz: "maç saha içinde kazanılmıyormuş"
    tff eski başkanı: "evet tehditlerden ötürü istifa ettim" savcıya verdiği ifade. terfi aldıktan 6 ay gibi kısa süre sonra istifa etti.

çok başkan tehdit almıştır ama hangisi istifa etti özellikle aziz baskı yaparken?
    beşiktaş neden kupayı geri verdi?

yani kardeşim kör olmak gerekiyor kör. hatta metin şentürk bile görüyor olayları, kördende öte olmak gerekiyor gözünüzü seversem sormayın bu soruları önce bir olayı bilin iyi takip edin.

beşiktaşlı tayfun kim be kardeşim ne zaman itiraf etmiş neyi etmiş?saçmasapan konuşup durmayın...

• quote:

Hepsi iddialardan ibaret. Fakat içerdekilere bakıyoruz. Aziz Yıldırım, Serdar Adalı, Bülent Uygun. Tayfur Havutçu. Mecnur Odyakmaz. Cemil Turan, Şekip Mosturoğlu.

Gerisi nerde.

Şunu da soruyorum o zaman. Madem şike yapılmış. Aziz Yıldırım teknik heyeti toplayıp bu bilgileri neden vermedi. Neden bu maçlarda kıçınızı yırtmayın. Ben maçları bağladım demedi. Var olduğu söylenen ve Hıncal Uluç'un bile inanamadığı ses kayıtlarında neden yok. Futbolcular ve Aykut Kocaman neden bu kadar terler döktü.

Neden Başta Aykut olmak üzere Emre ve Semih dışında hiç bir oyuncu şüpheli veya sanık sıfatıyla ifadeye çağrılmadı. Oyunu oynayan onlardı.

Ben kulüp başkanı olacam. Şike yapacam. Fakat bunu oyuncularıma söyleyemeyecem. Bırakın Allah aşkına yaa. Buna kargalar güler.

Vay anasını. Aziz Yıldırım neymiş böyle. Şike yapmış ama onun dışında yönetimden hiç kimsenin bu şikelerle bağlantısı yok. Haberi yok. Vay anasını ya.

Şu yazdıklarınızı hangi haleti ruhiye ile yazdığınızı ve yazdıklarınızda mantık ver mı diye bakıp bakmadığınızı cidden merak ediyorum ...

Teknik direktörüne takımı sen değil ben şampiyon yaptım diyen, maçların sahada kazanılmadığını öğrendim ve saha dışında kazanmaya başladım diyen A.Yıldırım cüretindeki bir adamdan bile bahsediyorken ;
    Ne yani A.Yıldırım soyunma odasına inip maçı bağladım ben rahat olun diye konuşma mı yapsaydı ? ...
    Hatta takımı sahaya çıkartmasaydı, yorulmasalardı, rakip takım kendi kendine oynar kendi kalesine gol atar 3 puanı verirdi değil mi ? Kargaların neye güleceği açık bence ...

Bir davanın daha soruşturma aşamasındaki tutuklu-sorgulanan sayısı önemsizdir ... iddianame açıklansın dava başlasın kaç kişi daha alınacak görülür o zaman ... Ergenekon 3 tutuklu ile başladı ... Bu kadar kişi mi darbe yapacakmış dendi, davanın şu an ki hali malum ...
    Peşinen hepsi - herkes suçludur demek tamam eyvallah yanlış ama bizimkiler pirupak suçsuz diye olmadık mantıkla savunmak daha yanlış ...

• quote:

Orijinalden alıntı: RadicalDeath

quote:

Hepsi iddialardan ibaret. Fakat içerdekilere bakıyoruz. Aziz Yıldırım, Serdar Adalı, Bülent Uygun. Tayfur Havutçu. Mecnur Odyakmaz. Cemil Turan, Şekip Mosturoğlu.

Gerisi nerde.

Şu yazdıklarınızı hangi haleti ruhiye ile yazdığınızı ve yazdıklarınızda mantık ver mı diye bakıp bakmadığınızı cidden merak ediyorum ...

Teknik direktörüne takımı sen değil ben şampiyon yaptım diyen, maçların sahada kazanılmadığını öğrendim ve saha dışında kazanmaya başladım diyen A.Yıldırım cüretindeki bir adamdan bile bahsediyorken ;
    Ne yani A.Yıldırım soyunma odasına inip maçı bağladım ben rahat olun diye konuşma mı yapsaydı ? ...
    Hatta takımı sahaya çıkartmasaydı, yorulmasalardı, rakip takım kendi kendine oynar kendi kalesine gol atar 3 puanı verirdi değil mi ? Kargaların neye güleceği açık bence ...

Bir davanın daha soruşturma aşamasındaki tutuklu-sorgulanan sayısı önemsizdir ... iddianame açıklansın dava başlasın kaç kişi daha alınacak görülür o zaman ... Ergenekon 3 tutuklu ile başladı ... Bu kadar kişi mi darbe yapacakmış dendi, davanın şu an ki hali malum ...
    Peşinen hepsi - herkes suçludur demek tamam eyvallah yanlış ama bizimkiler pirupak suçsuz diye olmadık mantıkla savunmak daha yanlış ...

Ha o zaman sorun yok. Fenerbahçe bence ligden çekilsin. Hatta Küme düşürülsün. TS, GS, BJK zaten birbirinin kopyası. Hangisi şampiyon olsa farketmez. Yaşasın Fenerbahçesiz süper lig.

Hele bir ligler başlasın. O zaman göreceğiz ak koyunu kara koyunu.

• cekılmelıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

Tuttuğunuz takım farketmez.Elinizi vicdanınıza koyun ve Sivasspor kalecisi Korcan'ın son maçta yediği ilk gol'de sol elini nasıl çektiğine bakın..

http://www.trabzonsport.com/index5.php

Böyle videolar koymayın bunlar bişey ifade etmez.
    Sonuçta adamların yüreği hop oturup hop kalktı bu önemli dimi

Tabi... rakip takım oyuncuların kafası gözü kırılırken, maçlar 80 den sonra ıkına ıkına çevirilirken
    o takımın taraftarı tv karşısında siesta yapıyordu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.